reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aga, podeślij proszę link na wątku zakupowym do tych, które kupiłaś jak już sprawdzone masz;-)

Aniołku - jak bez stanika biegasz to co się dziwisz, że skóra nie daje rady?

reklama
Pocieszam i przytulam.
Ale ta ciąża zmienia kobiece ciało. Do tej pory miałam rozstępy tylko na piersiach, ale teraz też wylazły u góry na udach i pośladkach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ominęły tylko brzuch. A poza tym opuchlizna. Najgorzej wyglądają stopy.
Siostra niedawno mi powiedziała, że mam usta jakbym powiększyła. :-) Są więc i plusy :-D:-D:-D
Pocieszmy się, że to już końcówka ciąży i niedługo będziemy wyglądały cudownie :-)

maonka obys miala racje z tym,ze bedziemy wygladac cudownie:-)
Ja tez mam taka nadzieje,obysmy sie nie przeliczyly

Stworzymy grupę wsparcia, zakładając nowy wątek. Ostatnio słyszałam w tv, że dobrze jest rodzić w naszym terminie. Łatwiej stracić kg. Bo idzie lato, spacerki, więcej energii. Poza tym będziemy na dietce lekkostrawnej. Obym się nie pomyliła.

dziewczyny byłam na Błoniach z Hanią i mężem i rozegraliśmy" mecz piłki nożnej",
polegało to na kopaniu gumowej piłeczki z dwulatką ale jak na moją zaawansowaną ciążę to niezły wyczyn
poza tym to przytulanko z mężusiem rano..
i co?
czuję się wyśmienicie
żadnych skurczybyków ni nic
chyba sie za szybko ucieszylam z tego rozwarcia
moze przneosze po raz drugi... :(

dziewczyny byłam na Błoniach z Hanią i mężem i rozegraliśmy" mecz piłki nożnej",
polegało to na kopaniu gumowej piłeczki z dwulatką ale jak na moją zaawansowaną ciążę to niezły wyczyn
poza tym to przytulanko z mężusiem rano..
i co?
czuję się wyśmienicie
żadnych skurczybyków ni nic
chyba sie za szybko ucieszylam z tego rozwarcia
moze przneosze po raz drugi... :(

To trzeba powtórzyć przytulanki dziś wieczorem. :-) My czekamy do 37 tyg, już tak dawno nie było przytulanek, że nie mogę się doczekać. Chociaż jak sobie przypomnę ostatni raz z przed paru tygodni to aż mi się chce śmiać.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jak to robić z takim mega brzuszkiem. A wtedy nie było jeszcze takiego dużego.

witajcie drogie kobitki

my na szybko ze szpitalnego kompa.
Jest cudownie!!!! mam wspanialego Skarba, ktory tylko cycusia i spi. A ja na kazde jej mrukniecie czy glebszy oddech staje sie czujna jak nigdy... Niesamowity jest instynkt maciezynski...

Wszystkim Wam dziekujemy za mile smsy, zyczenia i cieple mysli. by kazda z Was jak najszybciej doswiadczyla takiego blogostanu jaki mam ja od wczoraj....

Buziam....

reklama
witam się wieczornie....

ale ja dziś labę miałam...mój M jak anioł się zachowywał :happy2::happy2:, wszystko za mnie robił (i to chętnie !!!), a ja leżałam i pachniałam...tylko mi rarytaski donosił i tak się objadłam, że teraz leżę i nie wiem kiedy ja to strawię... mogę tak codziennie, jeśli o mnie chodzi....

teraz kąpiel i do łózia -bo ja z tych co idą wcześnie spać, a potem wstają o 3 nad ranem i nie wiedzą co ze sobą zrobić :-) :-)

miłej nocki kwietnióweczki..... a Ty Kwiatuszek nie rób jaj, wiosnę już mamy, a ja chcę wiosennych kwiatów....następnym razem na wypad weź piłkę lekarską :-D:-D:-D

Do góry