beti1982
III'2008 i IV'2010
Ulanka, wszystkiego najlepszego dla Marysi na urodzinki:-)
Katik, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Paulka, dobrze, że z mężem tak się zakończyło... ale strachu, którego się najadłaś nikt Ci nie odda
Ja nawet nie próbowałam oglądać tych wiadomości, bo bym zaczęła panikować:-(
13x13, oj Ty to się wyczekasz ale drobniutka z Ciebie kobietka i brzusio też nieduży:-)
Ismena1, witam Cię jako też nadal nowa:-) ale tylko na Kwietniówkach
A będzie jeszcze lepiej:-) na pewno szybko się uwiniesz z tą 10-tką
Ja tak miałam w szkole podstawowej, w której pracuję tylko dzieciaki czasem myślały, że jestem taka gruba;-)
Mam nadzieję, że Dagsila dzisiaj przywitała córeczkę:-) 3mam kciuki
Jestesaniołkiem, bardzo lekarstw nie można... może tu cos znajdziesz dla siebie:
Sposób na przeziębienie w ciąży
Katik, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Paulka, dobrze, że z mężem tak się zakończyło... ale strachu, którego się najadłaś nikt Ci nie odda
Ja nawet nie próbowałam oglądać tych wiadomości, bo bym zaczęła panikować:-(
13x13, oj Ty to się wyczekasz ale drobniutka z Ciebie kobietka i brzusio też nieduży:-)
Ismena1, witam Cię jako też nadal nowa:-) ale tylko na Kwietniówkach
A teraz chwalenie się: 5 doba po porodzie - minus siedem kg na wadze :-)))) Jeszcze jakieś 10 i bede wygladać jak człowiek :-)))))))
A będzie jeszcze lepiej:-) na pewno szybko się uwiniesz z tą 10-tką
uchodzę chyba za jakieś dziwadło... każdy mi się przygląda... a jak z wykładu wyszłam wcześniej, bo już mnie tyłeczek delikatnie powiedziawszy bolał to prowadzący z paniką w głosie spytał się czy wieźć mnie na porodówkę... ja też mam późny termin 24/04 ale bebech to mam tak wielki jakbym już miała urodzić
Ja tak miałam w szkole podstawowej, w której pracuję tylko dzieciaki czasem myślały, że jestem taka gruba;-)
Mam nadzieję, że Dagsila dzisiaj przywitała córeczkę:-) 3mam kciuki
Jestesaniołkiem, bardzo lekarstw nie można... może tu cos znajdziesz dla siebie:
Sposób na przeziębienie w ciąży