reklama
Ja właśnie odczytałam maila od sprzedawcy, że dzisiaj wózek dla Nikoli został wysłany. Powiedzcie mi czy orientujecie się czy jak zostało wysłane DPD dzisiaj to przyjdzie dopiero w przyszłym tyg. czy oni pracują też w weekend??
Większość firm kurierskich jeśli ma dostawy w weekendy to za dodatkowa opłatą, więc raczej dostaniesz wózek w poniedziałek, chyba że Twój sprzedawca taki hojny
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Mój wózek już stoi u czeka na syna....jeszcze nie mialam nawet czasu żeby go dokładnie oblookać!
najpierw trzeba go miec, mąż dzwonił dzisiaj do sklepu gdzie mamy zamówiony, i dooopa, dostawa nie dotarła, ponoc w przyszłym tygodniu....ciekaweforget - super ze juz jestes z malutka w domku! jejku jak ci fajnie ! a twoj list promieniuje takim optymizmem ze chyba my wszystkie chcialybysmy byc na twoim miejscu i tulic nasze skarbeczki
juz niedlugo wronka i my bedziemy spacerowaly z naszymi wozeczkami:-)
O cholera!! mam nadzieję, że wszystko w porządku! Kto do Ciebie telefonował? Ktoś z rodziny/pogotowia/policji? Bierz taxi i do Niego jedź!właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:---( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:---( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
To nie powiedzieli Ci co z nim??? Nie denerwuj sie napewno nic się nie stało. Trzymam kciuki.
reklama
A
akozinska
Gość
dziewczyny ja bym bardzo chciala karmic piersia i mam nadzieje ze sie uda, powiedzcie jest cos pomaga? np slyszalam zeby po porodzie pic herbatke bawarke albo piwo karmi, prawda to?
albo czego nie nalezy jesc?? ponoc smazonego...
bawarka i piwo karmi to mit, na wzmozenie laktacji najlepsze jest czeste przystawianie dziecka do piersi, moga tez troche pomoc herbatki laktacyjne ale to tez zalezy od organizmu wiec cudow sie niespodziewajmy. Co do diety to unikamy kwasnych, ostrych, smazonych rzeczy, unikamy takze surowych sokow i cytrusow.Warto pic herbate z kopru wloskiego aby zminimalizowac wzdecia u dziecka. Pozdrawiam