reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja właśnie odczytałam maila od sprzedawcy, że dzisiaj wózek dla Nikoli został wysłany. Powiedzcie mi czy orientujecie się czy jak zostało wysłane DPD dzisiaj to przyjdzie dopiero w przyszłym tyg. czy oni pracują też w weekend??

Większość firm kurierskich jeśli ma dostawy w weekendy to za dodatkowa opłatą, więc raczej dostaniesz wózek w poniedziałek, chyba że Twój sprzedawca taki hojny :-D

forget - super ze juz jestes z malutka w domku! jejku jak ci fajnie ! a twoj list promieniuje takim optymizmem ze chyba my wszystkie chcialybysmy byc na twoim miejscu i tulic nasze skarbeczki:tak:

juz niedlugo wronka i my bedziemy spacerowaly z naszymi wozeczkami:-)
najpierw trzeba go miec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mąż dzwonił dzisiaj do sklepu gdzie mamy zamówiony, i dooopa, dostawa nie dotarła, ponoc w przyszłym tygodniu....ciekawe:wściekła/y:

właśnie dostałam tel ze moj R miał wypadek Boże tylko nie to:-:)-:)-( błagam zeby mu nic nie bylo cala sie trzese nie wiem co i jak nie wiem co robic nie moge siedziec i czekac w domu
O cholera!! mam nadzieję, że wszystko w porządku! Kto do Ciebie telefonował? Ktoś z rodziny/pogotowia/policji? Bierz taxi i do Niego jedź!

No to ruszaj tyłek i do szpitala taxi bierz! Wiem, że przez takie czekanie to można oszaleć, więc współczuję i piszę, co ja bym zrobiła - nie usiedziałabym ani chwili, od razu gnałabym do szpitala!!

reklama
dziewczyny ja bym bardzo chciala karmic piersia i mam nadzieje ze sie uda, powiedzcie jest cos pomaga? np slyszalam zeby po porodzie pic herbatke bawarke albo piwo karmi, prawda to?
albo czego nie nalezy jesc?? ponoc smazonego...

bawarka i piwo karmi to mit, na wzmozenie laktacji najlepsze jest czeste przystawianie dziecka do piersi, moga tez troche pomoc herbatki laktacyjne ale to tez zalezy od organizmu wiec cudow sie niespodziewajmy. Co do diety to unikamy kwasnych, ostrych, smazonych rzeczy, unikamy takze surowych sokow i cytrusow.Warto pic herbate z kopru wloskiego aby zminimalizowac wzdecia u dziecka. Pozdrawiam

Do góry