iza813
mama Szymka i Samuela
forget fajnie ze juz masz malutka u boku,i napisze to co kolezanki wyzej,bije optymizmem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to juz wiesz jak czuja sie niektore z nas,gdy mamy to codziennie.Mi mleko pomaga tylko na chwile,a potem jeszcze poteguje zgage.Ja pije sobie dwa razy na dzien cos takiego jak manti w Polsce i pomaga ale tez nie na dlugo.Pojawila mi sie (pierwszy raz w ciazy) zgaga. Mysle, ze to jest zgaga, bo nigdy w zyciu to paskudztwo nie przytrafilo mi sie. Co jakis czas cos mnie pali, az niedobrze mi sie od tego robi. Fuj. Kiedys 13x13 pisala, ze mleko jej pomaga i rzeczywiscie to dziala, tyle ze ja nienawidze mleka, ono dobre jest dla cielakow. Niezmiennie jestem spiaca...
juz niedlugo wronka i my bedziemy spacerowaly z naszymi wozeczkami:-)Padam na twarz. Ogarnęłam trochę chatę i wszystko mnie boli...Booooszeeeeeeeeeee kiedy to się skończy....
Za oknem taka ładna pogoda i tyle mam z wózkami wyszło.....ach jak ja im zazdroszczę,że już spacerowac mogą z maluszkami......osobno
Przeanalizuj dietę, ja miałam zgagę po sokach jak je na noc piłam to rano mnie paliło jak diabli:/Pojawila mi sie (pierwszy raz w ciazy) zgaga. Mysle, ze to jest zgaga, bo nigdy w zyciu to paskudztwo nie przytrafilo mi sie. Co jakis czas cos mnie pali, az niedobrze mi sie od tego robi. Fuj. Kiedys 13x13 pisala, ze mleko jej pomaga i rzeczywiscie to dziala, tyle ze ja nienawidze mleka, ono dobre jest dla cielakow. Niezmiennie jestem spiaca...