reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dorwałam na chwilę kompa więc się melduje

Forget super optymizm ... ciesze się z tobą

co do kształtów brucha to od kwadratu po góry i doliny to regóła... Coraz częściej boli mnie w dole...

Pojawila mi sie (pierwszy raz w ciazy) zgaga. Mysle, ze to jest zgaga, bo nigdy w zyciu to paskudztwo nie przytrafilo mi sie. Co jakis czas cos mnie pali, az niedobrze mi sie od tego robi. Fuj. Kiedys 13x13 pisala, ze mleko jej pomaga i rzeczywiscie to dziala, tyle ze ja nienawidze mleka, ono dobre jest dla cielakow. Niezmiennie jestem spiaca...

Pojawila mi sie (pierwszy raz w ciazy) zgaga. Mysle, ze to jest zgaga, bo nigdy w zyciu to paskudztwo nie przytrafilo mi sie. Co jakis czas cos mnie pali, az niedobrze mi sie od tego robi. Fuj. Kiedys 13x13 pisala, ze mleko jej pomaga i rzeczywiscie to dziala, tyle ze ja nienawidze mleka, ono dobre jest dla cielakow. Niezmiennie jestem spiaca...
No to juz wiesz jak czuja sie niektore z nas,gdy mamy to codziennie.Mi mleko pomaga tylko na chwile,a potem jeszcze poteguje zgage.Ja pije sobie dwa razy na dzien cos takiego jak manti w Polsce i pomaga ale tez nie na dlugo.

Gosiek wiem i wspolczuje. Tym bardziej jak pomysle sobbie, ze mnie te nieszczescia trafily sie na sam koniec ciazy, a Wam wtoruja od poczatku.

Nie mam pojecia co to jest Manti. Tutaj jest jakies paskudztwo w kolorze wsciekle rozowym i wzbudza to we mnie nieufnosc tak wielka, ze nawet dwumetrowym kijem tego nie dotkne.

Padam na twarz:(. Ogarnęłam trochę chatę i wszystko mnie boli...Booooszeeeeeeeeeee kiedy to się skończy....
Za oknem taka ładna pogoda i tyle mam z wózkami wyszło.....ach jak ja im zazdroszczę,że już spacerowac mogą z maluszkami......osobno:)

forget - super ze juz jestes z malutka w domku! jejku jak ci fajnie ! a twoj list promieniuje takim optymizmem ze chyba my wszystkie chcialybysmy byc na twoim miejscu i tulic nasze skarbeczki:tak:

Padam na twarz:(. Ogarnęłam trochę chatę i wszystko mnie boli...Booooszeeeeeeeeeee kiedy to się skończy....
Za oknem taka ładna pogoda i tyle mam z wózkami wyszło.....ach jak ja im zazdroszczę,że już spacerowac mogą z maluszkami......osobno:)
juz niedlugo wronka i my bedziemy spacerowaly z naszymi wozeczkami:-)

Przeanalizuj dietę, ja miałam zgagę po sokach jak je na noc piłam to rano mnie paliło jak diabli:/
Senna również jestem i znów mogłabym spać po 20h/dobę, ale wyszukuję sobie zajęć by się nie kłaść;-)

reklama
Ja właśnie odczytałam maila od sprzedawcy, że dzisiaj wózek dla Nikoli został wysłany. Powiedzcie mi czy orientujecie się czy jak zostało wysłane DPD dzisiaj to przyjdzie dopiero w przyszłym tyg. czy oni pracują też w weekend??

Do góry