reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ale dziś słabo chodzi mój internet :wściekła/y:
Wróciłam właśnie ze spacerku. Tak pięknie dzisiaj. :-):-):-) Poszukiwałam oznak wiosny, ale niestety nie znalazłam nic. :baffled:
Chciałam nawet umieścić zdjęcie na społecznościowym z tego spacerku. Ale poddaję się. Nie da rady. :no:

reklama
Witam sie i ja.Dziewczyny nie moglam was nadrobic,ale piszecie,szok.Ale jakos dalam rade.:-)ILONKA a jednak nic nie ruszylo u Ciebie,a wszyscy stawiali ze bedziesz nastepna.OLAPOLAP jesli chodzi o mdlosci to mnie tez dopadly.Wykonczyly mnie prawie w pierwszych czterech miesiacach i jeszcze teraz postanowily ze wroca:-(.JUSTA biedna jestes wspolczuje ci z calego serduszka,ale juz niedlugo.Wiem ze ja tez nie wiem jak to jest,ale choc troszke sobie probuje wyobrazic.Mnie swedzialy strasznie piersi na poczatku i tez mialam zdarte,az mnie lekarz opierdzielil dostalam masc i przeszlo,a u Ciebie i KATIK nic nie chce pomoc bidulki:-(.KWIATUSZKU corenka przeslodka juz sie w niej zakochalam.Faktycznie powinnas jej wiazac kokardeczki czerwone.

Jestem za oboma watkami :tak:

Wlasnie wrocilam ze sklepu - dawno sama nigdzie nie wychodzilam. Kupilam cos na obiad, a przy okazji wypatrzylam sernik z truskawkami i cos wygladajacego podobnie, ale z malinami na wierzchu pod galaretka :-) Wlasnie jem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ech...
mama właśnie dzwoniła

Kwiatuszku, doskonale Cie rozumiem :-D Jak juz pisalam, moja tez dzwoni codziennie, a kiedys przez miesiac moglysmy nie miec kontaktu :szok: Dzisiaj zadzwonila ze jej smutno, bo do niej wczoraj nie zadzwonilam/napisalam :sorry2:Jutro mnie odwiedza i bede musiala jej powiedziec, ze bede miec cc, nie wiem jak zareaguje, niespecjalnie mam ochote na te rozmowe :baffled: Gdyby nie to, ze sie tak ostatnio nagle zaczela mna interesowac, to moze w ogole ten fakt by jej umknal, a tak bede musiala sluchac roznych tekstow i zalamywania rak jaka to cesarka jest zla
:szok::baffled::-(

Ja rowniez ze pomysl stworzenia oby dwoch watkow jest potrzebny:tak:

Ja spalam dobrze tej nocy,o 10.00 bylam z Szymkiem na badaniu glowy,a teraz znow boli brzuch jak na @ i ide sie polozyc moze przejdzie:-(

Chyba Was jeszcze nie pytalam, a jestem ciekawa czy tez Wam sie zdarzaja klucia w biodrach co jakis czas jak chodzicie? Tak jakby staw byl rozluzniony i co jakis czas glowa kosci wysuwala sie minimalnie z panewki uciskajac jakis nerw. Ten bol jest krotki, ale przeszywajacy i zdarza sie, ze przy mocniejszym ukluciu mam wrazenie jakbym miala stracic rownowage i sie przewrocic.

Dziewczynki nie mam teraz czasu bo ide po corcie, ale jezeli wiekszosc jest za nowymi watkami, to nie potrzebujecie mojego blogoslawienstwa:). Nie tylko ja moge zakladac nowe wątki, także śmialo ...kto chetny niech zaklada. ja jestem tylko moderatorem naszego forum, nie właścicielem:). Jeżeli wiekszosc za, to już ...do dziela kochane:)

Chyba Was jeszcze nie pytalam, a jestem ciekawa czy tez Wam sie zdarzaja klucia w biodrach co jakis czas jak chodzicie? Tak jakby staw byl rozluzniony i co jakis czas glowa kosci wysuwala sie minimalnie z panewki uciskajac jakis nerw. Ten bol jest krotki, ale przeszywajacy i zdarza sie, ze przy mocniejszym ukluciu mam wrazenie jakbym miala stracic rownowage i sie przewrocic.

Ola nawet mi nie mów!! Choler mnie bierze, akłucie jakby ktoś igłę wkładał mi w stawy...

Wronko dziękujemy za "błogosławieństwo"

No ja taki ból mam ale teraz to rzadko

reklama
Do góry