reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ale dziś słabo chodzi mój internet :wściekła/y:
Wróciłam właśnie ze spacerku. Tak pięknie dzisiaj. :-):-):-) Poszukiwałam oznak wiosny, ale niestety nie znalazłam nic. :baffled:
Chciałam nawet umieścić zdjęcie na społecznościowym z tego spacerku. Ale poddaję się. Nie da rady. :no:

reklama
Witam sie i ja.Dziewczyny nie moglam was nadrobic,ale piszecie,szok.Ale jakos dalam rade.:-)ILONKA a jednak nic nie ruszylo u Ciebie,a wszyscy stawiali ze bedziesz nastepna.OLAPOLAP jesli chodzi o mdlosci to mnie tez dopadly.Wykonczyly mnie prawie w pierwszych czterech miesiacach i jeszcze teraz postanowily ze wroca:-(.JUSTA biedna jestes wspolczuje ci z calego serduszka,ale juz niedlugo.Wiem ze ja tez nie wiem jak to jest,ale choc troszke sobie probuje wyobrazic.Mnie swedzialy strasznie piersi na poczatku i tez mialam zdarte,az mnie lekarz opierdzielil dostalam masc i przeszlo,a u Ciebie i KATIK nic nie chce pomoc bidulki:-(.KWIATUSZKU corenka przeslodka juz sie w niej zakochalam.Faktycznie powinnas jej wiazac kokardeczki czerwone.

Jestem za oboma watkami :tak:

Wlasnie wrocilam ze sklepu - dawno sama nigdzie nie wychodzilam. Kupilam cos na obiad, a przy okazji wypatrzylam sernik z truskawkami i cos wygladajacego podobnie, ale z malinami na wierzchu pod galaretka :-) Wlasnie jem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ech...
mama właśnie dzwoniła

Kwiatuszku, doskonale Cie rozumiem :-D Jak juz pisalam, moja tez dzwoni codziennie, a kiedys przez miesiac moglysmy nie miec kontaktu :szok: Dzisiaj zadzwonila ze jej smutno, bo do niej wczoraj nie zadzwonilam/napisalam :sorry2:Jutro mnie odwiedza i bede musiala jej powiedziec, ze bede miec cc, nie wiem jak zareaguje, niespecjalnie mam ochote na te rozmowe :baffled: Gdyby nie to, ze sie tak ostatnio nagle zaczela mna interesowac, to moze w ogole ten fakt by jej umknal, a tak bede musiala sluchac roznych tekstow i zalamywania rak jaka to cesarka jest zla
:szok::baffled::-(

Ja rowniez ze pomysl stworzenia oby dwoch watkow jest potrzebny:tak:

Ja spalam dobrze tej nocy,o 10.00 bylam z Szymkiem na badaniu glowy,a teraz znow boli brzuch jak na @ i ide sie polozyc moze przejdzie:-(

Chyba Was jeszcze nie pytalam, a jestem ciekawa czy tez Wam sie zdarzaja klucia w biodrach co jakis czas jak chodzicie? Tak jakby staw byl rozluzniony i co jakis czas glowa kosci wysuwala sie minimalnie z panewki uciskajac jakis nerw. Ten bol jest krotki, ale przeszywajacy i zdarza sie, ze przy mocniejszym ukluciu mam wrazenie jakbym miala stracic rownowage i sie przewrocic.

Dziewczynki nie mam teraz czasu bo ide po corcie, ale jezeli wiekszosc jest za nowymi watkami, to nie potrzebujecie mojego blogoslawienstwa:). Nie tylko ja moge zakladac nowe wątki, także śmialo ...kto chetny niech zaklada. ja jestem tylko moderatorem naszego forum, nie właścicielem:). Jeżeli wiekszosc za, to już ...do dziela kochane:)

Chyba Was jeszcze nie pytalam, a jestem ciekawa czy tez Wam sie zdarzaja klucia w biodrach co jakis czas jak chodzicie? Tak jakby staw byl rozluzniony i co jakis czas glowa kosci wysuwala sie minimalnie z panewki uciskajac jakis nerw. Ten bol jest krotki, ale przeszywajacy i zdarza sie, ze przy mocniejszym ukluciu mam wrazenie jakbym miala stracic rownowage i sie przewrocic.

Ola nawet mi nie mów!! Choler mnie bierze, akłucie jakby ktoś igłę wkładał mi w stawy...

Wronko dziękujemy za "błogosławieństwo"

No ja taki ból mam ale teraz to rzadko

reklama
Do góry