reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

I ja się w końcu witam, nie umiałam jakoś dojść dzisiaj do kompa:-), noc nawet dobrze przespana i na sprzątanie mnie wzieło ale co z tego że chęci są jak siły nie mam:zawstydzona/y:, troszkę poogarniałam i normalnie padam:-(. A mała oczywiście kibicuje, ja sprzątam a ona za mną poprawia i tak byśmy mogły cały dzień a efektów żadnych:sorry2:. No więc dałam sobie spokój.
Kwiatuszku słodziutka ta Twoja Hania:-):-):tak:. Natalka uwielbia w kuchnio pomagać, ostatnio ciasto ze mną robiła i wyrosło tak pięknie że aż w szoku byłam:-D.

reklama
Kwiatuszku wyluzuj, mama się martwi i na pewno nie zdaje sobie sprawy jak irytujące jest odpowiadanie na w kółko te same pytania.

Myślę, że na wątek o karmieniu, pielęgnacji itp przyjdzie jeszcze czas. Teraz jesteśmy skupione porodzie i chyba dla każdej niedoświadczonej mamy to co będzie po i jakie mogą pojawić się problemy jest tak abstrakcyjne, że trudno już teraz byłoby sobie cokolwiek doradzać

jestem za nowym wątkiem- o pielęgnacji i cyckowaniu, a ten o zdrowiu zostawiłabym na dyskusje o rzeczach medycznych, szczepieniach i takich tam:)
magda może jeszcze nie wszystkie to tak do końca interesuje, ale są już maluszki i jak ich mamy dojdą do siebie to pewnie bedą chciały o coś zapytać etc

cały dzień myślę o Katik, mogłaby się już odezwać co i jak

jestem za nowym wątkiem- o pielęgnacji i cyckowaniu, a ten o zdrowiu zostawiłabym na dyskusje o rzeczach medycznych, szczepieniach i takich tam:)
magda może jeszcze nie wszystkie to tak do końca interesuje, ale są już maluszki i jak ich mamy dojdą do siebie to pewnie bedą chciały o coś zapytać etc

cały dzień myślę o Katik, mogłaby się już odezwać co i jak
Jak najbardziej się zgadzam:tak: maluszków będzie coraz więcej i taki wątek bardzo się przyda:-).
Myślałam jeszcze o wątku z wiadomościami z porodówki bo jak się nam dziewczyny rozkręcą z rozpakowywaniem to łatwiej będzie znaleźć informację. Co wy na to:confused:.
Też jestem bardzo ciekawa jak tam Katik:confused:.

Jak najbardziej się zgadzam:tak: maluszków będzie coraz więcej i taki wątek bardzo się przyda:-).
Myślałam jeszcze o wątku z wiadomościami z porodówki bo jak się nam dziewczyny rozkręcą z rozpakowywaniem to łatwiej będzie znaleźć informację. Co wy na to:confused:.
Też jestem bardzo ciekawa jak tam Katik:confused:.
watek o zwierzeniach z porodu juz jest
patrz powyżej na przyklejone watki

watek o zwierzeniach z porodu juz jest
patrz powyżej na przyklejone watki

Kwaituszku ja myślę, ze Marlence chodziło raczej o coś na kształt wątku pt. SMSy i wiadomości z porodówki żeby się te informacje nie zaczęły gubić w głównym wątku. I też bez komentarzy ten wątek. Osoby otrzymujące smsa od kobietki na porodówce czy patologii mogłyby tam wstawiać dokładną treść wiadomości...

Też jestem za nowym wątkiem o pielęgnacji, karmieniu itp. Do zdrowia tego bym nie dołączała. Lepiej stworzyć całkiem nowy dział.

Kwaituszku ja myślę, ze Marlence chodziło raczej o coś na kształt wątku pt. SMSy i wiadomości z porodówki żeby się te informacje nie zaczęły gubić w głównym wątku. I też bez komentarzy ten wątek. Osoby otrzymujące smsa od kobietki na porodówce czy patologii mogłyby tam wstawiać dokładną treść wiadomości...
a to popieram
pewnie ze tak
Wronka moze zorganizuj taki watek
dziewczyny ida teraz na cesarke z Katik nei wiadomo
to jakby ktos wszedl na chwilke tylko na forum to by zajrzal na ten watek i by byl na biezaco

reklama
a to popieram
pewnie ze tak
Wronka moze zorganizuj taki watek
dziewczyny ida teraz na cesarke z Katik nei wiadomo
to jakby ktos wszedl na chwilke tylko na forum to by zajrzal na ten watek i by byl na biezaco
No właśnie a tak starczy że nie ma kogoś 2 dni np. i już gubi kto jest w szpitalu i co się dzieje... a tak najistotniejsze informacje w takim watku... będzie to takie "streszczenie" najważniejszych rzeczy. A dyskusje wszelakie tutaj...

Do góry