reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
statystycznie czekamy na chłopca :)
no i jakis sn wreszcie by sie przydał...
no to dawaj:-)

Justa - ja Ci powiem tak: jak czytalam te Twoje opisy, ze nie spisz, ze swedzi - wspolczulam Ci. Ale poki sama tego nie doswiadczylam , nawet nie wiedzialam o czytm TY piszesz.
To jest horror. Nikomu, najwiekszemu wrogowi tego nie zycze.
Pol nocy nie spie, placze, drapie sie i staram pohamowac, ale jesssu kochany nie idzie! To jest jakas gehenna, swedzi wszystko, drapiesz i drapiesz i nie ma ulgi bo juz po chwili swedzi gdzies indziej i MUSISZ tam zaczac drapac.
Jakie to potworne gowno moze przyjsc niewiadomo skad, i zatruc czlowiekowi zycie :no::no:
no dokladnie: horror, mozna joba dostac...ja tez nikomu tego nie zycze i fakt ze jak sie samemu tego nie dozna to sie nie wie o czym gadka, a to gorsze jest niz bol... ja normalnie licze godziny do porodu, i tobie tez zycze zeby jak najszybciej u ciebie rozwiazanie nastapilo...
No ja niestety mam ten dyskomfort, że pracujemy u siebie
jasne ze jakies rozwiazanie sie zawsze znajdzie, jak sobie dobrze rozplanujesz to pogodzisz i prace i dziecko, glowa do gory, wszystko sie ulozy:tak:

melduje się :-)
dzisiaj do mnie dotarło, że jestem na maxa zamotana... wstawiłam rano żarcie dla psów... no i oczywiście 20 min temu sobie o tym przypomniałam... dobrze, że garnka nie spaliłam... :eek:

dziewczyny cos kiedys byla gadka o nowym watku dotyczacym karmienia, opieki nad dzieckiem,zdrowia, wychowania.... bo kurde moze bysmy pogadaly o tym troche... te mamuski co juz maja dzieci to wiedza lepiej co i jak... np. na temat karmienia - co mozna jesc w tym czasie a czego unikac, albo jakies tipy dotyczace dzieci- co robic zeby nie plakaly? zeby jadly? zeby dobrze spaly... albo jak sie jakas wyspka pojawi, jakis problem - co robic? no i wogole tego typu rzeczy...co wy na to??

dziewczyny cos kiedys byla gadka o nowym watku dotyczacym karmienia, opieki nad dzieckiem,zdrowia, wychowania.... bo kurde moze bysmy pogadaly o tym troche... te mamuski co juz maja dzieci to wiedza lepiej co i jak... np. na temat karmienia - co mozna jesc w tym czasie a czego unikac, albo jakies tipy dotyczace dzieci- co robic zeby nie plakaly? zeby jadly? zeby dobrze spaly... albo jak sie jakas wyspka pojawi, jakis problem - co robic? no i wogole tego typu rzeczy...co wy na to??

a może podczepić ten temat do wątu zdrowie maluchów, rew pępwinowa itp...żeby za dużo tego nie było
ale to tylko taka moja mała sugestia

Jestem dziewczynki:biggrin2:

po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu:confused::sorry2: dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

Bo ja Ci moja droga powiem jak to jest .. Jak lezysz na dupie to z tego nic nie robienia to tylko się zakwasy robią he he .. a jak sie rozruszasz rozchodzisz to wszystko to człowiek jakoś więcej ma zapału i energi he he

Kwiatuszek ale masz pomocnika . Szymek tez już pomaga ale jak narazie z róznym skutkiem . Lubi pakowac pranie do pralki razem ze swoimi samochodzikami ew. kurze ścierać itp

U mnie dzień jak codzień ., siedze w domku przyszedl mi materac do łóżeczka wkońcu to może je podniose dziś do góry .

reklama
ech...
mama właśnie dzwoniła
a już się zastanawiałam co to się stało ze jeden dzień przerwy był :)
no i oczywiście na początek zamyła gadka szmatka o pogodzie ze ładnie itp.
a co Hania robi?
i jak już standard gadki odbyty to:
-jak się czujesz? (czytaj: rodzisz już?)
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bez kitu zawsze gadałyśmy przez tel średnio raz na 1,5 tyg czy na 2 nawet teraz dzwoni codziennie i nei raz jak ma litość to dzień odpuści
odbierać muszę
bo by pomyślała ze rodzę i by robiła jazdy
dzwoniła do męża itp czy ktoś coś wie
to juz lepiej odebrać i przecierpieć

Ostatnia edycja:
Do góry