kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
zanim zaległam na łóżku zrobiłam młodemu króliczka z tekturki po papierze toaletowym ale się nim fajnie bawi
to sie dopiero nazywa pomysłowa mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zanim zaległam na łóżku zrobiłam młodemu króliczka z tekturki po papierze toaletowym ale się nim fajnie bawi
Jerz się bawi sam a ja mam chwilkę zeby sobie spokojnie na kompie posiedzieć:-)
no to dawaj:-)statystycznie czekamy na chłopca
no i jakis sn wreszcie by sie przydał...
no dokladnie: horror, mozna joba dostac...ja tez nikomu tego nie zycze i fakt ze jak sie samemu tego nie dozna to sie nie wie o czym gadka, a to gorsze jest niz bol... ja normalnie licze godziny do porodu, i tobie tez zycze zeby jak najszybciej u ciebie rozwiazanie nastapilo...Justa - ja Ci powiem tak: jak czytalam te Twoje opisy, ze nie spisz, ze swedzi - wspolczulam Ci. Ale poki sama tego nie doswiadczylam , nawet nie wiedzialam o czytm TY piszesz.
To jest horror. Nikomu, najwiekszemu wrogowi tego nie zycze.
Pol nocy nie spie, placze, drapie sie i staram pohamowac, ale jesssu kochany nie idzie! To jest jakas gehenna, swedzi wszystko, drapiesz i drapiesz i nie ma ulgi bo juz po chwili swedzi gdzies indziej i MUSISZ tam zaczac drapac.
Jakie to potworne gowno moze przyjsc niewiadomo skad, i zatruc czlowiekowi zycie
jasne ze jakies rozwiazanie sie zawsze znajdzie, jak sobie dobrze rozplanujesz to pogodzisz i prace i dziecko, glowa do gory, wszystko sie ulozyNo ja niestety mam ten dyskomfort, że pracujemy u siebie
prasowanie nie zajac...nie ucieknie;-)moja gwiazda wlasnie usnela z lalą Zuzią pod pachą
więc też mam dwie godzinki luzu
leze sobie z lapem
a co tam ze deska do prasowania rozlozona wola o pomste do nieba i wszedzie sterta ciuchow
jeszcze zdaze...
to sie dopiero nazywa pomysłowa mama
dziewczyny cos kiedys byla gadka o nowym watku dotyczacym karmienia, opieki nad dzieckiem,zdrowia, wychowania.... bo kurde moze bysmy pogadaly o tym troche... te mamuski co juz maja dzieci to wiedza lepiej co i jak... np. na temat karmienia - co mozna jesc w tym czasie a czego unikac, albo jakies tipy dotyczace dzieci- co robic zeby nie plakaly? zeby jadly? zeby dobrze spaly... albo jak sie jakas wyspka pojawi, jakis problem - co robic? no i wogole tego typu rzeczy...co wy na to??
Zobacz załącznik 226149
Hania w akcji
Jestem dziewczynki
po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu