reklama
Dzień dobry kobietki:-)
...Chociaż Emilek stwierdził że to on bedzie w nocy wstawał do siostry i tak ogólnie to moze zrobimy już grafik co kto bedzie robił przy małejZobaczymy co z tego wyniknie
Gosienka no naprawdę szacun za wychowanie synka...moja córcia rocznikowo w tym samym wieku co Emilek, ale cos jej się do opieki nad siostrą nie spieszy...zobaczymy, może zmieni zdanie jak niunia się urodzi...
Czesc dziewczynki.
Ja juz wrocilam.Potem Was ponadrabiam.
Zdjeli szew w poniedzialek, mam lekkie skurcze tylko, wyniki ok wiec puscili mnie do domu.
Gabrys na Usg wazy 3100.
Teraz tylko spokojnie juz czekac na porod...:-)
supcio Ilonka, że się odezwałaś...i super ze wszystko ok...
Hania w akcji
Hania jest słodziachna....
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Czy Wam tez sie zdarzaja ostatnio mdlosci?
ja limit mdłości i wymiotowania mam nadzieję wyczerpałam juz na dobre w pierwszych 5 miesiącach ciąży
Kurcze, ja miewam. Pytałam ginka o to, ponoć może się zdarzać. Ja mam dodatkowo niestrawności ze względu na zgagę i mdłości też mogą być od tego....ehhhh ta końcówka....
megam
Fanka BB :)
No właśnie mnie mdliło przez jakieś dwa dni ale już przeszło i też się zastanawiałam czemu
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja tylko na poczatku ciazy mialam ale niewieleCzy Wam tez sie zdarzaja ostatnio mdlosci?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kwiatuszu Haneczka precudna :-)
zanim zaległam na łóżku zrobiłam młodemu króliczka z tekturki po papierze toaletowym ale się nim fajnie bawi
zanim zaległam na łóżku zrobiłam młodemu króliczka z tekturki po papierze toaletowym ale się nim fajnie bawi
reklama
M
Mka10
Gość
Czasem tak sobie myślę, że on ma ze mną trzy światy!!!
ma najlepszą żonę na świecie i tej wersji się trzymaj
mój M to się śmieje, że wie jaki mu numer wywinę na 1-go kwietnia (Prima a Prilis) - zadzwonię i powiem "Kochanie zaczęło się" i będzie miał chłopak dylemat, czy żart czy prawda
nooo plan genialny:-)
Jestem dziewczynki
po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu
zgadzam sie, też się przez ostatnie 3 tygodnie narobiłam jak dziki osiołek a nic a nic sie nie dzieje w kierunku rozdwajania
Zobacz załącznik 226149
Hania w akcji
Hania jest przesłodka!!
super ze się już z mężem dogadałaś bo pomysł cokolwiek dziwny miał żeby Cie teraz zostawiać
u mnie nocka w miarę udana, Jerz się bawi sam a ja mam chwilkę zeby sobie spokojnie na kompie posiedzieć:-)