reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzień dobry kobietki:-)
...Chociaż Emilek stwierdził że to on bedzie w nocy wstawał do siostry i tak ogólnie to moze zrobimy już grafik co kto bedzie robił przy małej:tak:Zobaczymy co z tego wyniknie:-D

Gosienka no naprawdę szacun za wychowanie synka...moja córcia rocznikowo w tym samym wieku co Emilek, ale cos jej się do opieki nad siostrą nie spieszy...zobaczymy, może zmieni zdanie jak niunia się urodzi...

Czesc dziewczynki.
Ja juz wrocilam.Potem Was ponadrabiam.
Zdjeli szew w poniedzialek, mam lekkie skurcze tylko, wyniki ok wiec puscili mnie do domu.
Gabrys na Usg wazy 3100.
Teraz tylko spokojnie juz czekac na porod...:-)

supcio Ilonka, że się odezwałaś...i super ze wszystko ok...

Hania jest słodziachna....

kwiatuszu Haneczka precudna :-) :tak:

zanim zaległam na łóżku zrobiłam młodemu króliczka z tekturki po papierze toaletowym :-D ale się nim fajnie bawi :-p

reklama
Czasem tak sobie myślę, że on ma ze mną trzy światy!!!

ma najlepszą żonę na świecie i tej wersji się trzymaj:)

mój M to się śmieje, że wie jaki mu numer wywinę na 1-go kwietnia (Prima a Prilis) - zadzwonię i powiem "Kochanie zaczęło się" i będzie miał chłopak dylemat, czy żart czy prawda :tak::tak::tak:

nooo plan genialny:-)

Jestem dziewczynki:biggrin2:

po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu:confused::sorry2: dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

zgadzam sie, też się przez ostatnie 3 tygodnie narobiłam jak dziki osiołek a nic a nic sie nie dzieje w kierunku rozdwajania

Hania jest przesłodka!!
super ze się już z mężem dogadałaś bo pomysł cokolwiek dziwny miał żeby Cie teraz zostawiać

u mnie nocka w miarę udana, Jerz się bawi sam a ja mam chwilkę zeby sobie spokojnie na kompie posiedzieć:-)

Do góry