reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
18-03-10_1015..jpg
:) Hania w akcji

Mój jest już w gotowości, na urlopie do 22.04 i oczywiście zero alkoholu bo my mamy szpital ok. 65 km od domu:-)

A moj codziennie strzela sobie piwko
:szok::baffled:

Postanowiłam zaszaleć na wiosnę :-) i kupiłam farbkę do włosów głęboki burgund. Oczywiście nie mogłam się zdecydować czy iść w czerwienie czy w fiolety. Ale jak już dotarłam do sklepu wybór padł na fiolety.
Teraz muszę poczekać na święta, aż przyjedzie mama z siostrą i mnie zafarbują. Bo sama nie jestem w stanie ufarbować się z moją ilością włosów.

Bedziesz jak pisanka na swieta
:-D

wygarnelam mezowi co mysle i jak na razie mi ustapil :)

Super!

a moze jeszcze ktos Was wyprzedzi?
np ja w weekend :zawstydzona/y::tak:

Oby
:-D

No ja niestety mam ten dyskomfort, że pracujemy u siebie.

A czym sie zajmuje Wasza firma, jesli mozna spytac?
:tak:

dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

Ja tez dementuje
:cool2:

Slodka jest ta Twoja coreczka
:-D:-D

Witam i ja:-)

Kwiatuszku, mam nadzieje, że mąż zmieni zdanie i jednak z tobą zostanie... ach, Ci faceci:no:

spokojnie już go przekabaciłam :)

Jestem dziewczynki:biggrin2:

po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu:confused::sorry2: dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

no to mnie zdołowałas
ja sobie tyle roboty na dziś zaplanowalam co by sie na ten weekend przygotować skurczowo a tu mi nagle po tym poscie nadzieje odpynely... :(
to teraz głupie pytanie:
w jakim stanie jest Twoja szyjka?
bo cos kojarze ze mialas jakies zagrozenie ciazy

Czesc dziewczynki.
Ja juz wrocilam.Potem Was ponadrabiam.
Zdjeli szew w poniedzialek, mam lekkie skurcze tylko, wyniki ok wiec puscili mnie do domu.
Gabrys na Usg wazy 3100.
Teraz tylko spokojnie juz czekac na porod...:-)

super ze sie odezwalas Ilonka
zostaw jakis namiar na siebie na zmaknietym
bo chcialam sie z Toba kontaktowac a tam nie ma :(
ciekawe jak to szybko ruszy po zdjeciu szewku

reklama
Ilonka super że jesteście no i najważniejsze że Gabryś rośnie jak należy! żeby tylko takie wieści były na tym forum
kwiatuszku powinnaś Hani wiązać jakieś czerwone kokardy żeby nikt nie zauroczył bo jest prześliczna!!

Do góry