reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
18-03-10_1015..jpg
:) Hania w akcji

Mój jest już w gotowości, na urlopie do 22.04 i oczywiście zero alkoholu bo my mamy szpital ok. 65 km od domu:-)

A moj codziennie strzela sobie piwko
:szok::baffled:

Postanowiłam zaszaleć na wiosnę :-) i kupiłam farbkę do włosów głęboki burgund. Oczywiście nie mogłam się zdecydować czy iść w czerwienie czy w fiolety. Ale jak już dotarłam do sklepu wybór padł na fiolety.
Teraz muszę poczekać na święta, aż przyjedzie mama z siostrą i mnie zafarbują. Bo sama nie jestem w stanie ufarbować się z moją ilością włosów.

Bedziesz jak pisanka na swieta
:-D

wygarnelam mezowi co mysle i jak na razie mi ustapil :)

Super!

a moze jeszcze ktos Was wyprzedzi?
np ja w weekend :zawstydzona/y::tak:

Oby
:-D

No ja niestety mam ten dyskomfort, że pracujemy u siebie.

A czym sie zajmuje Wasza firma, jesli mozna spytac?
:tak:

dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

Ja tez dementuje
:cool2:

Slodka jest ta Twoja coreczka
:-D:-D

Witam i ja:-)

Kwiatuszku, mam nadzieje, że mąż zmieni zdanie i jednak z tobą zostanie... ach, Ci faceci:no:

spokojnie już go przekabaciłam :)

Jestem dziewczynki:biggrin2:

po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcu:confused::sorry2: dementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu:-p

no to mnie zdołowałas
ja sobie tyle roboty na dziś zaplanowalam co by sie na ten weekend przygotować skurczowo a tu mi nagle po tym poscie nadzieje odpynely... :(
to teraz głupie pytanie:
w jakim stanie jest Twoja szyjka?
bo cos kojarze ze mialas jakies zagrozenie ciazy

Czesc dziewczynki.
Ja juz wrocilam.Potem Was ponadrabiam.
Zdjeli szew w poniedzialek, mam lekkie skurcze tylko, wyniki ok wiec puscili mnie do domu.
Gabrys na Usg wazy 3100.
Teraz tylko spokojnie juz czekac na porod...:-)

super ze sie odezwalas Ilonka
zostaw jakis namiar na siebie na zmaknietym
bo chcialam sie z Toba kontaktowac a tam nie ma :(
ciekawe jak to szybko ruszy po zdjeciu szewku

reklama
Ilonka super że jesteście no i najważniejsze że Gabryś rośnie jak należy! żeby tylko takie wieści były na tym forum
kwiatuszku powinnaś Hani wiązać jakieś czerwone kokardy żeby nikt nie zauroczył bo jest prześliczna!!

Do góry