reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Co do telefonów to ja robię selekcję.jak nie mam ochoty rozmawiac to nie odbieram:tak:a robię tak od momentu jak moja tzw kolezanka stwierdziła że niestety trzeba ponosic konsekwencje bycia w ciązy po trzydziestce:szok: no i nie mam narzekać ze musze leżeć bo powinnam pomyślec wcześniej:wściekła/y:

Auć- daj numer do koleżanki- mogę jej wyjaśnić jakie są konsekwencje głupoty stosowanej :-D

a odszedl Ci wczesniej czop?
tak sie zastanawiam czy ten czop musi odejsc by bylo rozwarcie czy tez moze sie szyjka rozwierac a on nie odejdzie
ja mialam przed ta wizyta u gina taki galaretkowaty sluz na bieliznie
ale po pierwsze nie byl zabarwiony krwia
a po drugie to bylo na drugi dzien po stosunku i moze to byla wydzielina taka poprzytulankowa
sama nie wiem

Kwiatuszku, ależ ja u Ciebie ciśnienie na poród widzę :-D czop może Ci odejść nawet już podczas porodu, lub kilka godzin wcześniej.

Pocieszę cię, my mamy tylko 90zł zwrotu.

Na dziecko chyba jest 1200zł z tego co pamiętam, więc pociesz się że za rok będziesz mieć niezłą sumkę zwrotu

Teraz dziecko rozlicza się proporcjonalnie w skali roku- więc niestety nie będzie to cała kwota (jak urodziałm Kubę, to jeszcze na ten pomysł nie wpali i odliczyłam pełną kwotę :tak:). A teraz też muszę pogonić mężula do US, bo mamy pow. 2000 do zwrotu, na wakacje będzie jak znalazł.

Kuba dzisiaj lepiej :-D Nawet wyraził chęć oglądania rzeczy Bartusia, więc wywaliłam na środek pokoju pudło z jego dawnymi ciuszkami i worki z nowymi i zrobiliśmy segregację. Jedna pralka już poszła, więc mąż od jutra będzie miał co robić, jakby mu się za bardzo nudziło :-D

Któraś się rozpakowała :-D:-D:-D ???

Dobra laski jestem od lekarza, napisze krotko na lekarskim, bo jestem u mamy i okupuje kompa siostrze która mi głowe suszy żeby ją puścić :-p

Ale jesteście płodne... 3 godz. nieobecności a czytania tyle ze nie nadrobie w życiu

A co do rozpakowywania to ustępuje miejsca :-D

Auć- daj numer do koleżanki- mogę jej wyjaśnić jakie są konsekwencje głupoty stosowanej :-D

Kwiatuszku, ależ ja u Ciebie ciśnienie na poród widzę :-D czop może Ci odejść nawet już podczas porodu, lub kilka godzin wcześniej.

Teraz dziecko rozlicza się proporcjonalnie w skali roku- więc niestety nie będzie to cała kwota (jak urodziałm Kubę, to jeszcze na ten pomysł nie wpali i odliczyłam pełną kwotę :tak:). A teraz też muszę pogonić mężula do US, bo mamy pow. 2000 do zwrotu, na wakacje będzie jak znalazł.

Kuba dzisiaj lepiej :-D Nawet wyraził chęć oglądania rzeczy Bartusia, więc wywaliłam na środek pokoju pudło z jego dawnymi ciuszkami i worki z nowymi i zrobiliśmy segregację. Jedna pralka już poszła, więc mąż od jutra będzie miał co robić, jakby mu się za bardzo nudziło :-D

Któraś się rozpakowała :-D:-D:-D ???

Super że Kubuś dochodzi do siebie:tak:
Emil też ciągle mi marudzi że mam kupić jeszcze jakieś ciuszki dla małej bo on chce je poprasować.Normalnie on ma fisia na punkcie prasowania, super zawód mu się szykuje:-D
Co do super koleżanki to spoko poradziłam sobie, zresztą ja wychodzę z założenia że na głupotę nie ma rady:tak: ale jak by co to pamiętam i wtedy numer ci prześlę:-D

uUff- Pity mam z głowy. Teraz muszą nabrać mocy prawnej a ja znaleźć chętnego coby je na pocztę zaniósł....jesus, nic mi się nie chce....zjadlam ciacho, czas teraz na kisiel i na lezakowanie...
dobrze że mam laptopa i mogę z nim cały dzień w łózku leżeć bo chyba bym nie wysiedziała przy biurku....:cool2:

... robię tak od momentu jak moja tzw kolezanka stwierdziła że niestety trzeba ponosic konsekwencje bycia w ciązy po trzydziestce:szok: no i nie mam narzekać ze musze leżeć bo powinnam pomyślec wcześniej:wściekła/y:

ludzie, skąd ta koleżanka się urwała ? :nerd::nerd:

... Emil też ciągle mi marudzi że mam kupić jeszcze jakieś ciuszki dla małej bo on chce je poprasować.Normalnie on ma fisia na punkcie prasowania, super zawód mu się szykuje:-D

A czy Emila można wypożyczyć ? I ile Emil kosztuje ? ;-);-);-)

justa, katik, waniliowa wspolczuje wam z calego serca,tego co musicie przechodzic i tyle sie nacierpiec:-( Ja tez w ciazy ale przechodza ja ( tak samo jak pierwsza ) doskonale,nie mam zadnych wyspek,mdlosci i innych dokuczliwych objawow,ktore wam nie daja spokoju i odbieraja wam radosc cieszenia sie tym wyjatkowym:confused: stanem. Choc przypuszczam ze gdybym pod sercem nosila corcie byloby ze mna gorzej ,choc moze nie,niewiem.Pociesze was ze do finalu jest coraz blizej,zostalo niewiele i wierze ze dacie rade:tak::-)

gosieńka 76 (do pytań moni555)- kiedy po raz pierwszy Emil trzymał żelazko w rączce...bo może na Kubusia już pora :)))

Witam Was Kwietniówki po dość długiej nieobecności :)

Melduję się po wyjściu ze szpitala. Jesteśmy już w domku. W końcu :)

Widzę, że mój mąż postanowił opisać przebieg porodu. Ja uznałam, że po co straszyć Ciężarówki na ostatnim zakręcie. Nie mniej jak trochę odsapnę opiszę swój poród z mojego pktu widzenia. Wieczorem zedytuję wpis Grzesia na wątku porodowym. Zapraszam zainteresowane :). Myślę, że nie będzie tak strasznie jak to opisał mój mąż :).

A teraz wracam do Adasia :tak:

reklama
Do góry