Elvie3 u mnie w pierwszej ciąży też było przepięknie, dlatego zdecydowałam się na drugą a tu zonk :-( Mnie uroki ciąży dopadły 2 tygodnie temu i od tego czasu się męczę i odliczam dni do końca 1 trymestru mając nadzieję, że będzie lepiej... W przyszłym tygodniu idę do gina, mam mieć usg, więc w końcu zobaczę mojego fasolka :-) Zapytam go o te zawroty głowy bo mam dość już karuzeli, szczególnie, że dużo muszę jeździć samochodem i jeżdżę jak nepcior...
reklama
A My wciąż po ciuchu wierzymy, że będą bliźniaki. Mamy spore szanse, bo mama mojego M. jest z bliźniąt i wszyscy w rodzinie Jemu właśnie bliźnięta przepowiadają;-)
Byłaby jedna ciąża i od razu dwójka Maluchów:-)
Zobaczymy 22 września. Chcielibyśmy baaaaaaaaaaardzo!!
Byłaby jedna ciąża i od razu dwójka Maluchów:-)
Zobaczymy 22 września. Chcielibyśmy baaaaaaaaaaardzo!!
P
Paulka90
Gość
elvie3 trzymam kciuki za bliźniaki
aniez
Fanka BB :)
Elvie3 u mnie w pierwszej ciąży też było przepięknie, dlatego zdecydowałam się na drugą a tu zonk :-( Mnie uroki ciąży dopadły 2 tygodnie temu i od tego czasu się męczę i odliczam dni do końca 1 trymestru mając nadzieję, że będzie lepiej... W przyszłym tygodniu idę do gina, mam mieć usg, więc w końcu zobaczę mojego fasolka :-) Zapytam go o te zawroty głowy bo mam dość już karuzeli, szczególnie, że dużo muszę jeździć samochodem i jeżdżę jak nepcior...
U mnie to samo :-) W pierwszej ciąży REWELACJA, a w drugiej wręcz przeciwnie, ale widzę poprawę Wymioty minęły, a mdłości mnie dopadają tylko czasem, a nie jak jeszcze niedawno 24H... Będzie lepiej. W autku do niedawna jeździłam z woreczkiem na wypadek nieoczekiwanej reakcji żołądka... Raz przejechałam się autobusem, ale zrezygnowałam z pomysłu, bo 30 min. w puszce wisząc jedną ręką na rurce było gorsze od atrakcji w aucie. Poza tym jak pod koniec na moment przysiadłam na zwalniającym się siedzonku, byłam inwigilowana przez babcie, która z zadziwiającą prędkością przedarła się przez tłumek pasażerów. No ale nie dałam się tym razem i nawet wyrzutów sumienia nie mam, o! ;-)
Poza tym do przodu, tzn. do kolejnej wizyty u lekarza i USG, a to dopiero 25 września. Dobrze, że dzięki mojej 2letniej torpedzie i pracy czas leci szybciorkiem.
Co do lekarstw to tylko kwas foliowy, tak jak w pierwszej ciąży. Od 4 miesiąca pewnie zastąpię go witaminami dla ciężarówek :-)
lady87
Edyta
właśnie wróciłam z usg w szpitalu od lekarza wszysko jest ok moja fasolka mierzy 2,5cm i lekarz mówił że to 6,5 tygodnia guza żadnego nie widzi w kocu wierze ze jestem w ciąży bo pęcherzyk nie jest pusty i serducho mu bije
lady87
Edyta
Kurcze, ja to jakaś nieszablonowa chyba jestem.
U mnie wszystko zupełnie normalnie, ochota na sex również ogromna jak i przed:-)
Objawów nie mam, wczoraj jak się naczytałam, że prawie każda coś ma to z wrażenia kolejny test zrobiłam, żeby się upewnić, czy Dzidzia w brzuszku jest i jest!!:-)
Może jeszcze za wcześnie (7tyzien) i jeszcze mnie te "uroki" bycia w ciąży dopadną - oby nie..
Trzymam mocno kciuki za studiującąmamę, zdasz na milion %;-)
Miłego dnia Dziewczynki:-*
ja się sama zastanawiałam czy w ciązy jestem ale dziś wiem że na sto procent jestem bo też żadnych wymiotów czy omdleń nie mam lekarz się trochu dziwił ale ok. no i dał mi skierowanie na mocz i krew
mama mi namieszała ze to zły lekarz ale póki co jest dla mnie miły i w porządku więcnie mące i nie szukam innego
Witam serdecznie
Malduję się u was z terminem na 15 kwietnia .. tylko jakiegoś suwaka czas zrobić he he
Tak tu weszłam na te wątki i powiem że straszny tu bałagan.. Milion watków załozonych nie wiadomo po co :--(
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy serdecznie i myślę że będę zagladała czasem
Malduję się u was z terminem na 15 kwietnia .. tylko jakiegoś suwaka czas zrobić he he
Tak tu weszłam na te wątki i powiem że straszny tu bałagan.. Milion watków załozonych nie wiadomo po co :--(
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy serdecznie i myślę że będę zagladała czasem
Witajcie kochane ja leze plackiem i zjadłam sniadanko:-) dzisiaj znowu jest mi nie dobrze ale dzidzia najwazniejsza:-):-) kochane pomalutku nadrobiłam zaległosci w czytaniu ale przez te mdłosci nie mam siły odpisac.
Jestem troszke zła bo 13wrzesnia w niedziele mamy z mezem pierwsza rocznice slubu ale nigdzie nie wyjdziemy bo musze lezec ale za to w sobote mamy rodzinna imprezke mamusie musza mi pomoc tzn. Zrobic prawie wszystko bo ja musze lezec. Buziaczki kochane
Jestem troszke zła bo 13wrzesnia w niedziele mamy z mezem pierwsza rocznice slubu ale nigdzie nie wyjdziemy bo musze lezec ale za to w sobote mamy rodzinna imprezke mamusie musza mi pomoc tzn. Zrobic prawie wszystko bo ja musze lezec. Buziaczki kochane
reklama
P
Paulka90
Gość
a jest jakas kwietniowa mamuska z Wawy moze? zeby polecic jakis szpital czy lekarza jesli juz rodziła wczesniej?
ech tak mało jeszcze wiem
ech tak mało jeszcze wiem