reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Filonka, ja mega zgagę mam od 4-tego miesiąca i im bliżej porodu, tym gorzej z moja zgagą..... rano budzę się ze zgagą i ze zgagą idę spać...:-:)-:)-(nawet kurna w nocy jak idę sikać, to najpierw idzie zgaga, a potem ja :szok:....aż się czasami boję że jakąś małpkę urodzę, bo ponoć im większa zgaga, tym więcej włosów u dzidzi - mam nadzieję tylko na głowie :szok:...w każdym bądź razie polecam migdały, pomagają....

uuu to masz naprawde cięzko, to jest straszne uczucie . czasami az dusi. jej o tych zależnościach zgagi a włoskach to nie słyszałam :) ciekawe czy się sprawdzi hihihi

ja też mam zgage...niestety, z córcią tez miałam i córcia się z czarną czuprynką urodziła, wiec zobaczymy czy synuś też włochaty będzie:)

Good morning
wstałam , postękałam z bólu pachwin , zjadłam śniadanie i znowu leże....od wczoraj mam lenia takiego że aż wstyd mi z tego powodu:zawstydzona/y:
Katik- Ty bidulko na medal zasługujesz- co rusz to nowa przypadłość z którą musisz się tak męczyć. Mnie ostatnio też strasznie skóra swędzi- ale to na bokach brzucha, na zgięciu rąk i pod pachami:no:nie wspomne o tym że metki na ubranaich doprowadzają mnie do szału. Wyniki na ALAT i ASPAT tylko minimalnie podwyższone więc lekarz wykluczył cholestazę....
Dagsilka- Margolcia też uparta widzę? Po takim maratonie tylko cię rozwolnienie zlapało??:baffled::sorry2:cierpliwości

My jeszcze cierpliwie czekamy i nic nie przyspieszamy, brzuchol się nie stawia za często, autem mogę śmigać niczym Kubica-ale jak długo jeżdzę to trochę kręgosłup boli, a fote mam tak już odsunięty że ledwo do pedałów sięgam:-D
Ostatnio żaliłam się że moi przyjaciele , tak trochę mnie olali i nie odwiedzają wogóle, no to informuję Was że w sobotę mam w domu impreze- z nami na 9 osób. Przyjadą wszycy na których mi tak zależało...więc od piatku zamykam się w kuchni:-):szok:mam nadzieję że to przeżyję, bo takiego tłoku to ja jeszcze w domu nie miałam....muszę dokupić sztućce bo mam tylko jeden komplet a tam raptem po 6 sztuk:shocked2:
Ogladałyście DDTVN? Było o bojkotowaniu różu wśró dziewczynek:confused:hmm.....

wszystkim miłego dzionka, usmiech u i słonka
mam nadzieję że zaraz jakiś przypływ energii mnie nawiedzi i tym sposobem opuszczę moje królestwo , którym jest łózko moje:sorry2:

ja też mam zgage...niestety, z córcią tez miałam i córcia się z czarną czuprynką urodziła, wiec zobaczymy czy synuś też włochaty będzie:)

Ja zgagi nie mam, noo może ostatnio mnie dorwała trochę ale już wyczaiłam że to po szczypiorku.
Mimo braku tej przypadłości mój syncio ma podobno włosy - wyszło na USG..pewnie po tatusiu taki owłosiony będzie!

Witajcie brzuszki:-)
Ja mam za soba niezla nocke,wczoraj przed zasnieciem bolal mnie brzuch i od rana meczy mnie biegunka:baffled:,ale chyba sie czyms zatrulam:-(

i znowu ciezka nocka za mna... dzien dobry !
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu?:confused: ale przynudzilam juz od samego rana...

ależ ja Cię doskonale z ymi biodrami rozumiem... też mnie ta 'przyjemność' dopadła

Witam Kwietnióweczki....

to która dziś się zgłasza na ochotnika ?
)

stawiam na Ilonkę!!

Katik Tobie należy się złoty medal za cierpienia w ciąży,no może ex equo z Ba, tyle ze ona już ma maleńką po 2 stronie brzuszka... trzymaj się kochana, już naprawdę nie tak dużo zostało

witam się słonecznie

gdyby nie te problemy ze spaniem to byloby genialnie, ale bioderka+ kibelek dają trochę popalić... tak jak Kamisia mam od wczoraj lenia niesamowitego, na szczęście Jerz zmusza mnie do wyjścia z łóżka i odrobiny ruchu:)

miłego dnia!!

Cześć kobietki, właśnie wstałyśmy z Helenką i czas przebrnąć przez forum:tak:

Katik wiesz co nikomu tak nie życzę szybkiego porodu jak tobie bo dość już przeszłaś i jeszcze ta wysypka:no:
Tak dla polepszenia ci nastroju,po przeczytaniu twojej wczorajszej wiadomości o waszych przytulankach;-)powiedziałm mojemu M że jego teoria że nieużywany narząd zanika jest do bani i nie musi się martwić na zapas naszą abstynencją:-D

Dagsila jednak nie dotarłas do Złotoryi:confused: ale jestes usprawiedliwiona:tak:Ja przed urodzeniem Emila też miałam straszną biegunkę:szok: więc kto wie może będziesz nastepna:tak:

Monia555 to moja Helenka urodzi się bez włosów;-)bo mnie zgaga omija szerokim łukiem

Elma mnie też na początku bolała pupa od leżenia ale teraz śmieję się że jestem gruboskórna w tym miejscu;-)Leż odpoczywaj i niech mała Melisska rośnie:tak:

Kwiatuszek ja przed założeniem pessaru miałam ponad trzy cm rozwarcia, moja ginka się smieje że pessar zdejmujemy w szpitalu bo czasem mogę jechac od razu na porodówkę:tak:
Jak byłam z Mateuszem w ciązy to miałam 2cm rozwarcie i normalnie funkcjonowałam.

Justa podoba mi się twoja teoria :tak:w takim razie trzeci poród to powinna być pestka;-) obym na czas dojechała do szpitala:-) wrazie czego kocyk mam w bagazniku;-)

Kamisia zazdroszczę ci tej imprezki z przyjaciółmi:tak: trzymam kciuki w sobotę

Mam nadzieję że Kingunia dzisiaj czuje się już lepiej:tak:
Czekam na wiadomości od Ilonki jak tam po ściągnięciu tego szewka.

Pozostałe kobietki i maleństwa pozdrawiam goraco i zyczę miłego dnia.
Uciekam do łóżka bo brzuchol znowu zrobił sie twardy a tylko chwilkę posiedziałam:wściekła/y:

reklama
Melduję się i ja:-)
Noc grzecznie przespałyśmy i już byłyśmy na pobieraniu krwi. Pani w laboratorium jakaś taka niezbyt miła, powinna mieć dzisiaj wolne, bo z taką mina pracować to.. wrrr.. :/
Ale!! Morfologia nas kosztowała 10,50zł a znaleźliśmy na ulicy 10zł, więc można powiedzieć, że dzisiaj mamy gratis:-)
Po 15:15 wyniki, a o 17:15 ginekolog.
Teraz wypadałoby trochę popracować, ale lenia mam potwornego.
Miłego dnia, Kwietnióweczki!

Do góry