reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Filonka, ja mega zgagę mam od 4-tego miesiąca i im bliżej porodu, tym gorzej z moja zgagą..... rano budzę się ze zgagą i ze zgagą idę spać...:-:)-:)-(nawet kurna w nocy jak idę sikać, to najpierw idzie zgaga, a potem ja :szok:....aż się czasami boję że jakąś małpkę urodzę, bo ponoć im większa zgaga, tym więcej włosów u dzidzi - mam nadzieję tylko na głowie :szok:...w każdym bądź razie polecam migdały, pomagają....

uuu to masz naprawde cięzko, to jest straszne uczucie . czasami az dusi. jej o tych zależnościach zgagi a włoskach to nie słyszałam :) ciekawe czy się sprawdzi hihihi

ja też mam zgage...niestety, z córcią tez miałam i córcia się z czarną czuprynką urodziła, wiec zobaczymy czy synuś też włochaty będzie:)

Good morning
wstałam , postękałam z bólu pachwin , zjadłam śniadanie i znowu leże....od wczoraj mam lenia takiego że aż wstyd mi z tego powodu:zawstydzona/y:
Katik- Ty bidulko na medal zasługujesz- co rusz to nowa przypadłość z którą musisz się tak męczyć. Mnie ostatnio też strasznie skóra swędzi- ale to na bokach brzucha, na zgięciu rąk i pod pachami:no:nie wspomne o tym że metki na ubranaich doprowadzają mnie do szału. Wyniki na ALAT i ASPAT tylko minimalnie podwyższone więc lekarz wykluczył cholestazę....
Dagsilka- Margolcia też uparta widzę? Po takim maratonie tylko cię rozwolnienie zlapało??:baffled::sorry2:cierpliwości

My jeszcze cierpliwie czekamy i nic nie przyspieszamy, brzuchol się nie stawia za często, autem mogę śmigać niczym Kubica-ale jak długo jeżdzę to trochę kręgosłup boli, a fote mam tak już odsunięty że ledwo do pedałów sięgam:-D
Ostatnio żaliłam się że moi przyjaciele , tak trochę mnie olali i nie odwiedzają wogóle, no to informuję Was że w sobotę mam w domu impreze- z nami na 9 osób. Przyjadą wszycy na których mi tak zależało...więc od piatku zamykam się w kuchni:-):szok:mam nadzieję że to przeżyję, bo takiego tłoku to ja jeszcze w domu nie miałam....muszę dokupić sztućce bo mam tylko jeden komplet a tam raptem po 6 sztuk:shocked2:
Ogladałyście DDTVN? Było o bojkotowaniu różu wśró dziewczynek:confused:hmm.....

wszystkim miłego dzionka, usmiech u i słonka
mam nadzieję że zaraz jakiś przypływ energii mnie nawiedzi i tym sposobem opuszczę moje królestwo , którym jest łózko moje:sorry2:

ja też mam zgage...niestety, z córcią tez miałam i córcia się z czarną czuprynką urodziła, wiec zobaczymy czy synuś też włochaty będzie:)

Ja zgagi nie mam, noo może ostatnio mnie dorwała trochę ale już wyczaiłam że to po szczypiorku.
Mimo braku tej przypadłości mój syncio ma podobno włosy - wyszło na USG..pewnie po tatusiu taki owłosiony będzie!

Witajcie brzuszki:-)
Ja mam za soba niezla nocke,wczoraj przed zasnieciem bolal mnie brzuch i od rana meczy mnie biegunka:baffled:,ale chyba sie czyms zatrulam:-(

i znowu ciezka nocka za mna... dzien dobry !
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu?:confused: ale przynudzilam juz od samego rana...

ależ ja Cię doskonale z ymi biodrami rozumiem... też mnie ta 'przyjemność' dopadła

Witam Kwietnióweczki....

to która dziś się zgłasza na ochotnika ?
)

stawiam na Ilonkę!!

Katik Tobie należy się złoty medal za cierpienia w ciąży,no może ex equo z Ba, tyle ze ona już ma maleńką po 2 stronie brzuszka... trzymaj się kochana, już naprawdę nie tak dużo zostało

witam się słonecznie

gdyby nie te problemy ze spaniem to byloby genialnie, ale bioderka+ kibelek dają trochę popalić... tak jak Kamisia mam od wczoraj lenia niesamowitego, na szczęście Jerz zmusza mnie do wyjścia z łóżka i odrobiny ruchu:)

miłego dnia!!

Cześć kobietki, właśnie wstałyśmy z Helenką i czas przebrnąć przez forum:tak:

Katik wiesz co nikomu tak nie życzę szybkiego porodu jak tobie bo dość już przeszłaś i jeszcze ta wysypka:no:
Tak dla polepszenia ci nastroju,po przeczytaniu twojej wczorajszej wiadomości o waszych przytulankach;-)powiedziałm mojemu M że jego teoria że nieużywany narząd zanika jest do bani i nie musi się martwić na zapas naszą abstynencją:-D

Dagsila jednak nie dotarłas do Złotoryi:confused: ale jestes usprawiedliwiona:tak:Ja przed urodzeniem Emila też miałam straszną biegunkę:szok: więc kto wie może będziesz nastepna:tak:

Monia555 to moja Helenka urodzi się bez włosów;-)bo mnie zgaga omija szerokim łukiem

Elma mnie też na początku bolała pupa od leżenia ale teraz śmieję się że jestem gruboskórna w tym miejscu;-)Leż odpoczywaj i niech mała Melisska rośnie:tak:

Kwiatuszek ja przed założeniem pessaru miałam ponad trzy cm rozwarcia, moja ginka się smieje że pessar zdejmujemy w szpitalu bo czasem mogę jechac od razu na porodówkę:tak:
Jak byłam z Mateuszem w ciązy to miałam 2cm rozwarcie i normalnie funkcjonowałam.

Justa podoba mi się twoja teoria :tak:w takim razie trzeci poród to powinna być pestka;-) obym na czas dojechała do szpitala:-) wrazie czego kocyk mam w bagazniku;-)

Kamisia zazdroszczę ci tej imprezki z przyjaciółmi:tak: trzymam kciuki w sobotę

Mam nadzieję że Kingunia dzisiaj czuje się już lepiej:tak:
Czekam na wiadomości od Ilonki jak tam po ściągnięciu tego szewka.

Pozostałe kobietki i maleństwa pozdrawiam goraco i zyczę miłego dnia.
Uciekam do łóżka bo brzuchol znowu zrobił sie twardy a tylko chwilkę posiedziałam:wściekła/y:

reklama
Melduję się i ja:-)
Noc grzecznie przespałyśmy i już byłyśmy na pobieraniu krwi. Pani w laboratorium jakaś taka niezbyt miła, powinna mieć dzisiaj wolne, bo z taką mina pracować to.. wrrr.. :/
Ale!! Morfologia nas kosztowała 10,50zł a znaleźliśmy na ulicy 10zł, więc można powiedzieć, że dzisiaj mamy gratis:-)
Po 15:15 wyniki, a o 17:15 ginekolog.
Teraz wypadałoby trochę popracować, ale lenia mam potwornego.
Miłego dnia, Kwietnióweczki!

Do góry