AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
dobra kobietki strasze na zamkniętym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Filonka, ja mega zgagę mam od 4-tego miesiąca i im bliżej porodu, tym gorzej z moja zgagą..... rano budzę się ze zgagą i ze zgagą idę spać...:---(nawet kurna w nocy jak idę sikać, to najpierw idzie zgaga, a potem ja ....aż się czasami boję że jakąś małpkę urodzę, bo ponoć im większa zgaga, tym więcej włosów u dzidzi - mam nadzieję tylko na głowie ...w każdym bądź razie polecam migdały, pomagają....
ja też mam zgage...niestety, z córcią tez miałam i córcia się z czarną czuprynką urodziła, wiec zobaczymy czy synuś też włochaty będzie
Witajcie brzuszki:-)
Ja mam za soba niezla nocke,wczoraj przed zasnieciem bolal mnie brzuch i od rana meczy mnie biegunka,ale chyba sie czyms zatrulam:-(
i znowu ciezka nocka za mna... dzien dobry !
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu? ale przynudzilam juz od samego rana...
Witam Kwietnióweczki....
to która dziś się zgłasza na ochotnika ?
)