Ella1
Fanka BB :)
i znowu ciezka nocka za mna... dzien dobry !
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu? ale przynudzilam juz od samego rana...
Spoko- Justa- mam to samo Genaralnie głównie dlatego budzę się w nocy...bo spie raz na 1 reaz na 2 boku i co chwilę któryś drętwieje i boli, no to się budzę, przerzucam z trudem na drugą stronę i już jestem obudzona i oczywiście wizyta w łazience staję się potrzebna i tak co godzinę, dwie...i tak co noc- masakra
No a teraz Dzień Dobry:-)
Dziewczynki dziękuję za odpowiedzi o ubranka :-) bardzo pomocne:-) ale nie byłam jednak tak głupiutka bo potwierdziłyście mniej więcej to co myślałam dziekuję!;-)
Planowałam dziś iść na ostatnie badania krwi do porodu, ale jakoś mi się nie chciało...pójdę jutro ;-)
Dagsila i Katik- 3mam kciuki, żeby Córeńki zechciały wreszcie pojawić się na świecie!!!;-)
Katik- jak ja Ci współczuje:-(...co chwila coś się dzieje...niech tam Małą się wreszcie urodzi bo wariactwo- jeszcze tylko wysypki i cholestazy Ci potrzeba- paranoja! 3maj się mocno!!!
A u mnie Mężuś coś znów kombinuje z imieniem Małęj- już miałą być Julka, a on Olę wymyśla...ehhh...zdecydowałby się chłop, bo dziecko się we wtorek rodzi, a my jeszcze nie mamy podjętej decyzji ehhh....Ja chcę Julkę!:-)
Miłego dnia Brzusie!:-)