reklama
katik - ja ci nie zycze zebys miala to co ja, ale miejmy nadzieje ze to tez nie ta cholestaza...bo to gorzej dla dzidzi, ale z drugiej strony to twoja malutka i tak juz gotowa do przyjscia na swiat takze przyspiesza ci ta cc i tez bedzie dobrze, wytrzymaj jakos z tym swedzeniem choc wiem ze jest ciezko, szczegolnie w nocy - ja tylko placze...staraj sie tego nie nagrzewac, lataj nago po domu jak ja, rob tak zeby ci zimno bylo to pomaga troche...
Katik, Ty już chyba masz wszystkie możliwe dolegliwości. Strasznie Ci współczuje - pewnie cierpisz też za mnie, bo mnie nic nie bierze... Oby Polcia szybko już się chciała rodzić, to trochę Ci ulży...
Justa rampersy to są głownie na ciepłe dni. A jak chcesz zakładać wcześniej to tak jak pajac (czyli z albo bez body pod spodem lub sweterkiem/bluzą/kaftanikiem na wierzchu, w zależności od temperatury) i do tego skarpetki.
Justa rampersy to są głownie na ciepłe dni. A jak chcesz zakładać wcześniej to tak jak pajac (czyli z albo bez body pod spodem lub sweterkiem/bluzą/kaftanikiem na wierzchu, w zależności od temperatury) i do tego skarpetki.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
pisalyscie cos o obnizaniu brzuszka
moj jest obnizony od 36 tyg i to wcale nie jest za wczesnie
bidulko nasza Kochana
kurde tak Ci się już ta Polcia należy jak nie wiem co
moj jest obnizony od 36 tyg i to wcale nie jest za wczesnie
Moja wysypka przenosi sie z brzucha na cale cialo. Wczoraj byly to raptem nadgarstki i kolana, dzis juz prawie cale nogi, i ramiona. W nocy myslalam ze sie zadrapie na smierc. Jak dzis polozna przyszla pokazalam jej to cholerstwo, pobrala mi krew na stezenie bilirubiny w watrobie, bo najprawdopodobniej to cholestaza.
W czwartek mam sie zglosic do szpitala, beda juz wyniki. Jesli bedzie ok - tylko ktg mnie czeka, jesli nie - najprawdopodobniej kladziemy sie juz do porodu w szpitalu ( czyli jak Forget - pelna kontrola matki a szczegolnie dziecka, ktorego zycie jest zagrozone)....
Aby to wszystko przyspieszyc i nie czekac do 30stego:
Przytulanki byly, ale to nie dla mnie. Po 3 minutach trzeba bylo przestac, bo albo mojemu Ł Wacek urosl przez te kilka ostatnich tygodni postu, albo mi pochwa skrocila czy szyjka wydluzyla. Bol taki ze wsadzic nawet do polowy nie mozna bylo !!!
4 prania zrobione, powieszone, zdjete, jedno wyprasowane. Okna 2 umyte, firanki, zaslonki zdjete i wyprane. Porzadki w corci szafie zrobione- musialam ogarnac troche balagan tam panujacy, bo do tej pory wszystko tylko tam wrzucalam, a balagan rosl.
Teraz ledwie dysze, boli mnie kazdy centymetr ciala, o brzuchu nawet nie wspominajac. Jesli to nie podziala - odpuszczam. Znow zbliza sie wieczor, zaczyna mnie cale cialo swedziec, i szalu dostaje.
Zaczynam miec depresje przedporodowa, juz naprawde chcialabym urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ktoras z Was ma pomysl jakie jeszcze dolegliwosci moge zaliczyc: prosze smialo o sugestie.
bidulko nasza Kochana
kurde tak Ci się już ta Polcia należy jak nie wiem co
ja zakłądałam body lub kaftanik do śpioszków a pod pajacyka nic nie zakładałam bo jak dla mnie jest wystarczajacy sam w sobieNo jak zimniej to wole założyć body pod pajacyka niż coś na niego.
moja szyjka tez taka byla twarda i do konca zamknieta i mam zle wspomnienia ale teraz juz jest rozwarta ba 1,5 cm od tygodnia wiec licze ze moze bedzie lepiejCo do porodu...ja sie nie boje bolu,bo wiem ze bedzie bolalo,mam tylko nadzieje ze nie bede miec takich komplikacji jak z Szymciem,ciekawa jestem jak to bedzie bo moja szyjka to dosc uparta i twarda jest,ale podobno drugi porod jest latwiejszy i krotszy,zobaczymy jak to bedzie;-)
Dagsila, melduję że mam masę herbat - o różnych smakach i kolorach, więc z pewnością coś wybierzesz;-) Ostatnio zieloną jaśminową preferuję:-)
Wronka - usta jak Angelina?! Będzie mi się to pewnie w nocy śnić
Katik - strasznie mi Ciebie szkoda, tyle już się męczysz i ciągle coś.. Niech ta Pola już wyłazi!!
Uciekam spać, bo rano na wyniki a o 17:15 mam wizytę u gin. Będziemy Lenkę podglądać:-)
Wronka - usta jak Angelina?! Będzie mi się to pewnie w nocy śnić
Katik - strasznie mi Ciebie szkoda, tyle już się męczysz i ciągle coś.. Niech ta Pola już wyłazi!!
Uciekam spać, bo rano na wyniki a o 17:15 mam wizytę u gin. Będziemy Lenkę podglądać:-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dziekuje Wam kochane za zyczenia.
Od samego rana mam cudowny dzien. Szkoda tylko, ze ukochany musial isc do pracy... Zaczelismy od romantycznego sniadania, a przed nami romantyczna kolacja. Przesylam Wam tysiace goracych promieni slonecznych
Od samego rana mam cudowny dzien. Szkoda tylko, ze ukochany musial isc do pracy... Zaczelismy od romantycznego sniadania, a przed nami romantyczna kolacja. Przesylam Wam tysiace goracych promieni slonecznych
reklama
i znowu ciezka nocka za mna... dzien dobry !
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu? ale przynudzilam juz od samego rana...
dziewczyny tez was tak starsznie biodra bola? jak spie na jednej stronie to bol mnie budzi i normalnie nie moge nic zrobic, nie wiem czy to od tej wysypki bo najgorzej mam na biodrach spuchniete czy to od ciazy po prostu? ale przynudzilam juz od samego rana...