reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Asia bb mi ostatnio tylko przy zmianach pogody doskwiera ból głowy. juz tez mam dośc takiej hustawki pogodynkowej/

kurcze chciałam zgrać zdj. z telefonu na komp i co ......? ,,, nie moge znalesc kabla.... juz wszystkie szafki przeszukałam i nie ma... ostatnio gdzies sie walal.... jak K wróci z pracy to poprosze go o odsuniecie sofy moze tam gdzies wpadł

reklama
Jeseśmy! Dzionek był intensywny.

Dzięki dziewczyny za ciepłe myśli :)))
Kuba ma zapalenie ucha (niestety) na raize antybiotyk a w czwartek laryngolog a potem się zobaczy. Do laryngologa to mąż go na żebra wcisnął chyba tylko dlatego, że to takie małe dziecko, bo normalnie to kolejki, że szok :szok: Całe szczęście, że moje dziecko z tych, co chorobę przesypiają, no ale na przeciwgorączkowych jedziemy non stop a one zmniejszają też ból.

Potem USG (o tym na lekarskim).

Ba- super, że już wracacie do domku. Czekamy na wieści!!!

czesc dziewczyny. ja tylko na chwilke, bo korzystajac z pieknej pogody ode zaraz na dluuugi spacer polaczony z odwiedzeniem wielu sklepow:tak: i tak pewnie nic nie kupie, ale polazic mozna :-D

Ależ zazdroszczę ci energii, dla mnie głupia wyprawa do spożywczaka to już mega wyczyn

a my juz w drodze do domku-odezwe sie w najblizszych dniach

Zazdroszczę. Teraz piękne dni przed wami. Zanim my się wszystkie rozpakujemy to ty już super doświadczona mama będziesz:-)
Kuba ma zapalenie ucha (niestety) na raize antybiotyk a w czwartek laryngolog a potem się zobaczy. Do laryngologa to mąż go na żebra wcisnął chyba tylko dlatego, że to takie małe dziecko, bo normalnie to kolejki, że szok :szok: Całe szczęście, że moje dziecko z tych, co chorobę przesypiają, no ale na przeciwgorączkowych jedziemy non stop a one zmniejszają też ból.

Po antybiotyku od razu mu przejdzie, Oli minęło praktycznie po dwóch dawkach. Ucałuj bidulka małego

Olcia dalej w domu (miała ostre zapalenie gardła), teraz już tylko kaszel jej został, ale tylko jak się zapomni i zacznie wariować. Jeszcze jutro przetrzymam ją w domu, w środę na kontrolę i może w czwartek już pójdzie do przedszkola. Ja już wymiękam, zapewnienie jej zajęcia przez cały dzień jest teraz ponad moje siły.

Co do oczekiwania na poród to też już mam dosyć i marzę, żeby było po wszystkim, ale nastawiłam się psychicznie, że jak urodzę to będzie już cieplutko, więc chyba jeszcze chwilkę się wstrzymam:-p

Dziewczyny mamy kolejnego maluszka dostałam eska od forget . Urodziła przez CC ? miało tak być ? bo już się pogubiłam . Mała choć mała dostała 10pkt . :-D
To ja spadam na gratulacyjny :)
Tyle tylko wiem narazie :)

Dziewczyny mamy kolejnego maluszka dostałam eska od forget . Urodziła przez CC ? miało tak być ? bo już się pogubiłam . Mała choć mała dostała 10pkt . :-D
To ja spadam na gratulacyjny :)
Tyle tylko wiem narazie :)

o ja cię................suuuuuuuuuuuuuper:-D:-D:-D, idziemy jak burza......

aniam z tego co pamiętam to forget miała miec cc:tak:

nooooooooooo to już 3 mamuśki 2010 u nas...wszystkim trzem gratuluję i baaardzo zazdroszczę!!!!!!!!

wróciłam właśnie z wizyty-6 kwietnia mam się stawić po skierowanie na cc...dr twierdzi,ze w szpitalu''troszkę poleżę''-a to dzięki zakrzepom,tarczycy i problemom neurologicznym.jak twierdzi -mój zabieg to będzie większa impreza-z neurologiem i angiologiem w gratisie!!!

jeszcze tyyyyle czasu...pomimo mocnych kłuć w pochwie-idka się nie spieszy!!!!

Wow!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D ale czad!!!:-) No to super!!!! Mamy trzeciego maluszka!!!! Huuuuraaaa!!!!:-):-):-) To czas na gratulacje...:-)

(Ja myślę, że w tym tępie to zanim ja urodzę to jeszcze przywitamy parę Maleństw po drodze:-D:-D:-D i oby tak dalej!!!)

reklama
Do góry