reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Podpisuje się pod listą wyglądających wszelkich objawów zbliżającego się porodu :-p
Od soboty mam co jakiś cas kołatania serca i uderzenia gorąca... brzuch mi już po kolanach się obija praktycznie... co ze mnie coś "wypływa" to lece zobaczyć co to jest, uwazniej kontroluję ruchy Mareczka (są żadsze niż do tej pory ale nadal intensywne), Jak siędzę to mnie gniecie w tyłku...

Witam córy marnotrawne :-p fajnie że jesteście znowu i że ciągle w dwupaku

reklama
czesc dziewczyny. ja tylko na chwilke, bo korzystajac z pieknej pogody ode zaraz na dluuugi spacer polaczony z odwiedzeniem wielu sklepow:tak: i tak pewnie nic nie kupie, ale polazic mozna :-D

mialam dzis dzwonic do gina po w wynik GBS no i dzwonie
a on zebym zadzwonila po 21 :szok:
kurcze nigdy bym sie nei odwazyla o tej godzinie jakby nie kazal
a ja myslalam ze o 21 to juz ma sie dosc pacjentow

Justa - spróbuj się tez wykapać w czyms parafinowym oilatum czy coś . Bo ta wysypka z wygladu tez troszkę atopie przypomina która tez jest swędząca . A przy AZS stosuje się własnie emolienty . Zaszkodzić napewno nie zaszkodzi . Możesz użyć takie maluszkowe rzeczy. warto spróbować
no caly czas sie kapie w roznych miksturach i olejach i wogole, nic nie pomaga, tzn. pomaga na 5 minut, wczoraj sprubowalam z tym sudokremem i tez pomoglo na 5 minut, normalnie nie mam juz sil, gdyby nie ta pie... wysypka to bym miala super ciaze...

Witam sie wieczornie.Poczytalam was i tez cos skrobne.Umnie nie ciekawie dzisiaj.Poklocilam sie z moim.Jakas taka nerwowa i placzliwa sie zrobilam ostatnio..
ach te hormony... ale juz niedlugo:tak:

witajcie;)

Pamietacie mnie??? kiedys sie tu udzielalam...ale wyladowalam w szpitalu..a tam neta nie ma...wiec nie mailam jak...ale jak mnie poraz kolejny przyjmiecie dongrona watkowego to bedzie mi b.milo:)
pamietamy, witaj spowrotem:-)

dziewczyny ja wogole nie wyczekuje zadnego czopa, skurczow czy cos, nie skraca mi sie szyjka i nic mnie nie boli i nie wskazuje na porod, moja gin mowi ze tak jak u mie wyglada to by mala przyszla na swiat 2 tygodnie po teminie...dlatego pomoge jej wczesniej wyjsc... mnie nieraz kuje cos na dole jakby szyjka.. mowie - gdyby nie ta porypana wysypka to bym miala spoko ciaze, ale przeciez cos sie przyp...lic musi...sorki za wyrazanie

witam panie:-)
Ja mam wizytę 25 to się dowiem co tam się dzieje już się doczekać nie mogę.Chciała bym wczesniej ale mój gin na narty sobie pojechał i trzeba czekać :-)

Dzięki dziewczyny za rady. No z szyjką ostatnio wszystko było ok, ale to już 2 tygodnie temu. Nic bedę mało robić a więcej się lenić. Choć i tak to robie od dłuższego czasu, no ale jakoś przestraszyłam sie tymi bólami bo do tej pory żadnych oznak zbliżającego się porodu, a tu nagle jakies boleści...

Martucha
fajnie że się oddzywasz.

Lepiej uwazac. Ja bylam na ip w sobote i z szyjka bylo wszystko ok(4cm) a w czwartek na wizycie gin stwierdzila ze dosc mocno sie skrocila(ale nie powiedziala ile) tylko przez te 4 dni codziennie mialam jakies skurcze i w zasadzie do tej pory tak jest ze kilka razy dziennie dalej sie zdazaja...

reklama
czesc. Ja wczoraj miałam takie dziwne bóle ze juz prawie mielismy jechac do szpitala. Podbrzusze tak mnie bolało że siedzieć nie mogłam, i taki dziwny ból z lewej strony jakby jajnik..promieniujacy do lewej cz kregosłupa albo naodwrót..ktoś mi powiedział że to dlatego że dzidzia ma głowe w lewym dolnym rogu brzucha, ale nigdy wczesniej nie mialam takiego bólu.. Teraz czekam na swojego M i jedziemy do ginekologa..

W którym tyg dZidzia schodzi do kanału rodnego..? bo macius jest główka do dołu, ale siedzi od tyg albo i dwóch tam w tym kąCIE

Do góry