Ilona1985
Fanka BB :)
100 lat justa!
No i wszystkiego naj kobitki w naszym dniu!
No i wszystkiego naj kobitki w naszym dniu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagsila widzę że na Twoim suwaczku MArgolcia już w łóżeczko prawie weszła
no no to już niedługo jak tak się tam pakuje
Z przykroscia musze stwierdzic,ze z tego co pamietam to ja chyba niestety troszke starsza jestem ....ale co tam
Dziewczyny i te duże i te malutkie wszystkiego co tylko NAJlepsze z okazji Naszego Święta!!!
Justa a Tobie podwójnie !!!
Mój M pamiętał i z samego rana złożył nam życzenia a kwiatuszka dostałam już wczoraj ;-)
Jeżeli chodzi o torbe to my się zbieralismy i coś zebrać się nie mogliśmy... ale po tych skurczach jak zaczęły się w piątek wieczorem i w zasadzie do tej pory są -naszczęście nawet nie bolesne i nieregularne - to wczoraj zaczęłam wszystko szykowac, dzis do torby to wrzuce.
Mam takie pytanko do tych dziewczyn które miały juz do czynienia ze skurczami- bo u mnie zazwyczaj sie pojawiaja lub nasilaja jak sie poloze na plecach, Wy tez tak macie??
A i ma pytanko jak wyglądaja skurcze przepowidające? możecie je jakoś opisać?