reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc Laski,

wczoraj wybralismy sie z Sz na zakupy. Mialam kupic sobie jeszcze biustonosze do karmienia, ale oczywiscie mojego rozmiaru nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo wiekszosc firm zaczyna rozmiarowke od 75, a ja 70 potrzebuje:crazy: no wiec wqrzylam sie, ale nic nie poradze. Potem jeszcze polazilismy po innych sklepach i zeszlo sie z 6 godz w sumie. Myslalam, ze do domu nie dojade tak mnie plecy zaczely bojec:-( ale oplacilo sie, bo kupilismy duzo fajnych rzecz, a najbardziej cieszy mnie dock to mojego iPoda za 25euro (normalna cena 60euro), bo w sklepie zgubili do niego kabel zasilajacy i byl sprzedawany jako towar niepelnowartosciowy, a przeciez z dockiem wszystko ok:-p a kabel taki mamy w domu:tak:

Wczoraj tez zrobilismy male przemeblowanie, bo mama Sz przylatuje juz w sobote:szok: kiedy to zlecialo, to ja nie wiem - przeciez bilety kupowalismy dla niej na kilka miesiecy do przodu:shocked2:

u mnie dzis przepiekne sloneczko - to juz chyba 4ty dzien ze slonce swieci i nie pada. Niedlugo chyba oglosza kleske suszy w tym kraju:-D ide zaraz na zakupy, moze jakies wyprzedaze beda;-)

milego dzionka kochane kwietnioweczki:-)

reklama
JUSTA- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN. SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, ZDROWIA, MIŁOŚCI I PRZEDE WSZYSTKIM SZYBKIEGO I W MIARĘ PRZYJEMNEGO PORODU:-D

A Co do torby moja się suszy bo wczoraj wyprałam- dziś mam zamiar usiąść i pomyśleć co by tam władować żeby się z ręką w nocniku nie obudzić:shocked2:
ide na szpacer póki słonko świeci!

dziewczyny ja tez jestem rybka i na dodatek mam dzisiaj urodziny:cool: osiemnaste oczywiscie:tak: takze skladajcie mi zyczenia:tak: a sama sobie z okazji urodzin zycze zeby moja wysypka nie miala wplywu na dzidzie i zebym wytrzymala do konca i zebym miala super porod i najwazniejsze zeby moja malusia byla zdrowa:-)
az z tego wszystkiego prawie zapomnialam ze mam urodziny, dopiero wczoraj mnie maz uswiadomil, a dzis juz od rana telefony i sms-y a potem pewnie tu pare ludzi przyjedzie, wiec zmykam kupic jakies fajne ciacha:-)
a wam wszystkim z okazji dnia kobiet tez zycze zebyscie dotrwaly do konca i zeby dzidzie sie zdrowe urodzily, a porody lekkie byly! i zebyscie byly szczesliwe i spelnialy sie wasze marzenia!:tak::happy2:
Urodzinowo.. spełnienia marzeń!!

P.S. Obowiązkowo picollo stawiasz moja droga;p

Co do zodiakalnych ryb… mam teściowa rybę i podziękuję bardzo…ojciec też był ryba i też dziękuję postoję… ciocia ryba jest fajna :-) przebojowa i nie da sobie w kasze dmuchać, ale fajna kobitka :-)

Wronka melduję, że jestem spakowana i do szpitala i na wyjście od jakichś chyba 2 tygodni :-p teraz sobie spokojnie czekam co mi dany dzień przyniesie :-D

Justa sto latek… szczęśliwego rozpakowania :-)

Ba no nareszcie jakieś pozytywne wiadomości dla ciebie :-) trzymam kciuki

Mój małżonek nie zapomniał i złożył życzenia za pomocą skypa w imieniu moich 4 facetów (czytaj jego czyli męża, 2 synków no i kota :-p )

Ostatnia edycja:
Dziewczyny i te duże i te malutkie wszystkiego co tylko NAJlepsze z okazji Naszego Święta!!!

Justa a Tobie podwójnie !!!

Mój M pamiętał i z samego rana złożył nam :) życzenia a kwiatuszka dostałam już wczoraj ;-)

Jeżeli chodzi o torbe to my się zbieralismy i coś zebrać się nie mogliśmy... ale po tych skurczach jak zaczęły się w piątek wieczorem i w zasadzie do tej pory są -naszczęście nawet nie bolesne i nieregularne - to wczoraj zaczęłam wszystko szykowac, dzis do torby to wrzuce.
Mam takie pytanko do tych dziewczyn które miały juz do czynienia ze skurczami- bo u mnie zazwyczaj sie pojawiaja lub nasilaja jak sie poloze na plecach, Wy tez tak macie??

reklama
dziewczyny wróciłam właśnie z usg bede miała chłopca:). POza tym waży już 2405g, i dowiedziałam sie że to już 35 tydz , i poród może sie przesunąć z 27 kwietnia na 11 kwietnia:)

Poza tym dostaliśmy wózek ..więc kolejna rzecz do kupna nam odeszła. Noi teraz juz wiem że rózowe ubranka sa mi nie potrzebne:)

A i ma pytanko jak wyglądaja skurcze przepowidające? możecie je jakoś opisać?

Do góry