reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Dagsila widzę że na Twoim suwaczku MArgolcia już w łóżeczko prawie weszła
no no to już niedługo jak tak się tam pakuje
no no to już niedługo jak tak się tam pakuje
Katik
...jestem mamą...
Za nami kolejna w miare fantastyczna noc, tylko 2 razy w wc , co jest sukcesem nieziemskim. No i snu mialam tyle, ze szok. Powiem Wam, ze po tych 2 nocach tak dobrze przespanych pierwsze co rano robie, to sprawdzam ruchy malej, czy aby wszystko dobrze, bo juz sama nie wiem co moze byc powodem takiego dobrego spania ...
SLonce od rana u nas, choc w nocy przymrozki byly. Milego dnia kobitki, i lenistwa, bo dzis nam sie nalezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLonce od rana u nas, choc w nocy przymrozki byly. Milego dnia kobitki, i lenistwa, bo dzis nam sie nalezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochane kobietki!
Wszystkiego co najlepsze, a zwłaszcza szczęśliwego Wielkiego Finału, kiedy to utulimy nasze kochane dzieciaczki :-):-):-)
dziś mam zamiar częściowo spakować torbę, a w związku z tym pytanie, gdzie w szpitalu jest miejsce na trzymanie swoich rzeczy? szafka, pod łóżkiem, szatnia? Nigdy wcześniej nie byłam więc nie wiem. Sorki może dość głupie pytanie ale moja torba wcale nie jest najmniejsza, a przecież głupi szlafrok zabiera sporo miejsca, więc biorę taką, w której wszystko co potrzebne mi się zmieści.. Poratujcie :-)
Wszystkiego co najlepsze, a zwłaszcza szczęśliwego Wielkiego Finału, kiedy to utulimy nasze kochane dzieciaczki :-):-):-)
dziś mam zamiar częściowo spakować torbę, a w związku z tym pytanie, gdzie w szpitalu jest miejsce na trzymanie swoich rzeczy? szafka, pod łóżkiem, szatnia? Nigdy wcześniej nie byłam więc nie wiem. Sorki może dość głupie pytanie ale moja torba wcale nie jest najmniejsza, a przecież głupi szlafrok zabiera sporo miejsca, więc biorę taką, w której wszystko co potrzebne mi się zmieści.. Poratujcie :-)
ale wtopę zaliczyłam przed chwilą
przyszedl znajomy kurier z paczką, który zawsze przynosi służbowe przesyłki dla męża
no i na koniec życzył mi wszystkiego najlepszego
a ja głupia pomyslałam ze to na swieta juz zyczy bo nie przyjdzie do kwietnia czy cos
i mu powiedzialam
"dziekuje bardzo i nawzajem!!"
kurcze ale głupio wyszło
ciekawe co se facet pomyslal
ze kobietke w nim widze czy co...
no ale w ciazy wiadomo ze mozna byc rozkojarzonym wiec moze sie nie obrazi ;-)
jesteś boska
Justa Ty Nasza 18-stko. Wszystkiego Najlepszego, oby ta nieszczęsna wysypka poszła sobie precz i żeby Ci się spełniły najskrytsze marzenia....Z całego serca życzy również 18-stka:-)
hahaha ale sie usmialam, niezla wtopaale wtopę zaliczyłam przed chwilą
przyszedl znajomy kurier z paczką, który zawsze przynosi służbowe przesyłki dla męża
no i na koniec życzył mi wszystkiego najlepszego
a ja głupia pomyslałam ze to na swieta juz zyczy bo nie przyjdzie do kwietnia czy cos
i mu powiedzialam
"dziekuje bardzo i nawzajem!!"
kurcze ale głupio wyszło
ciekawe co se facet pomyslal
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u nas jest taka mala szafeczka przy łóżku z szufladką, wypakowalam tam pare rzeczy a torba z reszta lezala pod lozkiemKochane kobietki!
sospettosa
Fanka BB :)
Justa, wszystkiego naaaaaaajlepszego!!!
Mnie tez jezdzi po brzuchu i cmi na dole, nie wiem co robic, ale jestem przerazona! Ja jeszcze przynajmniej z tydzien MUSZE wytrzymac! Mala gmera raczkami na dole, co jest dosc nieprzyjemne, chcialabym zasnac zeby sie tym nie stresowac :-( Moze to pora zeby wziac pierwsza nospe w ciazy? :-(
Ja bym się jeszcze nie stresowała na Twoim miejscu . Małą gmera, bo pomału się układa w kanale rodnym, a ćmi, bo macica szykuje się do porodu. Ale podobno to może pojawić się na kilka tygodni przed terminem rozwiązania . Póki nie masz skurczy wyczuwalnych, to bym nie brała no-spy.
Aczkolwiek w szpitalu faszerowali mnie 6 no-spami dziennie, a wcale na skurcze sie nie skarżyłam .
reklama
dziekuje dziewczyny za zyczenia, boskie jestescie
wronka - czuje ze my w tym samym wieku jestesmy...:-)
ja mam juz troche torbe spakowana do szpitala, ciagle cos dokladam... ale jeszcze kompletnie spakowana nie jestem...musze te staniki do karmienia dokupic i moze jakies takie bluzki do karmienia...
a u nas w szpitalu sa szafki, wysokie ale cienkie, takie 50 cm, takze sie wszystko tam spokojnie zmiesci...
wronka - czuje ze my w tym samym wieku jestesmy...:-)
ja mam juz troche torbe spakowana do szpitala, ciagle cos dokladam... ale jeszcze kompletnie spakowana nie jestem...musze te staniki do karmienia dokupic i moze jakies takie bluzki do karmienia...
a u nas w szpitalu sa szafki, wysokie ale cienkie, takie 50 cm, takze sie wszystko tam spokojnie zmiesci...