reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
U nas śnieżyca:-( a ja chcę wiosne!!!!

Ulanka urocze zdjęcie, pochwal się reszta.

A ja mam lenia i leżę do góry brzuszkiem :-) Przydałby mi się taki Wronkowy albo Kwiatuszkowy mąż co by te nasze 16 okien umył....

mój Man własnie wrócił z pracy i pierwsze pytanko jakie dostał, to kiedy ostatni raz umył okna ? A on na to, że 5 dni temu.............w swoim samochodzie...............:szok:................oj zbiera mu się, zbiera..........

Monia to się nazywa szczerość :-) uśmiałam się...no co umył... Ehhh do chłopów to trzeba z łopatologiczną dokładnością czy to w pytaniach czy rozporządzeniach :-p

no nareszcie przebrnelam, a ciezko bylo.. taka tu dzis produkcja
mi sie jakos wydaje ze chyba katik poleci jako pierwsza...
ja w sumie tez bym chciala jak najwczesniej urodzic, mam juz szczerze dosc, ciezko ta ciaze przechodze...

Okna mówicie.... taaaak :-D Mój Mężuś nawet nie dyskutuje- umył jesienią, będize musiał umyć i teraz ;-) ale myślę, że z tego powodu nie cierpi tak jak na myśl o wieszaniu firanek i zasłon :-D:-D:-D:-D a już niedługo go to czeka, bo przed porodem musi być wszystko gotowe :-)

Ja się dziś "narobiłam" że hej!:sorry2: poprasowałam trochę i obiadek zrobiłam i brzuch już ma dość...znów twardnieje i muszę leżeć :baffled::sorry2: dzień udany...ehhh...jak mnie to wkurza, że jestem taka bezużyteczna- nawet w domu nie mogę robić co trzeba :baffled:

I zauważyłam wahania nastroju ostatnio- raz jestem bliska płaczu bo np. glukoza mi wyjdzie podniesiona po obiedzie, a za chwile ogarnia mnie wielka radość bo sobie pomyślę, że nasza córcia niedługo będzie z nami, to znowu za chwilę ogarnia mnie strach jak to będzie po...i tak w kółko :sorry2: ehhh...hormony :sorry2:

Spokojnego wieczoru moje drogie Panie :-)

reklama
Do góry