Witam wszystkie kwietniowe mamusie. My mamy termin na 21 kwietnia. To już tak niedużo zostało :-) Pozdrawiam
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
MyszkowaBojena witamy w naszych skromnych progach :-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam wszystkie kwietniowe mamusie. My mamy termin na 21 kwietnia. To już tak niedużo zostało :-) Pozdrawiam
Witaj....widzę że prawie po sąsiedzku
ja tez jestem z Gdańska, ale obecnie mieszkam w Pruszczu. Termin mamy ten sam. Gdzie planujesz rodzić?
Ja od początku wybrałam szpital na Zaspie. Mam do niego blisko, przynależę do przychodni przyszpitalnej no i moja siostra i bratowa tam rodziły. Z forum widzę że, opinie o nim są również pozytywne. :-)
mój Man własnie wrócił z pracy i pierwsze pytanko jakie dostał, to kiedy ostatni raz umył okna ? A on na to, że 5 dni temu.............w swoim samochodzie...............................oj zbiera mu się, zbiera..........
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Monia to się nazywa szczerość :-) uśmiałam się...no co umył... Ehhh do chłopów to trzeba z łopatologiczną dokładnością czy to w pytaniach czy rozporządzeniach
no nareszcie przebrnelam, a ciezko bylo.. taka tu dzis produkcja
mi sie jakos wydaje ze chyba katik poleci jako pierwsza...
ja w sumie tez bym chciala jak najwczesniej urodzic, mam juz szczerze dosc, ciezko ta ciaze przechodze...
mi sie jakos wydaje ze chyba katik poleci jako pierwsza...
ja w sumie tez bym chciala jak najwczesniej urodzic, mam juz szczerze dosc, ciezko ta ciaze przechodze...
Ella1
Fanka BB :)
Okna mówicie.... taaaak Mój Mężuś nawet nie dyskutuje- umył jesienią, będize musiał umyć i teraz ;-) ale myślę, że z tego powodu nie cierpi tak jak na myśl o wieszaniu firanek i zasłon a już niedługo go to czeka, bo przed porodem musi być wszystko gotowe :-)
Ja się dziś "narobiłam" że hej! poprasowałam trochę i obiadek zrobiłam i brzuch już ma dość...znów twardnieje i muszę leżeć dzień udany...ehhh...jak mnie to wkurza, że jestem taka bezużyteczna- nawet w domu nie mogę robić co trzeba
I zauważyłam wahania nastroju ostatnio- raz jestem bliska płaczu bo np. glukoza mi wyjdzie podniesiona po obiedzie, a za chwile ogarnia mnie wielka radość bo sobie pomyślę, że nasza córcia niedługo będzie z nami, to znowu za chwilę ogarnia mnie strach jak to będzie po...i tak w kółko ehhh...hormony
Spokojnego wieczoru moje drogie Panie :-)
Ja się dziś "narobiłam" że hej! poprasowałam trochę i obiadek zrobiłam i brzuch już ma dość...znów twardnieje i muszę leżeć dzień udany...ehhh...jak mnie to wkurza, że jestem taka bezużyteczna- nawet w domu nie mogę robić co trzeba
I zauważyłam wahania nastroju ostatnio- raz jestem bliska płaczu bo np. glukoza mi wyjdzie podniesiona po obiedzie, a za chwile ogarnia mnie wielka radość bo sobie pomyślę, że nasza córcia niedługo będzie z nami, to znowu za chwilę ogarnia mnie strach jak to będzie po...i tak w kółko ehhh...hormony
Spokojnego wieczoru moje drogie Panie :-)
reklama