reklama
Katik
...jestem mamą...
Akatta - trzymaj sie, bedzie dobrze. Tyle juz sie wylezalas i wycierpialas w zwiazku z tymi nerkami, ze teraz tez dasz rade. Bedzie dobrze. Najwazniejsze by wszystko zaleczyli i dzidzius urodzil sie w komfortowych warunkach. Buziaki slemy i cieplo myslimy o Tobie i Corci!!!!!!!
Choroba mnie jakas bierze... Kurde wymiekam. Naprawde jak nie urok to .... Mam 37.8, wszystko mnie boli i jest mi bleeeeeeeee.
Nienawidze sie za to ze ostatnio mam stale powody do narzekania. Jedyna chwila pocieszenia sa podskoki corenki w brzuszku, moglabym godzinami lezec i glaskac ja po glowce - przez to ze siedzi na opak wystawia mi tu u gory lepek i nastawia sie do glaskania co chwile... Kochana jest ta moja corunia, i mysl ze juz wkrotce bedziemy sie do siebie tulic jest dla mnie wybawieniem....
Nooo Forget, to sie nazywa pracowicie wykorzystany czas Pelna podziwu jestem!Ja wymyśliłam sobie, że wykorzystam czas pomiędzy kroplówkami i badaniami na pracę - no i za jakieś 2 miesiące ma wyjść książka złożona z artykułów rożnych młodych naukowców, które opracowałam jako redaktor leżąc w szpitalu. Wcześniej nie mogłam się do tego zabrać, a teraz czasu miałam jak znalazł :-)
Super, gratulacje serdeczne!Witam się z wami ponownie i oznajmiam, że ZDAŁAM EGZAMIN:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem szczęśliwa jak cholera bo to pozwala mi skończyć i zaliczyć ten semestr:-)
Choroba mnie jakas bierze... Kurde wymiekam. Naprawde jak nie urok to .... Mam 37.8, wszystko mnie boli i jest mi bleeeeeeeee.
Nienawidze sie za to ze ostatnio mam stale powody do narzekania. Jedyna chwila pocieszenia sa podskoki corenki w brzuszku, moglabym godzinami lezec i glaskac ja po glowce - przez to ze siedzi na opak wystawia mi tu u gory lepek i nastawia sie do glaskania co chwile... Kochana jest ta moja corunia, i mysl ze juz wkrotce bedziemy sie do siebie tulic jest dla mnie wybawieniem....
aniez
Fanka BB :)
Akatta- dziewczyny mają racje- jeśli trzeba to da się i pobyt w szpitalu przetrwać!
Katik- a Ty nie wyczerpałaś już limitu różnych przypadłości???
Wesoła- GRATULACJE!!!
U nas pracowicie, bo od jutra w domku. Tzn. i tak będę pracować, ale przynajmniej nie musze się zrywać o poranku ))
Poza tym pomijając wszytskie ciążowe przypadłości jest OK.
Katik- a Ty nie wyczerpałaś już limitu różnych przypadłości???
Wesoła- GRATULACJE!!!
U nas pracowicie, bo od jutra w domku. Tzn. i tak będę pracować, ale przynajmniej nie musze się zrywać o poranku ))
Poza tym pomijając wszytskie ciążowe przypadłości jest OK.
B
Barbarka123
Gość
(...)
mój mąż wczoraj nałapał entuzjazmu i postanowil dziś po pracy myć okna
i do soboty sie wyrobic z porzadkami
a jak sie wyrobimy i bedzie w miare pogoda
to w sobote bysmy pojechali nad morze na caly dzien pospacerowac... ech kiedy ja tam bylam?
ja się zaraz popłaczę .... gdzie takich facetów hodują ? albo jak wychować ? chyba mojemu dziś głowę ususzę, jak więcej poczytam...dziewczyny, powiedzcie ze nie wszystkie tak mają ....
A Ty Kwiatuszku, to w ogóle szczęściara jesteś, nie dość że okna wymyte, to jeszcze spacerki nad morzem...ja też tak chcę, ale co najwyżej mogę sobie pospacerować po mojej wsi, tudzież wrocławskim rynku :-(
a moja Hania znów ma czkawkę.... czy Wasze okruszki też miewają kilka razy dziennie czkawkę ?
Moniu moj tez jakis nie pasujacy do tego grona hehehe.... Wiec glowa do gory:-)
Od jakiegos czasu mam to samo...już wymiękam. Rwa na razie odpuściła, przeziębienie ma się ku końcowi, ale przeciez za dobrze by było gdyby nic się więcej nie działo. Właśnie siedze i wyje. Ok 19 nagle poczułam taki ból w kroku,że juz myslalam,że rodzę, normalnie taki ucisk, jakby mi Borys mial wypaśc. Teraz nie mogę chodzic, siedziec, ani nawet z boku na bok sie przewrócic. Boje sie nocy, bo juz wiem,że nici ze spania. Ja już poprostu wymiękam. Poprzenią ciąże mialam zagrożoną, ale nie było takich niespodzianek, a teraz... No nie znam dnia ani godziny...co chwile cos.. Przeczytalam ,że na necie ,że ten bol może byc spowodowany rozchodzeniem się spojenia łonowego. Mam nadzieje,że to jednak nie to, bo następstwa tego nie są obiecujące. Mam dośc
Katik
...jestem mamą...
kurcze smutne to, ze te koncowki bywaja takie ciezkie... caly ciazowy czar pryska.Od jakiegos czasu mam to samo...już wymiękam. Rwa na razie odpuściła, przeziębienie ma się ku końcowi, ale przeciez za dobrze by było gdyby nic się więcej nie działo. Właśnie siedze i wyje. Ok 19 nagle poczułam taki ból w kroku,że juz myslalam,że rodzę, normalnie taki ucisk, jakby mi Borys mial wypaśc. Teraz nie mogę chodzic, siedziec, ani nawet z boku na bok sie przewrócic. Boje sie nocy, bo juz wiem,że nici ze spania. Ja już poprostu wymiękam. Poprzenią ciąże mialam zagrożoną, ale nie było takich niespodzianek, a teraz... No nie znam dnia ani godziny...co chwile cos.. Przeczytalam ,że na necie ,że ten bol może byc spowodowany rozchodzeniem się spojenia łonowego. Mam nadzieje,że to jednak nie to, bo następstwa tego nie są obiecujące. Mam dośc
Wroka z takimi bolami nie mialam do czynienia, i obym nie miala. Nawet nie wiedzialam co to za dolegliwosc, ale pczytalam, i faktycznie niedobrze to opisuja. Oszczedzaj sie i lez, a w razie czego moze wizyta u lekarza.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam o poranku... mroźnym, snieżnym i ogólnie błeeeee
wesoła gratulejszyn!!!!!
A co do przygotowania do porodu i macierzyństwa… podejrzewam że czasami i tych 2 lat co słonice chodza w ciąży byłoby za mało
Katik zdrówka…
Wronka jak tam nocka??
A ja już nie śpie od 4:40 :-( Janek wprawdzie oddychać przez nos już umiał w nocy ale właśnie ok. 4:40 zaczął kaszleć dałam mu diphergan i elofen (jak zalecił lekarz w takich przypadkach), włączyłam nawilżacz i wkropiłam do wody olejek sosnowy… zobaczymy. Ale ten kaszel mi się nie podoba teraz na razie nie kaszle… zobaczymy co będzie jak wstanie. Będę musiała do kogoś zadzwonić żeby przywiózł mi z apteki coś na kaszel… tylko cholera nie wiem czy to ma mokry czy suchy… syrop z cebuli jest więc będzie też aplikowany. Ręce opadają… Nieciekawie mi się zapowiada ten dzień…
wesoła gratulejszyn!!!!!
A co do przygotowania do porodu i macierzyństwa… podejrzewam że czasami i tych 2 lat co słonice chodza w ciąży byłoby za mało
Katik zdrówka…
Wronka jak tam nocka??
A ja już nie śpie od 4:40 :-( Janek wprawdzie oddychać przez nos już umiał w nocy ale właśnie ok. 4:40 zaczął kaszleć dałam mu diphergan i elofen (jak zalecił lekarz w takich przypadkach), włączyłam nawilżacz i wkropiłam do wody olejek sosnowy… zobaczymy. Ale ten kaszel mi się nie podoba teraz na razie nie kaszle… zobaczymy co będzie jak wstanie. Będę musiała do kogoś zadzwonić żeby przywiózł mi z apteki coś na kaszel… tylko cholera nie wiem czy to ma mokry czy suchy… syrop z cebuli jest więc będzie też aplikowany. Ręce opadają… Nieciekawie mi się zapowiada ten dzień…
gosienkag76
Fanka BB :)
Witam was kobietki i wasze maleństwa:-)
Patrzę przez okno a tu znowu śnieg coś ta zima nie chce nas zostawić;-)
Nocka minęła super Helenka dała mi pospać ale niestety mój starszy synek chyba się zakochał bo od kilku dni poprostu ma fioła na punkcie ubierania wieczorem godzinę szykuje sobie garderobę a rano i tak coś zmienia no i oczywiście ja muszę zatwierdzić jego decyzję
Myslałam że dziewczynki tylko mają takiego fioła na punkcie ubierania
Agnieszka mam nadzieję że synuś szybko wyzdrowieje i nie będzie go męczył katar i kaszel
Wesoła gratulacje zaliczonego egzaminu:-):-)
Katik ty to chyba przyciągasz wszystkie mozliwe dolegliwości Mam nadzieję ze dzisiaj czujesz się lepiej.Przesłyam gorące pozdrowienia dla ciebie i Poli:-)
Akatta dasz radę zobaczysz jak szybko ci czas zleci w szpitalu a najwazniejsze abyś pozbyła się tej bakteritrzymam kciuki
Pozostałe dziewczyny goraco pozdrawiam i zyczę spokojnego dnia :-)
Zmykam do łóżeczka może jeszcze trochę pośpimy
Patrzę przez okno a tu znowu śnieg coś ta zima nie chce nas zostawić;-)
Nocka minęła super Helenka dała mi pospać ale niestety mój starszy synek chyba się zakochał bo od kilku dni poprostu ma fioła na punkcie ubierania wieczorem godzinę szykuje sobie garderobę a rano i tak coś zmienia no i oczywiście ja muszę zatwierdzić jego decyzję
Myslałam że dziewczynki tylko mają takiego fioła na punkcie ubierania
Agnieszka mam nadzieję że synuś szybko wyzdrowieje i nie będzie go męczył katar i kaszel
Wesoła gratulacje zaliczonego egzaminu:-):-)
Katik ty to chyba przyciągasz wszystkie mozliwe dolegliwości Mam nadzieję ze dzisiaj czujesz się lepiej.Przesłyam gorące pozdrowienia dla ciebie i Poli:-)
Akatta dasz radę zobaczysz jak szybko ci czas zleci w szpitalu a najwazniejsze abyś pozbyła się tej bakteritrzymam kciuki
Pozostałe dziewczyny goraco pozdrawiam i zyczę spokojnego dnia :-)
Zmykam do łóżeczka może jeszcze trochę pośpimy
gosienka76 - chyba sie rzeczywiscie zakochal hihi
katik - glowa do gory, juz niedlugo
wronka - i jak tam nocka minela?
u mnie kolejna nieprzespana noc, myslalam ze sie na smierc zadrapie tak mnie wszystko swedzi...szkoda gadac
zycze wszystkim milego dnia:-)
u mnie kolejna nieprzespana noc, myslalam ze sie na smierc zadrapie tak mnie wszystko swedzi...szkoda gadac
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
witam się w iście wyśmienitym nastroju
ponieważ dziś mój suwaczek wskazał 9 miesiąc i odliczył 31 dni do porodu
to już naprawdę z górki
z przyjemnością z tej górki zjadę, chyba na sankach (patrząc na pogodę u nas za oknem)
co do mojego męża
do dziękuję w jego imieniu za słowa uznania
powiem tak: do garnków to on się w ogóle nie tyka i będzie problem z obiadkami jak urodzę, z resztą jakbym miała nakaz leżenia w ciąży to też chyba byśmy się na wynos odżywiali
ale w sprzataniu jest niezastąpiony
czasem pomarudzi
bo niektóe rzeczy nie robię bo nie mogę a inne to mój ciążowy leń
ale dzielnie pomył wczoraj okna w całym mieszkaniu, poodkurzał, pomył podłogi,
i powiedział ze na dzis zostawia sobie łazienkę
wsyzstko z własnej inicjatywy
ja wypralam firanki
i dzis musze poprasowac
jak mezulek przyjdzie to powiesi (dodam ze tego zajecia nie znosi ale wyjscia nie mamy)
a robilas te badania na cholestazę?
ponieważ dziś mój suwaczek wskazał 9 miesiąc i odliczył 31 dni do porodu
to już naprawdę z górki
z przyjemnością z tej górki zjadę, chyba na sankach (patrząc na pogodę u nas za oknem)
co do mojego męża
do dziękuję w jego imieniu za słowa uznania
powiem tak: do garnków to on się w ogóle nie tyka i będzie problem z obiadkami jak urodzę, z resztą jakbym miała nakaz leżenia w ciąży to też chyba byśmy się na wynos odżywiali
ale w sprzataniu jest niezastąpiony
czasem pomarudzi
bo niektóe rzeczy nie robię bo nie mogę a inne to mój ciążowy leń
ale dzielnie pomył wczoraj okna w całym mieszkaniu, poodkurzał, pomył podłogi,
i powiedział ze na dzis zostawia sobie łazienkę
wsyzstko z własnej inicjatywy
ja wypralam firanki
i dzis musze poprasowac
jak mezulek przyjdzie to powiesi (dodam ze tego zajecia nie znosi ale wyjscia nie mamy)
Justa nie pomagają Ci te masci na swedzenie? czyms tam mialas sie smarowacgosienka76 - chyba sie rzeczywiscie zakochal hihi
a robilas te badania na cholestazę?