reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień doberek moje Panie
Ale pogoda-znowu posypało trochę w nocy...:angry:
A ja właśnie wstałam-spałam znowu 13 godzin jak suseł:zawstydzona/y:i wstawać mi się nie chcę...ale mały głodek daje o sobie znaka
Dziewczynki współczuje tych wszystkich dolegliwości, mi póki co doskwiera ból w pachwinach ...ale jeszcze troszkę....

reklama
Witam i ja;-)
U nas też pada - śnieg z deszczem, bleeeee.. Oby do lata!!
Współczuję Wam tych wszystkich bóli, mi póki co ciąża specjalnie nie ciąży. Wczoraj mnie trochę pod prawą piersią pobolewało, ale zdjęcie stanika i zmiana pozycji z siedzącej na leżącą pomogła:-)
Dziś wyjątkowo leniwie u nas. Zaraz fundujemy sobie spacer do apteki, na pocztę i przy okazji zrobimy drobne zakupy.

monia555 witaj :-)
Jeju... niech już jest 1 kwietnia :-p chodze zgięta w pół bo mnie i kręgosłup boli i w ogóle... ale kurde powtarzam się... ale jakoś tak mi lepiej jak sobie ponarzekam :-p Mimo to chodzę i powtarzam jak mantrę "urodzę 1 kwietnia, urodze 1 kwietnia :-D"

Zazdroszczę terminów z początku kwietnia. Dziewczyny już będą na spacerki z maluszkami śmigać a ja pewnie jeszcze będę się męczyć

Ja mam termin niby na 20-tego kwietnia, ale czuję, że powitam Hanulkę wcześniej, jakieś 2 tyg. Mam zaplanowane cc, chociaż nie wiem do końca co lepsze. No ale czasami trzeba... to moja druga córcia, pierwsza - Laurunia - ma juz 8 lat i jest cudna...Jejku jak ten czas leci....

ja mam na 5 kwietnia
ale mam tez swiadomosc tego ze 2 tygodnie po terminie to tez poród o czasie
wiec nawet i 19 kwietnia moze byc :( chyba bym jajko zniosla do tego czasu :)
Ja mam termin niby na 20-tego kwietnia, ale czuję, że powitam Hanulkę wcześniej, jakieś 2 tyg. Mam zaplanowane cc, chociaż nie wiem do końca co lepsze. No ale czasami trzeba... to moja druga córcia, pierwsza - Laurunia - ma juz 8 lat i jest cudna...Jejku jak ten czas leci....

o prosze a ja mam jedna córeczke
i nazywa sie ja Twoje dwie
Hanna Laura :)

reklama
Ja sobie tak wczoraj o tym myslalam- że niektóre kobitki będą już tuliły swoje skarbki a kilka z nas dalej bedę się jeszcze męczyły....ale ja sobie mówie że za dwa miesiące o tej porze Antonio już będzie z nami!!

Do góry