reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja:tak:
salamandra gratuluje malca w rodzinie
ja juz po sniadanku- zjadłam je w łózku-ale srednio wyspana bo Antonio przetańczył całą noc:-D
Słoneczko cudownie świeci ale wieje jak na Uralu-ale chyba wypadałoby się dotlenić
miłego dzionka kobiety

reklama
czesc Dziewczyny:-)A
u mnie dzis piekne sloneczko wsieci:-D szkoda, ze do pracy musze isc:wściekła/y:
Powiem Wam, ze zla jestem jak osa:angry: znowu dostalam rachunek, tym razem za gaz. A w tym glupim kraju rachunki za prad i gaz zawsze sa "szacowane" i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze to jest nasz 1szy rachunek za gaz w tym mieszkaniu, wiec jak oni moga nam szacowac wielkosc zuzycia??!! jak do nich zadz, to pow, ze moga na podstawie ... wczesniejszych lokatorow:wściekła/y: no myslalam, ze w krzesla spadne jak to uslyszalam!! a co mnie wczesniejsi lokatorzy obchodza!! skad ja wiem, ile i jak oni korzystali z pradu i gazu!! no szlag mnie trafi za chwile! z pradem byla tak samo - przyslali nam fakture "oszacowana" na prawie 190 euro, a z licznika wychodzilo ze zuzylismy za 63 euro!! Musze isc teraz licznik spisac sama i im podac, bo firmie nie chce sie nikogo wyslac. Recesja cholerna:angry:
no nic, milego dnia wszystkim zycze.

dzien dobry,

ja juz dawno na nogach, ale caly czas sie z czyms krztam po domu :-). dziecie daje mi w kosc i dzisiaj w nocy juz ją prosilam zeby sei urodzila, bo mialam szalenstwo - skurcze ( z checia kupie na czarnym rynku zzo, jak ktoras ma dostep ;-) ), Margolowe nowe rozrywki - zapiera sie kopytkami o rzebra a pozniej zsuwa nozki i robi sie takie plum... :-D o godz 6 - jak wyprawiam K. do pracy to oczywiscie moje dziecko zasypia, a ja jak zombi poruszam sie krokiem dostawnym po domku...

moze uda mi sie zmobilizowac moje ciezkie litery do spacerkowanie..

a poki co milego dnia kwietnioweczki

i ja witam wszystkie kwietniowki w ten piekny dzien:tak:
tez sie dzisiaj wybiore na zakupki jak moj maz wroci, jak slonce swieci za oknem to az chce sie wyjsc! brzuch mnie pobolewa mocno w nocy, az musialam dwie nospy wziasc, ale juz lepiej, zastanawiam sie tylko dlaczego zawsze brzuch mnie w nocy boli? w dzien to prawie wogole...

Dzień dobry :tak:

Ja miałam koszmarna noc...chyba mi obiad wczorajszy zaszkodził bo od wieczora brzuch (żołądek) mnie strasznie bolał i tak całą noc:wściekła/y:...budziłam się co godzinę i tak do rana... teraz jest już lepiej ale dalej jeszcze obolała jestem :no: no i nie wyspana strasznie...od rana dosypiam po 15min co chwilę... no coż...
Wam życzę pięknego wiosennego dnia;-) a sama zamierzam go spędzić w łóżku, czekając aż brzuch przestanie boleć :baffled:

hehehehe

my z K. zawsze bylismy i jestesmy nadal zwolennikami jaknajbardziej naturalnego podejscia do wielu spraw i nie doszukiwanie sie jakis podtekstow w najprostszych sprawach i kwestiach zyciowych. np dziecko -> czyli maly ssak przy cycu i bez zbednych filozofii do tego, bo tak nas stworzyla natura i na tym koniec. no i dzisiaj dostalam linak z komentarzem Tatus z Margolcia Widelec.org - Video & Photo Blog - Zdjęcie dnia :-)

hehe od razu mi sie humor poprawia jak widze moja dwa kudlate baki w takiej symulacji :-)

musialam sie tym podzielic,bo siedze i sie sama do siebie ciesze :-d

witam
Aga, przeciez oni ci zwroca kase zawsze tak jest, ze bodajze 3 rachunki sa szacowane a na 3 zwracaja nadplate...
nie martw sie...nam zawsze oddaja a mieszkam juz w dublinie 3.5 roku.

Witajcie,
kolejna noc nie przespana:-(kurcze teraz kiedy jest okazja, żeby się wyspać to nie można.. przekręcam się z boku na bok, wstaję, kładę się, wstaję, posiedzę, ziewam i tak w kółko. Malutkiej się poprzestawiało bo teraz bardziej dokazuje rano a nie w nocy..
O 14.30 mam wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki!
Życzę wszystkim kwietnióweczkom miłego dnia! :-)

Justa - jakie słońce u mnie jakoś ciemno jakby zaraz miało padac
dziecie spi błoga cisza w domu a ja mam lenia w tyłku nic mi się nie chce
Mam pomidorową której mi się chce ale nie chce mi się wstac he he .
I jak tu dogodzić grubej babie .
Miłego dzionka .

reklama
Do góry