reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Justa imię Aaliah piękne tak samo jak piosenki Aaliah :) Ludzi go u nas po prostu nie znają, a co nowe to i na początku wzbudza niechęć,ale jak dla mnie baaaaaaaaardzo ładne :)

a ja nie spakowana, nawet torby nie mam :-D
dobrze, że zakupiłam te koszule chociaż
jakos nie mogę uwierzyć że to juz tak szybko ma być, jakos nie moge sobie uzmysłowić że to już końcówka i że nie będzie tego maleństwa we mnie i nie będzie mnie szturchało kopało itp...
ale czas zacząć brać się za przygotowywania pełną parą, tyle że mam tak cholernego lenia, że w głowie się nie mieśći.

a ja nie spakowana, nawet torby nie mam :-D
dobrze, że zakupiłam te koszule chociaż
jakos nie mogę uwierzyć że to juz tak szybko ma być, jakos nie moge sobie uzmysłowić że to już końcówka i że nie będzie tego maleństwa we mnie i nie będzie mnie szturchało kopało itp...
ale czas zacząć brać się za przygotowywania pełną parą, tyle że mam tak cholernego lenia, że w głowie się nie mieśći.

Ja tez nie mam torby ;) Na razie rzeczy malej sa przygotowane i leza spietrzone w jednym miejscu, a dla mnie jeszcze nic nie przygotowane :p A to co napisalas o tym, ze juz nie bedzie kopalo w srodku... faktycznie wydaje sie dziwne...

Ja tez nie mam torby ;) Na razie rzeczy malej sa przygotowane i leza spietrzone w jednym miejscu, a dla mnie jeszcze nic nie przygotowane :p A to co napisalas o tym, ze juz nie bedzie kopalo w srodku... faktycznie wydaje sie dziwne...

ja mam tylko ciuszki dla dziecia przygotowane a reszta nic .
No i koszule stwierdziłam ze nie kupuje nowych wygrzebałam te Szymkowe jedna w sumie średnio wyglada ale w nosie to mam nie będę kupowała nowych na raz a w domu łazić w tym nie mam zamiaru . A dzień jak byłam na patologi to przełaziłam w spodniach od dresu i wszystkie mi zazdrościły he he

Moja torba od tygodnia stoi prawie gotowa. Brak w niej tylko biustonosza do karmienia, szamponu i odżywki, dokumentów, telefonu ładowarki no i aparatu… A żeby sprawdzić co ci potrzebne to zorientuj się jak to u ciebie w szpitalu. U mnie nie ma takiej listy więc biorę to co pamiętam, ze mi się przydało za pierwszym razem. A posiłkuję się lista z netu…
Torba na wyjście też już gotowa i mam tam przygotowane rzeczy na cebulkę dla dziecka. W zalezności jaka pogota będzie tyle ubiore...

ja mam tylko ciuszki dla dziecia przygotowane a reszta nic .
No i koszule stwierdziłam ze nie kupuje nowych wygrzebałam te Szymkowe jedna w sumie średnio wyglada ale w nosie to mam nie będę kupowała nowych na raz a w domu łazić w tym nie mam zamiaru . A dzień jak byłam na patologi to przełaziłam w spodniach od dresu i wszystkie mi zazdrościły he he

hehe, ja też na przedporodowym w dresiku paradowalam, a na teraz po porodzie odgrzebałam koszule z pierwszego porodu. Jakoś nie mam przekonania. Dlatego poluję na jakąś sensowną piżamę, którą uznam za dobrą do karmienia, a ładną i wygodną. Żeby przy teściówce móc się pokazać, jak będzie u nas kilka dni ;-) Torbę zaczęłam pakować jak dziewczyny w szpitalach lądowały, ale stanęłam w połowie :-)

hehe, ja też na przedporodowym w dresiku paradowalam, a na teraz po porodzie odgrzebałam koszule z pierwszego porodu. Jakoś nie mam przekonania. Dlatego poluję na jakąś sensowną piżamę, którą uznam za dobrą do karmienia, a ładną i wygodną. Żeby przy teściówce móc się pokazać, jak będzie u nas kilka dni ;-) Torbę zaczęłam pakować jak dziewczyny w szpitalach lądowały, ale stanęłam w połowie :-)

ja mam fajną pizame z tesco : spodnie i bluzka ale ma rozpięcie z przodu więc do karmienia by się nadawała . A kupiłam za jakieś 30 zeta

reklama
A ja do mich koszul MUZZY mam zamiar dokupic jakies spodnie piżamowe albo cienkie dresowe(takie zeby pasowały) i bede miala piżamki:). Na razie szukam...hehehe

Do góry