reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień dobry:-D

OOO ja dzisiaj pierwsza:laugh2:, córcia, po prawie dwu-tygodniowej przerwie poszła do przedszkola, a ja śniadanko, kawka i szykuje się na mały maratonik po sklepach i lumpkach:tak:. Zobaczymy czy uda sie coś "złowic"

Pozdrowionka i miłego dnia;-)

reklama
Dzień dobry:-D
OOO ja dzisiaj pierwsza:laugh2:, córcia, po prawie dwu-tygodniowej przerwie poszła do przedszkola, a ja śniadanko, kawka i szykuje się na mały maratonik po sklepach i lumpkach:tak:. Zobaczymy czy uda sie coś "złowic"
Pozdrowionka i miłego dnia;-)

Dobry pomysl z tym maratonikiem ;-) moze mnie tez uda sie zebrac w sobie i gdzies przejsc :laugh2: powinnam przynajmniej zaliczyc apteke, ale jako, ze mam ja pod domem, to to malo atrakcyjny cel podrozy
:laugh2:

Hm... torbę spakuje zapewne pod koniec marca, ale dokumenty mam posegregowane, koszule wyprane i wszystko gromadzę w jednym m-cu (jakby co wrzuci się do pierwszego lepszego worka :-D

Dzisiaj znowu pracowity dzień... już nie mogę doczekać się piątku, który planuje spędzić w łóżku.

Dobrze, że wszystkie dziewczyny w dwupaku! Proszę się dzielnie trzymać :-D

ja maratony odbywam głównie wieczorami jak mąż wróci z pracy, bo maraton z dwulatką na mój prawie 9 miesiąc jest dla mnie nie do odbycia... :(

ja maratony odbywam głównie wieczorami jak mąż wróci z pracy, bo maraton z dwulatką na mój prawie 9 miesiąc jest dla mnie nie do odbycia... :(

Dlatego ja też czekałam, aż Weronika do przedszkola pójdzie. No i mogę powolutku, swoim żółwim tempem chodzic po sklepach. Jedno co mnie martwi to ten wiatr, a ja już się w żadną kurtkę nie dopinam:crazy:

Witam i ja

Musze się dobudzić... cholewcia coś mi się zdaje że młodego znowu zaczyna katar męczyć... no nic zobaczymy

Miłego dnia

Dlatego ja też czekałam, aż Weronika do przedszkola pójdzie. No i mogę powolutku, swoim żółwim tempem chodzic po sklepach. Jedno co mnie martwi to ten wiatr, a ja już się w żadną kurtkę nie dopinam:crazy:
jakoś damy radę Kochana
jeszcze tylko miesiąc
oby tylko te mrozy na nas nie naszły co tak zapowiadają od 5 marca...

Dziś już od nocy jestem oficjalnie ciocią :) Szwagierka urodzila synka 3840 wagi.
Wogole dziewczyny moj i jej lekarz to ten sam czlowiek i on praktykuje wywolywanie porodow, bo lubi byc przy kazdym a nie zawsze ma dyzur. No i jej tez kazal wstawic sie dzisiaj. biedna tak sie tym zestresowala, ze dostala skurczy w nocy. Ale mysle, że to bardzo dobrze, bo jezeli nie ma potrzeby to nie powinno sie ingerowac w takie rzeczy

reklama
Dziś już od nocy jestem oficjalnie ciocią :) Szwagierka urodzila synka 3840 wagi.
Wogole dziewczyny moj i jej lekarz to ten sam czlowiek i on praktykuje wywolywanie porodow, bo lubi byc przy kazdym a nie zawsze ma dyzur. No i jej tez kazal wstawic sie dzisiaj. biedna tak sie tym zestresowala, ze dostala skurczy w nocy. Ale mysle, że to bardzo dobrze, bo jezeli nie ma potrzeby to nie powinno sie ingerowac w takie rzeczy
Dołączam do gratulacji!!

Wszystkie Kwietnióweczki witam - u nas dziś słonecznie i pięknie, a mnie dzień biurowy czeka..

Do góry