reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziendoberek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bobas ponad 5 kg! Hmmm, serio szacunek dla mamusi!

ja mialam masaz szyjki i jednym słowem- dziekuje, nigdy wiecej!
a mi dr powiedzial, ze do Swiat musimy sie wyrobic!!!
byłoby super!

reklama
Ja w zeszlym tygodniu wykonalam ostatnia jazde. Teraz po pierwsze sama czuje ze juz nie powinnam ryzykowac jezdzic sama samochodem, a po drugie Ł juz by mi nie dal :no: z obawy ze cos moze sie stac
ja caly czas jezdze samochodem, ale zaczyna mi byc jakos niewygodnie przy wysiadaniu...
Wogole powiem Wam ze jestem troche zniesmaczona ta koncowka ciazy,...
ja tez...ciagle cos nowego i wiecznie bole...

Laska na lutówkach urodziła dziecko 56 cm i 5260g :szok::szok::szok:, poród SN....to dopiero szacun:eek:
lo matko:szok:

Katik
jeszczed nie doświadczyłas przyjemności pod tytułem: "masaż szyjki macicy" ja mialam tego od cholery robione bo sie nei chciala rozwierac i ryczalam przy tym tak ze skurcze to pikus
moja kolezanka tez to miala i to samo mowila co ty, nie ma nic gorszego...

dagsila - spoko ze wszystko sie dobrze skonczylo...tylko sie strachu najadlas

Mam jeszcze takie pytanie, czy któraś z Was korzystała bądź będzie korzystała z banku krwi pępowinowej??
ja bede korzystala, tylko u nas troche inaczej to wyglada niz w polsce...byla juz o tym gadka na innym watku, forget-me-not wiem ze sie zdecydowala ale teraz jest w szpitalu to duzo ci nie pomoze, ale mozesz sobie poczytac na czym stanelo

Zależy gdzie chcesz jechać... tam gdzie my nie płaciliśmy aż tak dużo...ale też nie jest to kurort znany powszechnie, tylko wioska nas samiusieńkim możem...atrakcji dla dzieci jest sporo a plaża b. blisko czysta i szeroka
Nic z tych rzeczy. Wydaje mi się bardzo drogo w porównaniu z wczasami zagranicznymi, bo to w końcu nasze polskie morze, pogoda nie jest pewna, morze jednak zimne no i właśnie naszym domom wczasowym daleko do ośrodków europejskich. Decyzje nie ukrywam podjęłam tylko ze względu na zachwalane aspekty zdrowotne. Mam nadzieje, że się miło zaskoczę w tym roku.

Ja to bym sobie w góry pojechała. Morze mam jakieś 5 km od domu a w zeszłe lato może ze dwa razy się w nim kąpałam:zawstydzona/y:Ale nie powiem ma swoje uroki- a już najbardziej wieczorne siedzenie z ukochaną ekipą na piasku , zimny redsik albo szalone tańce w copacabanie albo tropikalnej wyspie....w tym roku się ukróci -ale nadrobimy innym razem:-D

witajcie

mialam wpadac czescie ale cos mi nie wyszlo....hehe;(

a to dlatego ze wyladowalam w szpitalu.....mala zabrdzo pchala sie na swiat i musielsimy ja powtrzymac troszke...Naszczescie sie udalo...i teraz musze duzo odpoczywac i czekaz przynajmniej do konca marca...wierze ze wytrzymam chodz bedzie to ciezko...

a i jedno osatecznie zmienilsmy imie dla cori na Dorotke Anne...

Katik głowa do góry, już bliżej niż dalej. Dasz radę, niedługo będziesz tulić dzidzię, więc o wszystkich niedogodnościach ciąży zapomnisz.
Dagsila całe szczęście z Wami wszystko dobrze, palanta to bym udusiła na miejscu, jakby go dorwała. Mam nadzieję, że policja go znajdzie. Chociaż co to da. Nasze polskie chore prawo.

Mamy dziś gości, mąż na razie w pracy, więc pomyłam wszystkie podgłogi, sprzątanko itp. Wziełam super relaksującą kąpiel. Jak mi dobrze teraz :-D:-) Jeszcze tylko teraz siedzę z peelingiem na buzi. Ale mi super :-) Takie domowe spa.
Z chęcią bym pojechała po porodzie na 3 dniowe spa, ach, żeby się znalazł jakiś sponsor :-) Marzenia są piękne

Dagsila- mam nadzieję, że po wczorajszych ekscesach dzisiaj czujesz się dobrze :tak: Swoją drogą niezły sku... z tego kierowcy :wściekła/y:
Masaż szyjki... :no:... spotkała mnie ta 'przyjemność' :no: Ponieważ mózg ma tę cudowną właściwość, że wypiera nieprzyjemne wspomnienia, to staram się o tym nie pamiętać, ale drugi raz bym nie chciała :no:

Dzień u nas piękny! Umyłam 2 okna, 'odkurzyłam' wszystkie książki (jeny jak papier ściąga kurz!!!), zagoniłam męża do malowania, odgruzowałam chatę... mąż się zastanawia, czy 'wiję gniazdo' czy też słoneczko mi za bardzo przygrzało :tak: A zaraz wypad na miasto.

Co do wakacji, to jestem pomiędzy wypadem nad morze a wylotem w cieplejsze rejony... Sprawę 'bruździ' nam nieco ślub mojego brata w sierpniu, bo to będzie środek, a właśnie wtedy mąż mo szanse na dłuższy urlop, no i Kuba ma przerwę wakacyjną w żłobku... Zobaczymy... jakoś trzeba będzie to połączyć...

Tymczasem udanego weekendu życzę i zmykam.

reklama
cześć dziewczyny,
obudziłam się o 13.20 :szok: bo przez cała noc oka nie zmrużyłam:-:)-:)-( -takie cholerne mam duszności...dodatkowo psychika siada- w szpitalu ''nastraszyli'' mnie zatorem tętnicy płucnej,że to podobno w ciąży przy problemach z nadmiernie krzepliwą krwią zdarza się nierzadko...i teraz się boję...a macica pewnie już bardzo wysoko i wszystko pougniatane-mam nadzieję,że stąd takie odczucie nieprzyjemne...

w łodzi piękna pogoda,wysuszę włosy i uciekam na spacer.kierunek -apteka,cel-zakup zastrzyków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale w nagrodę kupię sobie loda:tak:

Do góry