reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ee to jak na razie widzę że świetnie się wagowo trzymamy:-)
ba1983 Jezu kobito to ile ty teraz warzysz ?

Aniam a co sądzisz o tych do których podałam link post wyżej? Ja się kompletnie nie znam:eek:

wydają się bardzo podobne do tych co ja mam , fajnie że sa z kieszonką bo można wkładac wkład w zaleznosci od potrzeby . Mozna dokupić same wkłady lub np, dołozyć tam tetre czy coś innego jak potrzeba chłonniejszą pieluszkę np. na wyjście . Oczywiście jak się zdecydujesz to kup np. dwie i potestuj najpierw . ew potem dokup reszte . Tych pieluch nie wolno płukac w płynach ani prać w normalnych proszkach tylko w dziecięcych lub ekologicznych . bo te enzymy i cuda mogę im zaszkodzic i mogą przeciekać . Ja swoje piore w loveli

czy ja przegapilam, czy mi sie wydaje ze zielonej juz dawno nie bylo??? ktoras wie co sie dzieje????

a blizniacze mamuski sie odzywaly ostatnio????

......ale mam siniaka na udzie od wczorajszych zastrzykow.... o masakra.... a na rece jeszcze kolorki z zeszlego tygodnia nie zeszly. wygladam jak ofiara przemocy domowej :eek::eek::eek:

dzien dobry,

my juz dłuuugo na nogach... od wczoraj brzuch mi sie non stop stawia... zmniejszam dawki lekow, ale sama nospa nie wyrabia.... i czuje sie ze swoja skóra jak za mały flaczek naciagniety na duzego serdelka....:eek::eek:
Margolka fiziuje i sobie dyskoteke robi w brzuchu...
ogolnie pogoda pod psem i nogi z łóżka mi sie wyciagac nie chce, ale dzisiaj w planach real i zapasy pampersowe.

poleze do 12 a pozniej jakos sie zwleczemy z kotem i moze poprasujemy troche, a juz mi tylko posciel zostala:-D:-D:-D:-D:-D

3majcie sie cieplo

dzień dobry Mamuśki
u nas dziś znowu 6:30 Hania wstała
więc my już po śniadanku i odprawieniu męża do pracy
z tych przyjemniejszych rzeczy, czeka mnie dziś ostateczny wybór pościeli i zamówienie jej na allegro,
fakt że na debet, ale jakbym miała czekać do wypłaty marcowej to bym umarła ze strachu że pójdę rodzić a w domu łóżeczko nie naszykowane
muszę mieć już popraną poprasowaną i żeby tylko mężuś ubrał zanim mnie przywiezie

dzień dobry Mamuśki
u nas dziś znowu 6:30 Hania wstała
więc my już po śniadanku i odprawieniu męża do pracy
z tych przyjemniejszych rzeczy, czeka mnie dziś ostateczny wybór pościeli i zamówienie jej na allegro,
fakt że na debet, ale jakbym miała czekać do wypłaty marcowej to bym umarła ze strachu że pójdę rodzić a w domu łóżeczko nie naszykowane
muszę mieć już popraną poprasowaną i żeby tylko mężuś ubrał zanim mnie przywiezie

to czekamy na linka z wybrana Tymusiowa poscielka:-)

reklama
Dagsila tylko Ty sama nie idź po te pampki, weź sobie tragarza
moze to nie jest nie wiem jak ciężkie, ale w końcu Ty jesteś na odwyku lekowym i pod kontrolą

Do góry