reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja też 12 ale powiem Ci że jakoś strasznie mi ta waga teraz zaczęła podskakiwać masakra w ostatnim miesiącu z 58 przeszłam na 63 :szok:

kamisia rozmarzyliśmy się przez Ciebie :) Widoki i modelka piękne :-)
a z ta waga nie wiem jak liczyć..czy od mojej wlasciwej przed zajsciem, czy od momentu kiedy schudlam po zajsciu... Ta pierwsza wersja to bardziej optymistyczna bo 9 kg :-D,a w drugiej wersji 12

kwiatuszek.pregnet Jezu jak bym siebie widziała!!!Ja mam teściową pod sobą ale i tak mi nie pomaga bo cały dzień zajęta jest swoimi sprawami i wychodzi z założenia że to nie jej dzieci więc nie ma obowiązku pilnować :-(
Ale co tam mój ADHD-owiec pobije mnie trochę pogryzie ,poszczypie porozwala zabawki ,porzuca klockami ,pogrzebie w nocniku z siusikami (na szczęscie nie ma zwyczaju robić tego z kupom!!).A ja siedze i niewiem co mam poradzić na te jego zachowanie nawet jak krzyknę to nic nie da !!
Jestem coraz bardziej załamana bo nie mogę sobie z nim poradzić w tym stanie i nie chce się denerwować.

Ja mojego wynosze do jego pokoju za złe zachowanie . I działa jak narazie .

Witajcie.
Nie mam sily nadrobic 10stron...Mam nadzieje,ze macie sie dobrze.Czytalam tylko o Was na "u lekarze".Bedzie lepiej.
Ja jestem zmeczona strasznie,nie wiem co sie dzieje,juz kolejny dzien z kolei przesypiam...nie daje rady dojsc do siebie,nie mowiac o moich problemach zoladkowych i skurczach :-(
Dzis maz podjechal kupic pare rzeczy dla nas(w sensie dla mnie po porodzie i dla malenkiej,co brakowalo) i mnie uszczesliwil,bo znalazl pieluszki wielorazowe-wygladaja jak jednorazowki i sa bardziej praktyczne niz tetrowe.Wzial jeden maly zestaw na probe,jak sie "spodoba",to zamiast zwyczajnych prezentow na "baby shower post partum"- w postaci ubranek,czy zabawek(bo to juz wszystko mamy),powiemy znajomym i rodzinie o tych pieluszkach(bo nie sa dosc tanie-jak i wszystko tutaj):
1620090518200904.jpg

A teraz koncze,bo nie daje nawet przed laptopem siedziec :-( Ide sie "nacpac" rozkurczowych i ponownie na plasko polozyc.
Buziaki!

Ja mam kilka takich pieluch bumgeniusa ale pamiętaj że one się nie nadają od poczatku raczej tak po miesiącu da się je dopiero założyć na piczatku dzieci są na nie za malutkie

kinguniaa - piekne foteczki:tak:

Zmykam pobawić się z małym bo tak mi go żal jak się sam bawi:-p Do wieczorka.Na pewno wejdę zobaczyć co u was:tak:

Kingunia ahhhhh kolorki, ciepełko...

Aniash wg mnie dziecko powinno się umiec samo zabawić również i nie należy mu w tym przeszkadzać. Zreszta to samo usłyszałam od jednej pani psycholog dziecięcej. Co ciekawe powiedziała również że nie nalezy dziecku na siłę wynajdywać zajęć. Dziecko MUSI umieć się nudzić bo to pobudza jego kreatywność... Co z drugiej strony nie oznacza że mamy dziecię olać totalnie ...

Co do wagi to juz kiedyś o tym pisałyśmy... nic nie schudłam ale nie wiem ile teraz waże bo mi się nie chce wagi wyciągać :-D ostatnio to było 64-65 kg czyli 15+

Witajcie
U mnie to już 18kg na + :-(
Dziś zauważyłam rozstępy na udach :-( Modlę się, żeby na brzuchu nie dostać. Czyli mam już na piersiach i teraz na udach :-(
W ogóle mam dzień nie zaciekawy, zatrułam się czymś i mam biegunkę. Popijam tylko mięte. Bo nic innego nie mam, zresztą jakbym miała to pewnie bym nie wzięła, ze względu na dziecko.
Nastrój też nie zaciekawy, tak ponuro na dworze, ach chciałabym już wiosnę

reklama
Do góry