kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja miałam 62 kg a zbliżam się do 79 kg !!!!
to 17 kg na plus
to 17 kg na plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniash ja na plusie nic,a mam na minusie 7,5kg
Aniam co do pieluch zgadzam sie z Toba,ze nie na pierwszy msc,dlatego mamy i tetrowe i jednorazowki...ale potem ;-)
Do tetry możesz sobie nabyć jakiś fajny otulacz
karola, czy ty jeszcze nie wyczerpałaś zapasów nerwów i bólu???:-) miało być już tylko lepiej
Ja równe 19 kilo przytyłam od lipca...ale głównie w brzuchol poszło:-) teraz ze względu na stan moich żył muszę się ciut pilnować-zastrzyki,nogi w górze,maści i jak najmniej dodatkowych kg
Boooli mnie bardzo pod prawym żebrem i tak pośrodku(okolice żołądka?przepony???).dosłownie jakby nie moje ciało w tych miejscach...ale kopniaki czuję po bokach raczej,a nie tutaj w górze...aaaaaaaaaaaa i jeszcze zdrętwiałe opuszki palców rąk,już kiedyś o tym pisałam...okropne uczucie.magnez i potas w normie,a w palcach brak czucia.ginekolog kazał iść do neurologa...terminy na nfz są śmiesznie odległe...może jakoś dotrwam do kwietnia.dość mam już tych przychodni,kolejek i lekarzy...
Masz może link do otulaczy? Jak to wygląda?
Dziękuję - fajne to to;-)
Mam wrażenie że Aniam chodziło o coś takiego jak na tej aukcji Majtki do PIELUCH TETROWYCH z ceratką / KOLOR (902051509) - Aukcje internetowe Allegro