reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

wlasnie tak sobie wpadłam na to że porównujemy swoją wagę a przecież niektóre z nas dzieli terminem prawie 4 tygodnie, bo mamy na początek albo na koniec miesiąca
a wiadomo ile w tym ósmym miesiacu przybywa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Hej Dziewuszki:)
Widze ze od rana o seksie:-D U nas to ja bym chciala a moj M dostal jakiejs blokady i koniec. ...
Kinguunia mój to samo!!! szału dostaję, bo mam takie sny erotyczne ostatnio a tu w realu nic.. Na początku ciąży to ja panikowałam tak, że biedak nie mógł skończyć :zawstydzona/y: ( zabiłby mnie gdyby wiedział co ja tu wypisuję :-D:-D:-D ) No a teraz on się boi i mam już dobre 2 msc postu :angry:

Kwiatuszku polecam tą my-sweet-baby. MOja wczoraj przyszła, dziś rozłożę ją w łóżeczku, tylko właśnie pisałaś,że zależy ci na czasie....
A ja myśłałam o tym aby kupić jedną z flanelki, tylko w sumie latem to może być za ciepła dla dzidzi,ale jest taka milutka/
!
wlasnie najbardziej podoba mi sie my sweet baby ale ten urlop sprzedawcy do polowy marca... :no::no::no:
milpol ma podobna wersje i chyba u nich zamowie jak juz wybiore to dam Wam link
a Ty nie pracujesz czasem na Politechnice Koszalinskiej?
mój maz tam dzisiaj sie fatyguje specjalnie po odbiór dyplomu i nie wiadomo czy dostanie bo bedzie w nieprzepisowych godzinach ale nie ma innego wyjscia w koncu pracuje...

Melduje,że jeszcze zyje. Ledwo, ledwo, ale jednak. Rozłożyłam się na maksa. Katar, kaszel i kichanie:wściekła/y::wściekła/y:. Oddychac oczywiscie prawie nie mogę, ale cóż jakos probuje sie ratowac. Oby do wiosny. Podejrzewam,że u mnie to takie błędne koło, córcia zaraziła mnie ja ją i teraz znowu ona mnie. Weroniczka tez ze mna w domu, bo na wtorkowej kontroli okazalo sie,ze jeszcze migdały powiekszone:-(.I tak sie kurujemy. Oczywiście pranie i prasowanie w polu, bo ja leże w wyrku.
.
u mnie to samo Wronka
zarażamy sie caly czas tylko u nas jeszcze maz bierze w tym udzial
moznba powiedziec ze ja jesrtem od grudnia zasmarkana, ale jakos tak bez gorączki i w sumie na chodzie jestem
z reszta przy dwulatce czy ja mam inne wyjscie niz byc na chodzie? :-D
zdrowiej szybko
mam nadzieje ze pryznajmniej ta rwa kulszowa Ci odpuscila

Cześć dziewczyny!

Kinguunia mój to samo!!! szału dostaję, bo mam takie sny erotyczne ostatnio a tu w realu nic.. Na początku ciąży to ja panikowałam tak, że biedak nie mógł skończyć :zawstydzona/y: ( zabiłby mnie gdyby wiedział co ja tu wypisuję :-D:-D:-D ) No a teraz on się boi i mam już dobre 2 msc postu :angry:

hehehehehehehehehe uwielbiam te nasze babskie rozmowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnie najbardziej podoba mi sie my sweet baby ale ten urlop sprzedawcy do polowy marca... :no::no::no:
milpol ma podobna wersje i chyba u nich zamowie jak juz wybiore to dam Wam link
a Ty nie pracujesz czasem na Politechnice Koszalinskiej?
mój maz tam dzisiaj sie fatyguje specjalnie po odbiór dyplomu i nie wiadomo czy dostanie bo bedzie w nieprzepisowych godzinach ale nie ma innego wyjscia w koncu pracuje...

u mnie to samo Wronka
zarażamy sie caly czas tylko u nas jeszcze maz bierze w tym udzial
moznba powiedziec ze ja jesrtem od grudnia zasmarkana, ale jakos tak bez gorączki i w sumie na chodzie jestem
z reszta przy dwulatce czy ja mam inne wyjscie niz byc na chodzie? :-D
zdrowiej szybko
mam nadzieje ze pryznajmniej ta rwa kulszowa Ci odpuscila

Dzięki kochana, u mnie to jak nie urok...to....rwa odpuści na jeden dzien (nie dokonca, ale tak,że moge chodzic), wygrzewam sie na podusi elektrycznej i wtedy latam i robie jak najwięcej, to teraz choroba, no szlak by trafil:angry:.

Aha jakby ktoras zachorowala (czego nie zycze tfu, tfu), to jest coś dla Nas..Syrop dla przyszłych mam *spam* | Produkty dla mam | CIĄŻA

U nas ostatnio posucha w tym temacie, chyba obydwoje mamy jakąś blokadę. Zresztą ja cały czas na nospie i luteinie więc nie bardzo mogę.

no i mowiac szczerze bardzo mi brakuje pod tym wzgledem mojego meza,

Mnie też bardzo!!!
A u nas to tak dziwnie bo na początku ja miałam obawy, potem leżałam i gin zabroniła. Potem ja miałam mnóstwo energii i wielką ochotę to gin jeszcze kazała się wstrzymać. Potem ja nie miałam ochoty, nagle mnie naszło w 7 miesiącu a teraz czuję się jak słoń i jakoś nie mam ochoty więc posucha straszna:-( Bardzo mi tego brakuje, mam nadzieję ze w czerwcu sobie choć troche pobrykamy ale wiem ze tak zupełnie normalnie będzie jak skończę karmić czyli jakoś jesienią :oo2: Mąż nie narzeka ale wiem że mu bardzo tego brakuje, przebąkuje coś ze to definitywnie moja ostatnia ciąża :-p

Cześć cioteczki
Właśnie doznałam ciężiego szoku- odsłaniam rolety tu śnieg i mgła jak maślanka-zima na całego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a już myślałam że będzie coraz ładniej
Co do sexcesów- u nas masakrystyczny spadek statystyk sprzed ciąży....najzwyczajniej w świecie brak mi energii:no:chociaż żeby nie wyjśc z wprawy raz tygodniu pobrykamy:-Dale od 38 tygodnia już zapowiedziałam Panu Tacie maraton sexowy....oczywiście zero sprzeciwu:sorry:
Wronka bidulko- a Ty się tam kuruj kochana...
Magda- powrotu energii życzę
a całej reszcie ekipy miłego dnia:-D:tak::-):laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny!

Mam nadzieje ze Moj M nie wpadnie na pomysl podczytywania :-D:-D:-D chociaż wie ze w tym temacie i rozmowach na ten temat jestem czasem gorsza niz facet:zawstydzona/y:

Do góry