reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witajcie dziewczynki!!!
Jestem w 32 tygodniu ciąży i gdyby nie duży brzuszek i ruszające się w nim maleństwo to chyba bym nie wiedziała że jestem w ciąży ponieważ czuję się świetnie. Mam tyle energii że w życiu tyle nie miałam. Nic mnie nie boli ani nic mi nie dokucza aż mi dziwnie jak czytam o dolegliwościach innych kobitek. Pozdrawiam

witam Pola85 :-) po niku wnioskuję, że jesteśmy z tego samego rocznika i w dodatku na podobnym etapie ciaży :-) poza tym ja tak samo jak Ty gdyby nie to, że spuchłam i coś w brzuchu się wierci to bym nie wiedziała :-D no chyba, że się przemęczę to wtedy brzuch mnie rwie, no ale to wina jego ciężaru :-)

kinguunia uroczo! świetnie widać maleńką! a ja się naczytałam, że najlepiej na 4D to do 28 tyg iść, bo potem nic nie widać. Byłam tylko raz w 22 t., ale jak patrze na Twoje cudo to napewno zrobię jeszcze jedno podejście

witam dzisiaj kwietniówki.

a ja czuję się dzisiaj do d... normalnie jakby mi ktoś zapodał głupiego jaśka albo jakimś obuchem trzasnął w łeb. Jest mi niby nie dobrze, w głowie szumi jakoś dziwnie, senność wielka mnie ogarnia, bleeeeeeeeee
Mąz wyjechał do Lublina i wróci dopiero wieczorem późnym pewnie.

KIngunia piękna jest maleńka a zdjęcia przeurocze.

Kwiatku życzę by werwa życiowa powróciła jak najszybciej. Tulam mocno

Kinguunia przepiękna ta twoja córcia... nowa miss nam rośnie :-)
Kurcze a mnie tak ściąga skóra na brzuchu... czego ja juz nie próbowałam ...a rozstępów coraz więcej... mam wrazenie ze za chwilę się rozpruje

Cześć Kwietnióweczki

Witam się dopiero teraz, bo synek mi się nagle rozłożył. Wczoraj kaszelek, w nocy gorączka, a dzisiaj już przeziębienie jak się patrzy:eek::eek:Najgorsze, że Igor jest bardzo żywy i jak musi cały dzień w domu siedzieć to koszmar po prostu:szok:. Tak od rana na nogach, chociaż dopiero po 14 to już padnięta jestem, po tej gimnastyce którą mi zafundował.
Na szczęście lekarka powiedziała, że jak nie będzie miał jutro gorączki to w piątek na krótki spacer może wyjść. Mam nadzieje, że lekarstwa podziałają i pójdziemy.
Znikam, bo pół godziny bajki to max, a właśnie się skończyła. Idziemy plastelinkować:-), (przynajmniej to bardzo stacjonarne)

pozdrawiam

jutro jadę na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia, ale wcześniej muszę skoczyć na komendę złożyć zeznania... heh paranoja, żeby mnie ciągali tam koniecznie jak i tak sprawę umorzą... a mówiłam im że jestem na zwolnieniu i w ogóle, ale powiedzieli że muszę przyjechać i już... :-(

reklama
kingunia - śliczna niunia. :-)
witam nowe kwietniówki :-)
annaoj kce -zdrówka duzo dla Twego skarba.
akaata- ja tez z bólem głowy od 2 dni chodze. i tez jakas byle jaka jestem. może to zmiana pogody tak działa. 3 maj sie cieplo i szybko wracaj do formy.;-)

Do góry