13x13 pani z apteki jeszcze zyje??
Żyje -wiem ze ciąża to okoliczność łagodząca i dostałabym 5 lat w zawiasach -ba! - nawet pod obronę konieczną można by to podciągnąć ale tam są szyby niezwykle trwałe i nie mogłam się przedrzeć;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13x13 pani z apteki jeszcze zyje??
hej,
wiełam wczoraj wszytkie tabletki, K. mnie pilnowal i czekalismy co sie bedzie dzialo ale plamienie sie uspokoiło a bąk aktywny był jak zawsze i zostalismy w domu. dzisiaj jednak lekarz, zeby wszytko posprawdzac.
Kittek, a jakie miałas to plamienie - przepraszam ze tak sie dopytuje..- bo u m nie to takie kilka kropelek.. choc mnie to troszke niepokoi... i u mnie tylko pod wieczor wystepuje... a u Ciebie juz wiecej sie nie pojawiło?? Jak nie chcesz to oczywiscie nie musisz opowiadac
najbardziej martwie sie o Katik...
Korzystajac z przerwy od allegro -D) moze doswiadczone mamusie napisalyby jak sie jezdzi wozkiem dzieciecym? Chodzi mi na przyklad o technike pokonowania schodow w gore i w dol, zjezdzania i podjezdzania pod kraweznik itp.
Mozecie sie podzielic ta tajemna wiedza?
Schody pokonujesz na tylnich kołach dwa przednie do góry i tak sobie po schodku na dół jedziesz nie ma po co dzwigac to samo do góry można tyłem się obrócić i tak sobie wejść na tylnich kołach podbijając lekko wózek do góry . Na niektóre da się poprostu po mału wjechać ale musi być wózek akutar do schodów pasujący w sklepach przydają się skrętne osie lub koła to samo jedzie . pod kraweżnik trzeba podbić wózek żeby dwa koła przednie poszły do góry i wjechac . Zjechac ... sam zjedzie tylko trzeba powoli . zreszta nauczysz się migiem .
ja z Hanią miałam a teraz nie mam... to chyba różnie z ta kreska bywaaniam przyjsc to możesz ale na kawkę
dziewczyny na zamkniety wrzuciłam zdjecie brzuszka i sie zastanawiam czy to normalne ze nie mam tej kreseczki na brzuchu? mozna jej nie miec?
do AniamDziewczyny jak się dostac na zamknięty? Do kogo mam napisać?