reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Fajny temat okna:-D no coz,moje tez nie sa najczystsze ale beda musialy poczekac do polowy kwietnia:tak:

Pulka popieram to co napisaly dziewczyny,nie rob zadnych glupstw,nie przemeczaj sie i dbaj o siebie,niech dzidzia posiedzi jeszcze troszke brzuszku:tak:,na pewno wyjdzie to jej na dobre;-)

reklama
Za mna fany dzien,moj starszy synus skonczyl dzis 4 latka i dostal od nas,rodzicow w prezencie maly plecak z Myszka Miki,swoim ulubiencem:-).Caly dzien chodzil dumnie z plecaczkiem i z plecaczkiem poszedl spac:-D

Za mna fany dzien,moj starszy synus skonczyl dzis 4 latka i dostal od nas,rodzicow w prezencie maly plecak z Myszka Miki,swoim ulubiencem:-).Caly dzien chodzil dumnie z plecaczkiem i z plecaczkiem poszedl spac:-D

wszystkiego dobrego dla syncia. Kochane są takie szkraby, ja pamiętam że też chodzilam spać z wieloma nowymi rzeczami...

Potem zwiedzanie szpitala gdzie chcę rodzić bo dziś dzień otwarty, a na koniec 2h wykładu ostatniego ze szkoły rodzenia...ufff...padam na pyszczek, ale dzień bardzo udany :tak:

Ella podziel się proszę wrażeniami.

dziewczyny na zamkniety wrzuciłam zdjecie brzuszka i sie zastanawiam czy to normalne ze nie mam tej kreseczki na brzuchu? mozna jej nie miec?

Dziś mój M się lekarza pytał czemu ona jest i on powiedział że jest to pigment który "odkłada" się pomiędzy mięśniami i zazwyczaj jest bardziej widoczny u brunetek bądź osób z ciemną karnacją i jeszcze coś tam mówił ale zabardzo go nei zrozumiałam- u niektórych jest u innych nie i obydwa warianty są prawidłowe;-)

Witam dziewczyny:happy: jestem pierwsza:tak:
My dzisiaj mielismy cieżką nockę bo młodszy synuś całą noc wymiotował:no: biedactwo teraz odsypia. Mam nadzieję ze to nie jakiś wirus tyko przejsciowa niestrawność.

Mam nadzieję że wam nocka minęła dobrze:tak:
Zmykam na sniadanko:-)
Przesyłam gorace pozdrowienia i miłego dnia życzę :happy:

gosienkag76 oj biedulek twój malutki miejmy nadzieje że na niestrawności się skończy
u mnie noc też jakaś niedospana nogi bolą okropnie miejsca nie mogłam sobie znaleźć i do tego M w nocy z bratem pojechali po samochód gdzieś za warszawe i też mnie tylko rozbudzili wrrrr:confused2::confused2::confused2:
Wczoraj byliśmy w odwidkach u trzy tygodniowej siostry ciotecznej Natalci. "mała" ma 3 tyg i 5kg wagi urodziła się 4800 :szok: gigancik można by powiedzieć ale fajniutka jest pyzka najważniejsze że grzeczna i nie marudzi za bardzo. Tak się wczoraj napatrzyłam że już bym chciała mieć moją Natalcię przy sobie słodziaka takiego maluśkiego ;-)

gosienkag76 to dużo zdrówka dla synka i współczuję nie przespanej nocki.

U nas dziś po wczorajszej wizycie super się spało tylko ok 6 coś spadło u rodziców i po spaniu.... Ale nie jestem śpiąca wręcz przeciwnie, przynajmniej chociaż raz mogłam podać mojemu M herbatkę do łóżka:-) Od samego rana myślę nad imieniem dla naszej Kruszynki i dalej nic nie wymyśliłam- jedyna rzecz która nad nami wisi i już zaczynam się stresować że nie zdążymy....
Poza tym dzień zapowiada się pozytywnie:)
Miłego dnia dla Was i Brzuszków;-)

reklama
gosienkag76 to dużo zdrówka dla synka i współczuję nie przespanej nocki.

U nas dziś po wczorajszej wizycie super się spało tylko ok 6 coś spadło u rodziców i po spaniu.... Ale nie jestem śpiąca wręcz przeciwnie, przynajmniej chociaż raz mogłam podać mojemu M herbatkę do łóżka:-) Od samego rana myślę nad imieniem dla naszej Kruszynki i dalej nic nie wymyśliłam- jedyna rzecz która nad nami wisi i już zaczynam się stresować że nie zdążymy....
Poza tym dzień zapowiada się pozytywnie:)
Miłego dnia dla Was i Brzuszków;-)

Z tym imieniem to przerabane, wiem jak sie czujesz
;-)

Do góry