Czy Wam tez sie nie wyswietlaja zdjecia przedmiotow na allegro?
Tak niestety... i tak już od jakiś 3h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje okna Powagi troche laski kochane!
Tak niestety... i tak już od jakiś 3h
to mnie kochane zjechalyscie....
myslałam ze jak tak delikatnie je przetre to nic sie nie stanie.... w takim razie słucham sie Was grzecznie i nic nie robie....
tylko już nie krzyczcie prosze
Nie bedziemy, ale badz grzeczna ;-)to mnie kochane zjechalyscie....
myslałam ze jak tak delikatnie je przetre to nic sie nie stanie.... w takim razie słucham sie Was grzecznie i nic nie robie....
tylko już nie krzyczcie prosze
Kochane leże w łożku i słonce mi świeci w okno i widze jakie okna są brudne :-( chyba ide sie wykąpac i tak delikatniutko po malutku je umyje...a jak skoncze prasowanie to powrzucam zdjecia na zakupowy