reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

jeju dziewczyny ale dzis naprodukowalyscie:szok: o widze ze goraco tutaj, trzymam kciuki za wszystkie kwietniowki, co rusz to cos nowego.. mnie tez brzuch coraz bardziej boli...jutro wizyta i az sie boje co tam nowego wyjdzie...
a co do porzadkow to moja mama robi mi tu wszystko...ja tylko leze w sumie...
pozdrowienia dla wszystkich

reklama
ja dopiero teraz odkrylam ze procz tv i fona mam w panelu przy lozku tez neta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Polcik nadal w brzucholu obrasta w tluszczyk.ja troche lepiej niz wczoraj, ale do dobrego samopoczucia mi daleko....

szczeguly samopoczucia na lekarskim...

przeciwskurczowo nic juz nie dostaje... jedynie przeciwbolowo- ich cocodaamol-czyli paracetamol z czyms tam... teraaz juz skurcze prawie ustaly, ale wczoraj to myslalam ze ich zatluke ze w ramach ulgi daja takie gow...niane tabletki ktore nic nie pomagaly.....

przeciwskurczowo nic juz nie dostaje... jedynie przeciwbolowo- ich cocodaamol-czyli paracetamol z czyms tam... teraaz juz skurcze prawie ustaly, ale wczoraj to myslalam ze ich zatluke ze w ramach ulgi daja takie gow...niane tabletki ktore nic nie pomagaly.....
paracetamol to nawet na porzadny ból glowy nic nie da a co dopiero na skurcze

Katik cieszę się,że wszystko dobrze, wytrzymasz jeszcze troszkę i będziesz niedługo tulić Polunię. Tylko jak cię wypuszczą to się nie wygłupiaj ze sprzątaniem:no:

Dziekuje za rady :-D Boje sie, ze mala zostanie kilka razy wykatapultowana zanim sie naucze :-D

To nie grozi nie martw się zreszta na poczatku będziesz miała stracha przed schdami itp a potem się nauczysz .

ponownie wpadłam poczytać co tam u Was się dzieje, ale widze temat dalej porzadkowy,(nie chce straszyć ale ostatnio gdzies czytałam ze takim objawem zblizającego sie porodu jest właśnie szał mamuś co do robienia porządków, ze sie nabiera jakiegos powera) ale chyba to za wcześnie z deczka:tak:;-) a mnie dalej od rana głowa nie przestaje boleć:wściekła/y: i nie wiem o co tu chodzi- myślałam ze przejdzie a tu psikus.....:eek:

To się zwie syndrom wicia gniazda , ja nie miałam poprzednio wogóle . :-D teraz też się nie zapowiada bo ja nie jestem jakimś fanem sprzatania . Robie co musze i tyle

reklama
No witajcie... jeju wyszłam z domu o 9 a wróciłam o 21... i to ma być ciąża gdzie mam leżeć :sorry::eek: tyle, że chociaż siedziałam cały dzień i o dziwo brzuszej jak nie bolał tak nie boli :-)

Powinnam chyba pisać na lekarskim, ale napisze krótko więc tu- Pół dnia spędziłam na diabetologii na szkoleniach cukrzycowych, bo się na siłę cukrzycy u mnie doszukują na siłę (tylko jak 3x mierzyłam cukier dziś to był ok~90 po posiłkach godzinę:eek:) ale pożyczyli mi nowiuśki glukometr do końca ciąży więc spoko- pomierzę sobie w domu czy faktycznie wsio ok ;-)

Potem zwiedzanie szpitala gdzie chcę rodzić bo dziś dzień otwarty, a na koniec 2h wykładu ostatniego ze szkoły rodzenia...ufff...padam na pyszczek, ale dzień bardzo udany :tak:

Ewka- umówiłam się do Juszczyka na wizytę jak radziłaś- zobaczymy co się dowiem ;-)

A teraz konkrety:
Katik- cały dzień byłam poza domem i bez neta i się martwiłam o Ciebie bo nie wiedziałąm czy udało sie zaczekać czy już maleńka na świecie:confused::eek: na szczęcia widzę że dobrze nóżki zaciskasz :-) oby tak dalej! Zdrowia i spokoju życzę!!! :-)

Dagsila, Ba i wszystkie Mamusie z problemami-
dużo zdrowia i oby wszystko było dobrze!!!:tak:

Paulka- jak przeczytałam posta o oknach to mną też wstrząsneło, ale oszczędzę Ci już kolejnego opieprzu solidnego, bo dziewczyny już to zrobiły;-) wybacz maleńka, ale zasłużyłaś, za takie pomysły:-):-):-) Absolutnie okna w ciąży zabronione dla ciężarówek pamiętaj!!!!;-)
Dla pocieszenia dodam, że ja na swoje szybki po zimie też patrzeć nie mogę, a zanim chłopa zagonię to ehhh...se jeszcze poczekam :sorry::confused2:;-)

Teraz będę nadrabiać pozostałą produkcję na innych wątkach :-) Miłego wieczoru i dziękuje za zastosowanie się do mojej wczorajszej prośby, (że dziś nie będzie mnie na forum i proszę o brak porodów w tym czasie:-D)

Do góry