reklama
cześć dziewczyny... dawno mnie tutaj nie było... miałam problem z netem... nie jestem w sanie nadrobić tego co naprodukowałyście... ponad 80 stron
Postaram się chociaż kilka stron wstecz poczytać, aby sprawdzić czy wszystko u was oki... czy dużo mnie ominęło ? czy wszystkie czują się dobrze ??
Przepraszam was i ślę buziaczki.
aaaaa w końcu pokoik dla naszego Kubusia zaczyna być gotowy.
Postaram się chociaż kilka stron wstecz poczytać, aby sprawdzić czy wszystko u was oki... czy dużo mnie ominęło ? czy wszystkie czują się dobrze ??
Przepraszam was i ślę buziaczki.
aaaaa w końcu pokoik dla naszego Kubusia zaczyna być gotowy.
Popieram!!Paula jezeli umyjesz okna,lub zrobisz cokolwiek innego...to powaznie sie na Ciebie wkurzeCzy Wy dziewczyny wogole sie zastanawiacie nad konsekwencjami?
filonka
Fanka BB :)
witam . dopiero jakieś 25 min temu zwlokłam się z łużka , zdązyłam zrobić gofry tylko bo żołądek pusty.... straaasznie mnie boli głowa od rana , nie wiem co się dzieje. wogóle mi jakoś cięzko no i te ściskanie w brzuchu co raz mnie dopada, a wtedy jakoś uciska mi coś na kość ogonową i boli przez chwile. uff ....
za oknem słoneczko, ale wiatr wieje strasznie. miałam dziś plany także na prasowanie ale chyba se to odstawie na jutro, z takim bólem głowy nic nie dam rady zrobić...
dziewczynki Te co mają leżeć w łuzkach niech odpoczywają, i bez głupich pomysłów na jakieś prace porządkowe. a pozostałe pozdrawiam :-)
zaraz znów chyba wskakuje do łużka, tyle ze chyba zabiore ze soba lapka.
za oknem słoneczko, ale wiatr wieje strasznie. miałam dziś plany także na prasowanie ale chyba se to odstawie na jutro, z takim bólem głowy nic nie dam rady zrobić...
dziewczynki Te co mają leżeć w łuzkach niech odpoczywają, i bez głupich pomysłów na jakieś prace porządkowe. a pozostałe pozdrawiam :-)
zaraz znów chyba wskakuje do łużka, tyle ze chyba zabiore ze soba lapka.
Aniam to może ja ci podeśle mojego starszego synka bo on uwiebia prasowaćwszystkie bodziaki i pajacyki dla Helenki to on wyprasowałale jestem z niego dumna
A dawaj go tu będzie nakarmiony zabawiony itp
paulka - sory ale czy Ty jesteś normalna ? Dopiero pisałaś że się o dziecko boisz a teraz chcesz okna myć ? Puk Puk moje nie myte od lipca tamtego roku i jakoś mam to w dupie;-)
Paula jezeli umyjesz okna,lub zrobisz cokolwiek innego...to powaznie sie na Ciebie wkurzeCzy Wy dziewczyny wogole sie zastanawiacie nad konsekwencjami?
No wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje okna Powagi troche laski kochane!
gosienkag76
Fanka BB :)
Kochane leże w łożku i słonce mi świeci w okno i widze jakie okna są brudne :-( chyba ide sie wykąpac i tak delikatniutko po malutku je umyje...a jak skoncze prasowanie to powrzucam zdjecia na zakupowy
Ty to chyba w pupę chcesz dostać
Gdyby ze Złotoryii do Warszawy nie było tak daleko
Niech sobie te okna będą brudne kto to widzi teraz najwazniejsza jest twoja dzidzia
No wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje okna Powagi troche laski kochane!
Może Karowa to tak fajny szpital że paulka chce dziecko w inkubatorze tam ogladać laska wyluzuj okno nie zając .
reklama
Może Karowa to tak fajny szpital że paulka chce dziecko w inkubatorze tam ogladać laska wyluzuj okno nie zając .
Calkiem mozliwe