reklama
Miło, że nie tylko ja zawalona prasowaniem.
Aniam to co tu dziewczyny wyprawiają działa mobilizująco na kończenie przygotowań. P już się dopytuje czy torbę zaczynam pakować.
No właśnie człowiek sobie uświadamia że nie zna dnia ani godziny:-( a poprzednio prałam w 38 tyg .. Choć ja mam na codzień tyle Szymkowego prania że w sumie dobrze że te małe będę miała z głowy .. i mężą koszule
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u nas tez pojawil sie ten tematMiło, że nie tylko ja zawalona prasowaniem.
Aniam to co tu dziewczyny wyprawiają działa mobilizująco na kończenie przygotowań. P już się dopytuje czy torbę zaczynam pakować.
postanowilismy ze po wizycie u lekarza w 37 tygodniu sie spakuje
ale teraz planujemy jechac na weekend od rodziców bedzie sie zaczynal 36 tydzien i nie wiem czy dla komfortu psychicznego nie powinnam jechac z torba, bo jakby cos to wszystko by bylo 60 km dalej w domku
nie licze tu na jakies wczesniejsze porody bo ja z tych co przenaszaja i szyjka trudnorozwieralna, ale rozne rzeczy przez weekend sie zdarzaja jakies skurcze czy cos i moze rutynowa wizyta w szpitalu, nigdy nie wiadomo i tak bez niczego byc?
witam i ja.
Bony jak czytam że to czas na pakowanie się to mnie to powoli przeraża bo ja jeszcze nic nie mam dla siebie, dla małej nic nie jest poprane, poprasowane... eh chyba trzeba sobie zafundować jakiegoś kopa w tyłek i wziąć się do roboty, ale mi się tak nie chce. Bosz ŻEBY MI SIĘ CHCIAŁO TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE!!! taki leniuch ze mnie że szok się zrobił.
Nic w przyszłym tygodniu uskutecznie zakupowe szaleństwo na allegro i jak już przyjdą zakupki będę miała mniej więcej wszystko to może wtedy jakoś się bardziej ogarnę i zmobilizuje.
Moja mała to harce urządza na maksa, tak się zastanawiam po kim ona taka wiercipięta, toć chyba nie po mamusi dzisiaj w nocy 2 razy mnie obudziła tak fikała koziołki, czy ona śpi w ogóle...?
CZy ktoś miał jakieś wieści od Katikowej?
Bony jak czytam że to czas na pakowanie się to mnie to powoli przeraża bo ja jeszcze nic nie mam dla siebie, dla małej nic nie jest poprane, poprasowane... eh chyba trzeba sobie zafundować jakiegoś kopa w tyłek i wziąć się do roboty, ale mi się tak nie chce. Bosz ŻEBY MI SIĘ CHCIAŁO TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE!!! taki leniuch ze mnie że szok się zrobił.
Nic w przyszłym tygodniu uskutecznie zakupowe szaleństwo na allegro i jak już przyjdą zakupki będę miała mniej więcej wszystko to może wtedy jakoś się bardziej ogarnę i zmobilizuje.
Moja mała to harce urządza na maksa, tak się zastanawiam po kim ona taka wiercipięta, toć chyba nie po mamusi dzisiaj w nocy 2 razy mnie obudziła tak fikała koziołki, czy ona śpi w ogóle...?
CZy ktoś miał jakieś wieści od Katikowej?
Akaata, to Ty tak samo jak ja U mnie też pranie i prasowanie nie ruszone
Tzn. ja dzisiaj od rana piorę, ale rzeczy moje i M., bo po tych jego treningach i nartach to wciąż masa tego, nie licząc koszulowych spotkań firmowych.
Po praniu jeszcze tylko szybciutki obiadek, później poczta i na 14:00 do biura:-)
Tzn. ja dzisiaj od rana piorę, ale rzeczy moje i M., bo po tych jego treningach i nartach to wciąż masa tego, nie licząc koszulowych spotkań firmowych.
Po praniu jeszcze tylko szybciutki obiadek, później poczta i na 14:00 do biura:-)
Kochane leże w łożku i słonce mi świeci w okno i widze jakie okna są brudne :-( chyba ide sie wykąpac i tak delikatniutko po malutku je umyje...a jak skoncze prasowanie to powrzucam zdjecia na zakupowy
Paulka Ty sie oszczedzaj, mycie okien to pierwszy krok na porodowke (unoszenie rak) :-(
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
U mnie akcja prasowanie :-( zdecydowałam się jednak wyprać te wszystkie małe ciuszki bo jakoś nie mam siły na stanie nad żelazkiema czym dalej tym pewnie mi ich nie przybędzie . Więc wszystko w folie zapakuje i nich lezy
Aniam to może ja ci podeśle mojego starszego synka bo on uwiebia prasowaćwszystkie bodziaki i pajacyki dla Helenki to on wyprasowałale jestem z niego dumna