reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć mamuśki

mam nadzieję że u was wszystko w porządeczku - nie mam siły nadrabiać - przeczytałam tylko wątek szpitalny i zakupowy.
Uprzedzam jakby co że znikam na parę dni ze względu na remont- nie będę miała dostępu do internetu. Deweloper ma nam poprawiać popękane ściany. Więc do napisania trzymajcie się. PA

reklama
Aga - ważne że masz po swojej stronie męża super że tak jest , u mnie teściowa z tych co dzieci uczą . czyta książeczki pokazuje różne rzeczy , śpiewa piosenki itp . I niech tak zostanie:-D

Hej Babeczki!

U nas znow sniegu napadalo :no: Kurde co za durna pogoda! W nocy pada, w dzien + i wszystko sie topi. Juz chce wiosne!!!!

Dzis leniwy dzien, choc troche porobie w pokoiku Corci. Moze do przyszlego tygodnia wyrobimy sie juz ostatecznie z wszystkim i pokoik bedzie skonczony, udekorowany i sliczny...

Milej niedzielki!!!!!!!!!!!!!!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Alez Wy sie martwicie o mnie...
Nieeee, ja tak po lekku wszystko. Ciezsze rzeczy Ł robi, a ja przekladania i ukladania na polkach i w szafie :tak::tak::tak:

Ach szkoda gadać z tymi maluchami to szał .
Jedna zaleta taka że mój na szczęscie nie bije brzuszka tylko pomaga mi smarować go kremem ,całuje itp.Ale strasznie szalony jest ogólnie.A o teściach to już nie mówie bo też mam taki problem że dziadki go rozpuszczają za bardzo.Już nie moge sie doczekać własnego domu!!!

filonka - mnie tez wlasnie stawy czesto bola, a co mozna zrobic zeby nie bolalo? (oprocz lekow), bo ponoc wygrzewanie jeszcze gorzej robi, to nie wygrzewam, jak masz jakis sposob to napisz

ja jak wchodze pod prysznic to ból na ten moment ustępuje(szkoda tylko ze to tak na krótko działa), mąż robi mi masaże ale to tez tylko czasami mi daje ulge, bo jak boli tak strasznie to nic nie pomaga. mnie te bóle napadają wieczorami i potrafią trwać do pół nocy, ze uleżeć nie moge. choć jak leże na lewym boku to jakaś ulga mała jest. ja czasami już nie wyrabiam i robie rózne ćwiczenia: jakies wymachy rękami , krążenie ramion., nawet tródno mi opisać bo te moje ćwiczenia z tego bólu to czasem az smiesznie wygladaja- by chociaż dały ulge. a najcześciej jak jużnic nie pomaga to ja z płaczu i zmeczenia sie usypiam po kilku godz- niestety taka prawda.

Witam się i ja popołudniowo:-)

Co do mojego samopoczucia dzisiaj to powiem tylko tyle... -budzi się we mnie zwierzę!...obawiam się, że to leniwiec!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkim Mamusiom spokoju i zdrówka życzę oczywiście :-)

reklama
Do góry