reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

a wracajac do mleka, to powiem Wam, ze nie ma nic lepszego od swiezego mleczka prosto od krowy, jeszcze cieplego, bo przed chwila wydojonego, jeszcze z pianka na gorze. Jak sobie przypomne jak ono smakowalo, to az mi slinka cieknie!! Cale dziecinstwo mialam okazje takie pic, bo na wsi mieszkalismy. Az sie czlowiekowi lezka w oku kreci jak o tym mysli:laugh2:

reklama
filonka - mnie tez wlasnie stawy czesto bola, a co mozna zrobic zeby nie bolalo? (oprocz lekow), bo ponoc wygrzewanie jeszcze gorzej robi, to nie wygrzewam, jak masz jakis sposob to napisz

ba1983 - nie jedz tyle na noc hihi, to nic sie nie bedzie snilo:-D

Kuba dzisiaj urzęduje u dziadków i mi tej małej pchły brakuje :-( nie ma kto mi demolki w chacie robić.
he juz sie nie moge doczekac kiedy tez tak powiem:tak:

myślę, że duże... za tatusiem :-):-);-) No dobra, postanowione - kupuję jedną pakę tych new baby czy new born 1, a resztę te większe. Rozsądniej być nie może :-) Dzięki dziewczyny
ja dokladnie tak samo zrobilam

aniam - wspolczuje z tym rozliczeniem, ale tak to jest jak sie za duzo w roku zarobilo i przekroczylo prog podatkowy...tam nie wygrasz, trzeba placic...

kittek - ta twoja historia z kuzynka to tak jakbym ja ja pisala, dokladnie ta sama sytuacja u mnie...ale juz mi sie nawet plakac nie chce...bo zrozumialam ze nie warto.
wesola24 - ja pije mleko, ale za to nie jem jogurtow ani serow...

Padam, z emocji i przeciazenia kregoslupa. Umylam okienko w pokoiku corci :zawstydzona/y::zawstydzona/y: powiesilam firanki... Jutro Ł ma za zadanie rozkladac lozeczko, naklejki na sciane. No i wtedy wreszcie bede mogla ustawiac juz wszystko jak chce na poleczkach, w komodce i szafie bo na razie to mam taki sajgon ze szok!
katik ty nie szalej! i dzieki za info od agi:tak::-)

a wracajac do mleka, to powiem Wam, ze nie ma nic lepszego od swiezego mleczka prosto od krowy, jeszcze cieplego, bo przed chwila wydojonego, jeszcze z pianka na gorze. Jak sobie przypomne jak ono smakowalo, to az mi slinka cieknie!! Cale dziecinstwo mialam okazje takie pic, bo na wsi mieszkalismy. Az sie czlowiekowi lezka w oku kreci jak o tym mysli:laugh2:
znam to i nie mam milych wspomnien, na sama mysle chce mi sie zy...:no::eek:

melduje sie jako pierwsza dzis, spac nie moge, boli mnie brzuch znowu jakby mi mialo go rozerwac, po bokach, kolo pepka...chyba rosnie, nie wiem:eek:
wczoraj caly dzien na nogach i to pewnie od tego...a jeszcze na dodatek wieczorem byli u nas znajomi i pojechali kolo 1 do domu, a juz taka zmeczona bylam...a i tak spac nie moge bo boli mnie wszystko...:wściekła/y:

acha, zapomnialam sie pochwalic ze wlasnie mamcia z tatkiem do mnie jada i zostana na tydzien, czyli brzuch mi urosnie podwojnie w ten tydzien i cala chalupa bedzie sie swiecila z czystosci...:tak::-)

tez znam ten smak mleczka od dziadkowej krówki :)

ja też się witam o poranku,
cała moja trójka na nogach od 6:20 do tego wszyscy "pociągający" nosem.. ech..

Aniam dzięki za info w sprawie zasilacza
a pościel już się moczy w płynie zobaczymy czy się uda

Witam się leniwie :)))

Mąż zrobił śnadanko i pognał na zajęcia, a ja pałaszuję i leniu****ę. Za chwilę ruszam do kuchni robić marchewkowe. Znajomi się zapowiedzieli na południe więc będzie idealne do kawki.
Miłego dnia i duuuuużo słoneczka:-)

Ja też się witam w ten niedzielny słoneczny poranek :-)
Mój maluch jeden baje ogląda a drugi śpi trzeci z resztą chyba też bo mnie nie kopie ;-)
Ostatnio nabawiłam się jakiś stanów lękowych po nocach spać nie mogę i kiepskie mam samopoczucie . Cały czas myślę o tym że jak sie malutki urodzi to Hubert będzie robił mu krzywde że go nie zaakceptuje i w ogóle będzie bardzo ciężko :-( A zauważyłam że wchodzi w okres buntu 2 latka :-( Wszystko "NIE" i ubieranie na dwór to koszmar normalnie dostaje ataku histerii . Normalnie szok co się dzieje :-)

reklama
Aniash2 mój ma prawie 3 lata i takie zachowanie tłumacze sobie buntem 3 latka :-p. A jak Hubercik nie chce iść na dwór to go nie zmuszaj... nie ma co się siłować...szkoda waszych nerwów... a wierz mi jak ci powie że nie chce iść i schowasz ubrania do szafki to za chwile sam po nie pójdzie. A nawet jak nie to przecież nie ma wymogu wychodzenia na dwór...

Do góry