a wracajac do mleka, to powiem Wam, ze nie ma nic lepszego od swiezego mleczka prosto od krowy, jeszcze cieplego, bo przed chwila wydojonego, jeszcze z pianka na gorze. Jak sobie przypomne jak ono smakowalo, to az mi slinka cieknie!! Cale dziecinstwo mialam okazje takie pic, bo na wsi mieszkalismy. Az sie czlowiekowi lezka w oku kreci jak o tym mysli
reklama
filonka - mnie tez wlasnie stawy czesto bola, a co mozna zrobic zeby nie bolalo? (oprocz lekow), bo ponoc wygrzewanie jeszcze gorzej robi, to nie wygrzewam, jak masz jakis sposob to napisz
ba1983 - nie jedz tyle na noc hihi, to nic sie nie bedzie snilo
aniam - wspolczuje z tym rozliczeniem, ale tak to jest jak sie za duzo w roku zarobilo i przekroczylo prog podatkowy...tam nie wygrasz, trzeba placic...
kittek - ta twoja historia z kuzynka to tak jakbym ja ja pisala, dokladnie ta sama sytuacja u mnie...ale juz mi sie nawet plakac nie chce...bo zrozumialam ze nie warto.
wesola24 - ja pije mleko, ale za to nie jem jogurtow ani serow...
ba1983 - nie jedz tyle na noc hihi, to nic sie nie bedzie snilo
he juz sie nie moge doczekac kiedy tez tak powiemKuba dzisiaj urzęduje u dziadków i mi tej małej pchły brakuje :-( nie ma kto mi demolki w chacie robić.
ja dokladnie tak samo zrobilammyślę, że duże... za tatusiem :-):-);-) No dobra, postanowione - kupuję jedną pakę tych new baby czy new born 1, a resztę te większe. Rozsądniej być nie może :-) Dzięki dziewczyny
aniam - wspolczuje z tym rozliczeniem, ale tak to jest jak sie za duzo w roku zarobilo i przekroczylo prog podatkowy...tam nie wygrasz, trzeba placic...
kittek - ta twoja historia z kuzynka to tak jakbym ja ja pisala, dokladnie ta sama sytuacja u mnie...ale juz mi sie nawet plakac nie chce...bo zrozumialam ze nie warto.
wesola24 - ja pije mleko, ale za to nie jem jogurtow ani serow...
katik ty nie szalej! i dzieki za info od agi:-)Padam, z emocji i przeciazenia kregoslupa. Umylam okienko w pokoiku corci powiesilam firanki... Jutro Ł ma za zadanie rozkladac lozeczko, naklejki na sciane. No i wtedy wreszcie bede mogla ustawiac juz wszystko jak chce na poleczkach, w komodce i szafie bo na razie to mam taki sajgon ze szok!
znam to i nie mam milych wspomnien, na sama mysle chce mi sie zy...a wracajac do mleka, to powiem Wam, ze nie ma nic lepszego od swiezego mleczka prosto od krowy, jeszcze cieplego, bo przed chwila wydojonego, jeszcze z pianka na gorze. Jak sobie przypomne jak ono smakowalo, to az mi slinka cieknie!! Cale dziecinstwo mialam okazje takie pic, bo na wsi mieszkalismy. Az sie czlowiekowi lezka w oku kreci jak o tym mysli
melduje sie jako pierwsza dzis, spac nie moge, boli mnie brzuch znowu jakby mi mialo go rozerwac, po bokach, kolo pepka...chyba rosnie, nie wiem
wczoraj caly dzien na nogach i to pewnie od tego...a jeszcze na dodatek wieczorem byli u nas znajomi i pojechali kolo 1 do domu, a juz taka zmeczona bylam...a i tak spac nie moge bo boli mnie wszystko...
wczoraj caly dzien na nogach i to pewnie od tego...a jeszcze na dodatek wieczorem byli u nas znajomi i pojechali kolo 1 do domu, a juz taka zmeczona bylam...a i tak spac nie moge bo boli mnie wszystko...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja również witam się niedzielnie... i to jeszcze z łóżka. Moi mężczyźni jeszcze śpią więc ciiiiiiiiiiii
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
tez znam ten smak mleczka od dziadkowej krówkia wracajac do mleka, to powiem Wam, ze nie ma nic lepszego od swiezego mleczka prosto od krowy, jeszcze cieplego, bo przed chwila wydojonego, jeszcze z pianka na gorze. Jak sobie przypomne jak ono smakowalo, to az mi slinka cieknie!! Cale dziecinstwo mialam okazje takie pic, bo na wsi mieszkalismy. Az sie czlowiekowi lezka w oku kreci jak o tym mysli
ja też się witam o poranku,
cała moja trójka na nogach od 6:20 do tego wszyscy "pociągający" nosem.. ech..
Aniam dzięki za info w sprawie zasilacza
a pościel już się moczy w płynie zobaczymy czy się uda
Witam się leniwie ))
Mąż zrobił śnadanko i pognał na zajęcia, a ja pałaszuję i leniu****ę. Za chwilę ruszam do kuchni robić marchewkowe. Znajomi się zapowiedzieli na południe więc będzie idealne do kawki.
Miłego dnia i duuuuużo słoneczka:-)
Mąż zrobił śnadanko i pognał na zajęcia, a ja pałaszuję i leniu****ę. Za chwilę ruszam do kuchni robić marchewkowe. Znajomi się zapowiedzieli na południe więc będzie idealne do kawki.
Miłego dnia i duuuuużo słoneczka:-)
Aniash2
Fanka BB :)
Ja też się witam w ten niedzielny słoneczny poranek :-)
Mój maluch jeden baje ogląda a drugi śpi trzeci z resztą chyba też bo mnie nie kopie ;-)
Ostatnio nabawiłam się jakiś stanów lękowych po nocach spać nie mogę i kiepskie mam samopoczucie . Cały czas myślę o tym że jak sie malutki urodzi to Hubert będzie robił mu krzywde że go nie zaakceptuje i w ogóle będzie bardzo ciężko :-( A zauważyłam że wchodzi w okres buntu 2 latka :-( Wszystko "NIE" i ubieranie na dwór to koszmar normalnie dostaje ataku histerii . Normalnie szok co się dzieje :-)
Mój maluch jeden baje ogląda a drugi śpi trzeci z resztą chyba też bo mnie nie kopie ;-)
Ostatnio nabawiłam się jakiś stanów lękowych po nocach spać nie mogę i kiepskie mam samopoczucie . Cały czas myślę o tym że jak sie malutki urodzi to Hubert będzie robił mu krzywde że go nie zaakceptuje i w ogóle będzie bardzo ciężko :-( A zauważyłam że wchodzi w okres buntu 2 latka :-( Wszystko "NIE" i ubieranie na dwór to koszmar normalnie dostaje ataku histerii . Normalnie szok co się dzieje :-)
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniash2 mój ma prawie 3 lata i takie zachowanie tłumacze sobie buntem 3 latka . A jak Hubercik nie chce iść na dwór to go nie zmuszaj... nie ma co się siłować...szkoda waszych nerwów... a wierz mi jak ci powie że nie chce iść i schowasz ubrania do szafki to za chwile sam po nie pójdzie. A nawet jak nie to przecież nie ma wymogu wychodzenia na dwór...