reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczyny,
mi moja gin. ruchów nie kazała liczyć wcale:szok:
No, ale Lena się rusza i to jak:-D Dzisiaj M. tak przywaliła, jak ją wybudził całowaniem brzucha, że M. się zaczął zastanawiać, czy to oby nie mały piłkarz tam w brzuchu siedzi:-D
U mnie dziś pracowicie i biurowo. Po 15:00 dostałam info, że kierowniczka regionu nawiedzi mnie z kontrolą jutro a nie we wtorek jak było planowane:szok: Powywracałam więc biuro do góry nogami prawie i teraz odpoczywam:tak:
W ramach akcji rekrutacyjnej pospamowałam sobie po BB i wklejałam taki oto tekst:
"Cześć dziewczyny,
jestem z kwietniówek 2010r.
Weszłam na Wasz wątek, bo pomyślałam, że sporo młodych mam siedzi w domu, nie pracuje i może chciałaby sobie tak wychowując Maluszki dorobić lub jak ja rozkręcić własny biznes:tak:
Współpracuję ze szwedzką firmą kosmetyczną Oriflame, kończę kwalifikację na Dyrektora Klubu.

Oferuję 30% marży na każdym sprzedanym produkcie, kupowanie na własne potrzeby taniej niż w katalogu, bony o wartości 50zł, kuferek z reklamy za 19,90zł (warty 180zł) i prezent za 50zł :happy:
Zainteresowane Mamy serdecznie zapraszam na moją stronę Oriflame - natural swedish cosmetics

W razie pytań - piszcie lub dzwońcie!!:-)
Pozdrawiam, Elwira"

reklama
Elvi no to reklama jak się patrzy... Ja po przygodzie z Avonem mam dość. Po prostu nie nadaje sie do tego i tyle... nie cierpie łazić i wciskać ludziom czegokolwiek...
Zmęczonam... Jakby co to do jutra...

W ramach akcji rekrutacyjnej pospamowałam sobie po BB i wklejałam taki oto tekst:
"Cześć dziewczyny,
jestem z kwietniówek 2010r.
Weszłam na Wasz wątek, bo pomyślałam, że sporo młodych mam siedzi w domu, nie pracuje i może chciałaby sobie tak wychowując Maluszki dorobić lub jak ja rozkręcić własny biznes:tak:
Współpracuję ze szwedzką firmą kosmetyczną Oriflame, kończę kwalifikację na Dyrektora Klubu.

Oferuję 30% marży na każdym sprzedanym produkcie, kupowanie na własne potrzeby taniej niż w katalogu, bony o wartości 50zł, kuferek z reklamy za 19,90zł (warty 180zł) i prezent za 50zł :happy:
Zainteresowane Mamy serdecznie zapraszam na moją stronę Oriflame - natural swedish cosmetics

W razie pytań - piszcie lub dzwońcie!!:-)
Pozdrawiam, Elwira"

A wiesz, że spamowanie na forum nie jest zgodne z regulaminem? Otrzymujesz ode mnie ostrzeżenie.

elvie - łobuzie:-D:no:

No troszkę poczytałam ale że zmęczona już jestem to oczywiści ze łba mi wyleciało co komu miałam napisać .. lepiej więc nie napiszę nic co by nicków nie pomylić .. Jutro będzie lepiej he he z moim mózgiem:-D

Dobry wieczór :-) Od wczoraj gościmy 10latka z mamą, czyli moją szwagierkę z synem. Kurcze, dotąd myślałam, że z wiekiem dziecię jest mniej męczące, a tu niespodzianka. 7 miesięcy ciąży nie dało mi tak w kość, jak te dwa dni. Trzymajcie kciuki, żebym nie wystawiła im walizy przed czasem ;-)

Karola, a w tej szkole to nie kazali Ci przynieść papieru od gina, że możesz brać udział w ćwiczeniach? Jak nie chcesz, to po prostu powiedz, że nie możesz, a jak chcesz ćwiczyć, to zapytaj swojego lekarza. My na ćwiczeniach mieliśmy też oddychanie, a jak chcesz SN to akurat może Ci się przydać - dla mnie oddychanie przeponowe wcześniej to był kosmos :-D

Spokojnej nocy Kwietnióweczkom i ich Maluszkom! Dobranoc

U mnie w szkole rodzenia, też położna chciała zaświadczenie od ginia, że można ćwiczyć. Niestety na tych zajęciach nie uczestniczyłam, bo byłam w tym czasie w szpitalu. Więc nie wiem czy sprawdzała ten papier.

My na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia jedziemy we wtorek :-)
Ćwiczenia mile widziane, rozruszam się chociaż troche
Karola ja bym zadzwoniła do gina, albo chociaż przed zajęciami porozmawiała z położną z tej szkoły rodzenia Lepiej nie ryzykować

Uciekam, bo małżonek wrócił właśnie z wyjazdu :-D
Spokojnej nocki

Witam o poranku :-D
Noc minęła bez zakłóceń, a muszę się przyznać, że śpię jak suseł, jak już 'padnę' to rano mąż siłą mnie za nogę z łóżka wyciąga :-D całe szczęście, bo potem będzie deficyt snu :tak:

Asystentkę wybrałam we wtorek ma przyjść i zobaczymy, czy wybór był trafny, jak nie to jeszcze będzie czas na zmianę... ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby!

reklama
Dzień dobry

Ale paskudna pogoda, mgła, szaroburo, nic się nie chcę:sad:
Niech już będzie wiosna. Już sobie myślę jak będę z Malutka spacerować po słoneczku i jak wszędzie będzie zielono.
Ostatnio włączyły mi się te same schizy, które w pierwszej ciąży miałam, chce żeby już było po, żeby mieć pewność, że z Mała na pewno wszystko jest oki, że zdrowa itd.
W przyszłym tygodniu mam usg, może to mnie uspokoi na kilka dni...:no:

Do góry