reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Fotek na razie nie mam, bo wózek po pierwszej jeździe próbnej po mieszkanku został złożony, zafoliowany i leży na balkonie. A mamy bartatinę classic.
Odkurzyłam chałupkę i normalnie język do pasa. Wkurza mnie, że tak szybko się męczę

reklama
Dzień Dobry Brzusie :-)

Muszę znów ponadrabiać, bo jak wróciłam od okulisty ze źrenicami jak narkoman, nie mogłam siedzieć przy kompie :eek:mam nadzieję, że od wczorajszego popołudnia przeczytam same dobre wieści:-) to lece nadrabiać wszystko...

Sama nie mam dobrych wieści (przynajmniej ja się nie cieszę w najmniejszym nawet stopniu:no:) ale to opiszę na lekarskim, żeby tu nie nudzić...:confused2:
Z dzidzia ok, ale moje plany diabli wzięli!

Tylko najpierw...co u Was ;-)

Eeee- nie m\naprodukowałyście aż tak dużo i widzę, że wszystko ok- super! pozdrowienia dla wszystkich!

Ella to mnie uświadomiłaś,że sama do okulistynie mam co się autem wybierać. Całkiem zapomniałam,że po badaniu dna oka człek ledwo widzi. Czekam na wieści u lekarza, ja też się boję,że okulista pozbawi mnie nadziei o sn. Choć wadę mam malutką to do tego astygmatyzm.

Dzień Dobry, melduję się i ja:-)
Wstałam przed 9:00 a myślałam, że już 12:00 zanim spojrzałam na budzik:-D
Pobudki mi dziś o dziwo nie zrobiła Lena tylko skurcz prawej nogi:sorry: Na szczęście uniesienie jej do góry pomogło i ból szybko ustąpił.
Mam dziś zwariowany dzień. Wysyłkę do nowych Konsultantów muszę zrobić, do banku lecieć i magazyn z klamotami do sprzątania mi jeszcze w biurze został. Dobrze, że kontrola późno to się ze wszystkim wyrobię.
Życzę Wam miłego dnia i.. oby do wiosny;-)

Cześć i czołem;-)

Gdzie jest Zielona??????????????
Czy ktos wie? mówiła ze znika?

ja od 01.03 nie mam netu czasowo więc nie bedzie mnie nie wiem ile... mam nadzieję ze niedługo:confused2:

Buziole

Paulka, jak masz wszystkiego za dużo to całości nie pierz - nowe Ci będzie zawsze łatwiej odsprzedać:tak:
100szt. na 56 to raczej dzidzia nie wynosi, a jakby co po porodzie też będziesz pranie robiła to sobie wypierzesz co trzeba;-)

dzień dobry wszystkim :-) ja dopiero zwlokłam się z łużka ehh jakieś głupoty mi się śniły, a jeden sen wiazał się z porodem ,że byłam u lekarza ustawić date cc i postawił pieczątke na karcie ze ma być to 3 kwietnia :szok::szok: jeju jak ja to już przeżywam :tak:. teraz miedzyczasie amkam sniadanko.....co do porządków mieszkaniowych takich jak mycie okien i pranie i wieszanie firanek u mnie wykonało się to 2 tyg temu ;-):tak: magda ojj tak też już marze o maju, było by już tak po wszystkim, a na wózio jeszcze poczekam bo dopiero zamierzamy kupić wraz z łużeczkiem gdzieś w marcu. Ella1 zaniepokoiłaś troche zaraz lece sprawdzić co tam na tym lekarskim się dzieje,Paulka90 od przybytku głowa nie boli;-), bedziesz szaleć z przebieraniem ...a cooo:-D kwiatuszku to pracowicie zaczynasz te swoje poranki, super ze z mała już dobrze:tak:
pozostałe kwietnióweczki pozdrawiam , lece podglądnąć inne wątki...
a ok 13 jade troche zbadać teren na mieście tzn sklepy i hurtownie dziecięce, by pożniej tylko wziąc męża i prosto do wybranych sklepów po zakupy dla Kacperka:-)

I ja się witam prawie weekendowo!

Kończę właśnie śniadanko, które u mnie ostatnio wielodaniowe się stało. Kanapeczki, kakao, jogurcik, ciasteczko.... i później robię wielkie oczy jak wchodzę na wagę.
Majeczce to się chyba podoba bo tańcuje po takiej dawce energii.
Wczoraj miałam męża zamiar nie wpuścić do sypialni do póki nie skończy mebelków składać,ale albo to przypadek albo on ten przypadek sprowokował. Okazało się,że zapodziała się gdzieś pełna instukcja do komody i musi pojechać do sklepu:eek: A tak się napaliłam.

Dziś widzę,że dzionek będzie słoneczny, teraz słoneczko nieśmiało zagląda do okien. Oby świeciło mocno i ten śnieg powoli topniał. Aż się boję zobaczyć to co zostawi po sobie w ogródku. Mam nadzieję,że uratuję chociaż kilka różaneczników i azalii bo są przykryte tonami śniegu i część z nich pewnie jest połamana. :wściekła/y:

Duuuużo słoneczka wszystkim brzuchatkom:-)

okna trzeba umyc firnaki poprac

Kwiatuszku nie za dużo chcesz wziąć na siebie? Szprzedaj tą fuchę mężowi:-)
Dobrze,że z Hanią dziś lepiej.:-)

Paulka balkon mam zabudowany, poza tym stelaż stoi w domu, a reszta na balkonie.
Z ciuszkami to zaszalałaś. Na razie na rozmiar 56 mam po 5 sztuk wszystkiego i wydawało mi się, że za dużo

reklama
Ella to mnie uświadomiłaś,że sama do okulistynie mam co się autem wybierać. Całkiem zapomniałam,że po badaniu dna oka człek ledwo widzi. Czekam na wieści u lekarza, ja też się boję,że okulista pozbawi mnie nadziei o sn. Choć wadę mam malutką to do tego astygmatyzm.

ja mam dużą wade i astygmatyzm ale to nie ma nic do rzeczy chodzi o ryzyko odklejebia się siatkówki a tu wada i jej wielkość ma mało wspólnego .

Miłego dnia . ja zaraz ide z małym spac bo jakoś się nie wyspałam:-D

Do góry