reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuje Dziewczynki tym którym jeszcze nie dziękowałam, bo od rana przyjmuje od Was życzonka :) :-) to naprawdę bardzo miły dzień :cool2: mimo że spędziłam go sama z Hanusią i Tymkiem
teraz czekam alda moment ma przyjechać mąż i tak się zastanawiam czy pamiętał :dry::baffled:
równie mocno jak na niego czekam na jabłka bo sobie zażyczyłam, tak mi się chce jak nie wiem co :laugh2:

Jestesmy, wrocilysmy!!!!!!!!!!!!!
Dziekujemy za kciuki, pozytywne mysli, i smsy podtrzymujace na duchu. To bardzo mile wiedziec, ze ktos choc daleko, mysli o nas cieplo i sie martwi. Kochane jestescie.
Powoli postaramy sie nadrobic co sie tu dzialo.
My czujemy sie dobrze, brzusio wyluzowal. Teraz juz musimy sie bardzo, bardzo oszczedzac, bo kolejny taki wyskok moze juz byc nie do opanowania.
Sciskamy cieplo!!!

Dziekujemy za kciuki, pozytywne mysli, i smsy podtrzymujace na duchu. To bardzo mile wiedziec, ze ktos choc daleko, mysli o nas cieplo i sie martwi. Kochane jestescie.
My czujemy sie dobrze, brzusio wyluzowal. Teraz juz musimy sie bardzo, bardzo oszczedzac, bo kolejny taki wyskok moze juz byc nie do opanowania.
Sciskamy cieplo!!!

Strasznie się cieszymy że już wróciłyście:-)
Trochę chyba przesadziłaś Katiczku kochany z tą imprezą pożegnalną co? Bo z tego co pisałaś to trochę się narobiłaś? Więc teraz nogi w górę i leżymy, leżymy,leżymy
duża buźka, i nie strasz nas więcej!

Jeeeeeeeeeeeeeeee Katik super że już jesteś i sie meldujesz. Teraz leż a mąż niech robi wszystko za ciebie... no może zwyjątkiem toalety :-p

Sciskamy cieplo!!!

dobrze ze jestescie:-)

Sciskamy cieplo!!!
Ciesze sie bardzo Katik, ze wrocilyscie do domku :-D:-D:-D teraz juz bez takich sensacji prosimy.

reklama
Do góry