reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczynki dziękuję za wszystkie życzenia i piękne torty (nigdy ich aż tyle nie miałam w jedne urodziny :-):-D)
humorek mam dzięki Wam przedni
a i Kamisi za Puchatka dziękuję

reklama
I ja się podłączam pod życzenia:-).

Ja dzisiaj w domku..jutro mam badanie posiewowe na gronka.mam nadzieje ze będzie ok.
Poza tym nękały mnie dziś koszmary..choć chodzę do szkoły rodzenia..to coraz bardziej i panicznie boje się porodu..

Jakaś taka zagubiona w akcji jestem dzisiaj - nic mi się nie chce i mam dość już tego siedzenia w domu :wściekła/y:
No nic to- mam nadzieję że już w czwartek ruszę na jakieś zakupy.Pomalowałam sobie właśnie pazurki- zrobiłam maskę regenerującą na dłonie, wstawiłam pranie- ostatnie już z rzeczami małego, poprasowałam pościel i prześcieradełka Antka ,obiad się już gotuje i tak mnie jakoś sen zmożył że szok:tak:

Apropos tortów... wiedziałyście coś takiego? Tort z pampersów:

Myślę, że to fajny pomysł na prezent:rofl2:

Załączniki

• 908345803.jpg
    908345803.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 27
  • 923696144.jpg
    923696144.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 31
hehe, oglądałam to ostatnio na allegro:-Dwcale bym się nie obraziła jakby Antoś dostał taki torcik-pieluch nigdy dość:-)
A tak apropo pieluch- mojego szwagra siostra urodziła tydzień temu synka - też Antka- wcześniaczek w 36 tyg z wagą 2200. Szwagier chciał zabłysnąć i kupił siostrze pieluchy dla małego-od 6 do 9 kg :-Dojciec dwójki dzieci! I jak tu nie prygotować się samej do porodu i nie kupić wszystkiego przed godziną ZERO!Chciał dobrze a wyszło jak zwykle- więc ja nie ryzykuję, bo obawiam się że mój Piotruś tez mógłby nie ogarnąć tej rozmiarówki i zakupię pampki jeszcze w tym tygodniu:-D

hehe, oglądałam to ostatnio na allegro:-Dwcale bym się nie obraziła jakby Antoś dostał taki torcik-pieluch nigdy dość:-)
A tak apropo pieluch- mojego szwagra siostra urodziła tydzień temu synka - też Antka- wcześniaczek w 36 tyg z wagą 2200. Szwagier chciał zabłysnąć i kupił siostrze pieluchy dla małego-od 6 do 9 kg :-Dojciec dwójki dzieci! I jak tu nie prygotować się samej do porodu i nie kupić wszystkiego przed godziną ZERO!Chciał dobrze a wyszło jak zwykle- więc ja nie ryzykuję, bo obawiam się że mój Piotruś tez mógłby nie ogarnąć tej rozmiarówki i zakupię pampki jeszcze w tym tygodniu:-D

Mnie jakos ta ignorancja facetow przytlacza i dobija, a momentami wrecz budzi agresje
:crazy:

Poza tym nękały mnie dziś koszmary..choć chodzę do szkoły rodzenia..to coraz bardziej i panicznie boje się porodu..

Ja bym się zdziwiła, gdybyś się nie bała :tak: każda się boi. Ale nie martw się- będzie dobrze- instynkt powie Ci co i jak!

Mnie jakos ta ignorancja facetow przytlacza i dobija, a momentami wrecz budzi agresje
:crazy:

No ja na szczęście nie mieszkam z ignorantem :-) kumaty ten mój mąż jak mało kto (ale go zareklamowałam... a co tam... niech ma :-D)... muszę sobie do serca wziąć coby synów też tak odchować, żeby potem był z nich pożytek :-D

Mój też na szczęście z tych kumatych. Do tego i obiad cały ugotuje (zjadliwy a wręcz rewelacyjnie dobry) jedyne co mu nie wychodzi to sprzątanie :-p ale pewnie za dużo bym chciała :-D

reklama
Mój też na szczęście z tych kumatych. Do tego i obiad cały ugotuje (zjadliwy a wręcz rewelacyjnie dobry) jedyne co mu nie wychodzi to sprzątanie :-p ale pewnie za dużo bym chciała :-D

Mój natomiast- jest bardzo pomocny w sprzątaniu- ostatnio to ścieram tylko kurze a Pioter resztę. I herbatkę zrobi i łózko zaścieli. Ale z większymi zakupami nie ryzykuję- no chyba że kartkę z listą dostanie. Do garów też wolę go nie dopuszczać bo ostatnio jak mi placki usmażył to o mało pawia nie puściłam:-Dchciał chlop dobrze , więc dzielnie zjadłam:eek:

Do góry