reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No to ja tylko do sprzątanie w sensie mycie podłóg, ściranie kurzy mojego nie dopuszczam bo i tak musze poprawić sama wszystko drugi raz a poza tym to nie narzekam :-) zakupy zrobi sam nawet bez kartki ale zawsze prosi o sprawdzenie czego jeszcze akurat w lodówce brakuje. A i sam z własnej woli nie zbliża się do robienia ciasta...

reklama
Mój też na szczęście z tych kumatych. Do tego i obiad cały ugotuje (zjadliwy a wręcz rewelacyjnie dobry) jedyne co mu nie wychodzi to sprzątanie :-p ale pewnie za dużo bym chciała :-D

Mój kumaty : gotuje lepiej ode mnie , zakupy robi lepiej ode mnie:-D
Za to nie sprzata to moja działka , jakby pralke nastawił to by było wszystko wygotowane . nawet ostatnio sam ciuszki dla małego kupuje jak widzi jakies promo . Tylko dzwoni i pyta jak rozmiar:-D

Nie wiem skąd mi się to lenistwo wzięło... S sprząta, gotuje w weekendy, jeździ na zakupy... wczoraj wszedł do domu i mówi
-o posprzątałaś?
-nie -ja mu na to
-wiem -tak chciałem zażartować:confused2:
co w tym zabawnego??? raz mnie naszło na sprzatanie to się pogubił w tym porządku:-p

Nie ma co -na męża nie narzekam -ważne że z córką dużo rozmawia;-) brzuszka wycałuje...
Dziś rano S wcześniej wstał bo krew jechał oddać -ale pobudka o 6.50 mnie nie ominęła -więc tłumaczę dziecku ze tatuś już dawno wstał i do pracy poszedł -powierciła się jeszcze i poszła spać -o 6.50 S wstaje i z małą się wita -ale to chyba taki słodki zbieg okoliczności:-p:tak:

kamisia1101 można w ciąży brać oscilocośtam ;-)
Profilaktycznie można łyknąć jedną fiolkę raz w tygodniu. Niestety tego nie robiłam.
Moja mama jest pielęgniarką i ma ciągły kontakt z lekarzami, więc to sprawdzone źródło. Jak tylko coś mi dolega, to za telefon i ona z panią dr już ustalają co powinnam zrobić.

Kwiatuczku - przylaczam sie do zyczen:tak:

Apropos tortów... wiedziałyście coś takiego? Tort z pampersów:Myślę, że to fajny pomysł na prezent:rofl2:
ja z checia taki przyjme, jakby ktos chcial mi ofiarowac - bardzo ladny i do tego jaki praktyczny:tak:

A tak apropo pieluch- mojego szwagra siostra urodziła tydzień temu synka - też Antka- wcześniaczek w 36 tyg z wagą 2200. Szwagier chciał zabłysnąć i kupił siostrze pieluchy dla małego-od 6 do 9 kg :-Dojciec dwójki dzieci! I jak tu nie prygotować się samej do porodu i nie kupić wszystkiego przed godziną ZERO!Chciał dobrze a wyszło jak zwykle- więc ja nie ryzykuję, bo obawiam się że mój Piotruś tez mógłby nie ogarnąć tej rozmiarówki i zakupię pampki jeszcze w tym tygodniu:-D
ale sie usmialam:-D:-D:-D

Nie wiem skąd mi się to lenistwo wzięło... S sprząta, gotuje w weekendy, jeździ na zakupy... wczoraj wszedł do domu i mówi
-o posprzątałaś?
-nie -ja mu na to
-wiem -tak chciałem zażartować:confused2:
co w tym zabawnego??? raz mnie naszło na sprzatanie to się pogubił w tym porządku:-p
Dowcipny ten Twoj Mezus, nie ma co:rofl2:

Puk,puk,puk............Sto Lat, Sto Lat, Niech Żyje,Żyje Nam......Kwiatuszku kochany z okazji twoich urodzin,życzymy Ci dużo zdrówka, samych szczęśliwych dni, spełnienia wszystkich marzeń, no i oczywiście szybkiego bezbolesnego porodu. Wronka z Weroniczka i Boryskiem:tak:

Dołączam sie oczywiście do imprezki

A ja wróciłam z KTG. Zapis wyszedł ok, ale oczywiscie Pani doktor była taka "sypmatyczna",że lepiej nie mówic:wściekła/y:. generalnie opieprzyła położne ,że wogole mnie przyjęly bo nie mialam skierowania i w ogole z łaską cokolwiek mówiła. No ale najważniejsze ,że wsio ok.

A ja wróciłam z KTG. Zapis wyszedł ok, ale oczywiscie Pani doktor była taka "sypmatyczna",że lepiej nie mówic:wściekła/y:. generalnie opieprzyła położne ,że wogole mnie przyjęly bo nie mialam skierowania i w ogole z łaską cokolwiek mówiła. No ale najważniejsze ,że wsio ok.
Wlasnie zapytalam Cie o to na innym watku:-D Super ze wszystko ok:tak: a lekarka sie nie przejmuj - krowa jakas i tyle!! ze niby jeszcze po skierowanie mialas isc, ciekawe po co??!!:crazy: Jak mnie takie krowy denerwuja:angry:

reklama
Do góry