reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Mi pasuje każdy termin jeśli chodzi o arkadię:tak: bo nawet jak nie dam rady mieć auta to mam dobry dojazd skm a w inne miejsce mogę mieć problem...:sorry2: Z resztą muszę Wam powiedzieć że jak kończyłam robić wyprawkę to w smyku widziałam komplet 2 czapeczek i tak mi się spodobały... ale ich wtedy nie wzięłam a teraz ciągle tego żałuję i już powiedziałam mężowi, że jak się z Wami spotkam w arkadii to chyba pójdę i wezmę te czapeczki bo ich nie odżałuję :-D Więc teraz tylko muszę mieć pretekst jechać do arkadii ;-)

reklama
Dobra, jesteśmy juz dwie na tego 5tego marca :-) Kto jeszcze? Kto jesdzcza?
Madziolina? Magda Ciosek? Jouluatto? Marteczka? L-oka?

hej,

ja 5-tego nie dam rady. Moze byc 6, 7 lub kolejny tydzien. Wybaczcie ale mam teraz tyle latania po lekarzach i tyle tych badan ze nie dostosuje sie tak łagodnie :) ale arkadia mi tez pasuje wiec jakby udało sie zmienic dzien to byloby super. Oczywiscie chetnie wezme udzial w spotkaniu :-D

Magda a w internetowym sklepie Smyka sprawdzalas te czapeczki?

Mi pasuje wlasciwie dowolny dzien w przyszlym tygodniu, z wyjatkiem 3.03.

Dziewczynki wydaje mi się, że któraś z Was posiada w domu piłkę do ćwiczeń. Chyba Marteczka jak się nie mylę:-)??? Mój mąż ostatnio podarował mi takowy sprzęt:-D tylko teraz potrzebuję informacji co na tym najlepiej robić, i czy mogę teraz zacząć ćwiczyć czy może lepiej zaczekać aż skończę 36tc co by małemu za szybko nie pomóc w wydostaniu się na zewnątrz;-)???

Dziewczynki wydaje mi się, że któraś z Was posiada w domu piłkę do ćwiczeń. Chyba Marteczka jak się nie mylę:-)??? Mój mąż ostatnio podarował mi takowy sprzęt:-D tylko teraz potrzebuję informacji co na tym najlepiej robić, i czy mogę teraz zacząć ćwiczyć czy może lepiej zaczekać aż skończę 36tc co by małemu za szybko nie pomóc w wydostaniu się na zewnątrz;-)???
na youtube masz sporo filmów jak wpiszesz "cwiczenia na pilce w ciazy"

kilka linków ponizej:
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży - zestaw 22 - YouTube
Gimnastyka w ciąży - YouTube
cwiczenia dla kobiet w ciazy na pilce cz1.avi - YouTube

z tego co wiem to mozesz sobie cwiczyc powolutku i nie forsuj sie od razu, jesli wczesniej nie cwiczylas. Zacznij od 10 minut dziennie i co ktorys dzien dokladaj po ok 5 minut. Ja na pilce cwicze od stycznia :) to bylo od ok 26 tygodnia.

Jouluatto, pewnikiem się nie zjawisz na spotkanie skoro lezeć musisz :-( Z powodu ostatnich wydarzeń to ja zapraszam na spotkanie 6 marca, żeby L-oka mogła być. W Arkadii. A.... Coffee Heaven nie ma przy Smyku, ale spotkajmy sie moze przy tym Smyku, tradycyjnie, co?

Jouluatto, pewnikiem się nie zjawisz na spotkanie skoro lezeć musisz :-( Z powodu ostatnich wydarzeń to ja zapraszam na spotkanie 6 marca, żeby L-oka mogła być. W Arkadii. A.... Coffee Heaven nie ma przy Smyku, ale spotkajmy sie moze przy tym Smyku, tradycyjnie, co?

Super, ja bede na pewno :) no chyba ze skoncze tak jak madzikm dzisiaj.. to nie gwarantuje :-D

Jotemka, no lezec wprawdzie musze, ale posiedziec troche tez chyba moge, zakaz w kazdym razie dotyczyl chodzenia i wysilku ;) Zobacze jaka bedzie sytuacja ze skurczami, jak brzuszek bedzie przed spotkaniem grzeczny, a maz pozbiera sie z kregoslupem i da rade mnie przywiezc i odebrac to postaram sie byc :) Ostatecznie najwyzej bedziemy mieli z synem za darmo kawe w Coffee Heaven do konca zycia, a i na Zelazna z Arkadii nawet blizej niz z domu ;)

reklama
Hejka

no mi 6 pasuje bardziej niz 5 i Arkadia tez:) Choc pewnie się trochę spóźnie jak to po szpitalu!
Jouletto wiesz co wprawdzie do Arkadii cie nie zabiore ze soba bo bede wczesniej na wizycie w szpitalu ale spowrotem jak najbardziej:)

Magda tak ja mam piłke:) obecnie leży w jakimś kartonie ale teksnie za nia bo dzieki niej moje plecki maja super relaks:))

Do góry