reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Ja bede, nie gwarantuje ze sie nie spoznie bo rano jade na badania, a jak zemdleje czasem to mi zejdzie zanim znowu wsiade za kółko :) ale bede wiec czekajcie na mnie! :) i niegdzie nie uciekac - w razie duzego spoznienia bede Was szukac w Coffee Heaven!

reklama
Ja tym razem muszę odpuścić :-:)-:)-( mąż ma jutro służbę, a musi zabrać auto bo się przegląd kończy i w piątek rano od razu po pracy jedzie to załatwić. Baaardzo żałuję, ale mam nadzieję że ponowicie spotkanie w niedługim czasie i może wtedy w arkadii się uda to wtedy jak coś to zawsze jakoś tam dotrę... Miłego spotkania Wam życzę :-:)-:)tak:

Ja tez bede :) Nie obiecuje ze na 100% punktualnie, musze rano odebrac badania z Kabat, bo popoludniu mam wizyte u gin. Jesli nie uda mi sie byc rowno o 10, to szukac Was w Coffee Heaven?

Laseczki, szykujemy jakieś spotkanie?
Może byc Arkadia, Targówek - okolice IKEA, może Sadyba?? Zastanówcie sie czy chcecie. W Arkadii jestem 14tego marca - bo wizyta o 9.40. Pomyślcie i dajcie znać :-) To ostatnie nasze takie ruchy z dzidziolkami w brzucholkach :-)

Dziewczynki

ja bardzo chetnie:) bo wyrwe sie z tego ferworu walki nprzeprowadzkowo \- porzadkowego:)
mam tak jeszcze brak internetu wiec jak tylko mi sie uda bede was czytac:)
14 to pozno moze wczesniej bo ja mam nadzieje ze Ola jeszcze posiedzi w brzuszku ale....:)
Mi oczywsice najbardziej Sadyba ale jesli bedzie Arkadia tez sie rusza bo bardzo chetnie was zobacze:)

reklama
Moja propozycja to środa 5tego Miejsce dowolne dla mnie Może być Arkadia. Co Wy na to?

Do góry