Ja polecam szkołę rodzenia Magdaleny Kukulskiej, sama brałam w niej udział. Stanowczo polecam. Tam też zajęcia są finansowane przez miasto, ale należy dokładnie się dowiedzieć, wystarczy być zameldowaną w Warszawie. Ja chodziłam na zajęcia na ul. Grzybowskiej w centrum. Wszystkie położne prowadzące zajęcia są ze szpitala św. Zofii.
reklama
Marteczka08
Fanka BB :)
Rycius a kiedy chodziłas na te zajecia? pytam bo ogolnei jest akcja ze do 10 grudnia wszytskie byly fiannsowane a od nowego roku zadne nie mialy podpisanych umow bo dopiero dzis przetarg ogłoszony
Cześć dziewczynki!
I jak tam z tym czwartkiem? Widzimy się:-)??? Ja kilka dni nie miałam czasu z Wami pisać a teraz mam kilkadziesiąt stron do nadrobienia na głównym wątku nie mówiąc o reszcie...
Co do szkoły rodzenia, to dziś zadzwoniła do mnie położna z Inflandzkiej i zaczynam w poniedziałek WRESZCIE:-):-):-)!!! Więc już chyba podpisali umowę ...
Dajcie znać co z czwartkiem?
I jak tam z tym czwartkiem? Widzimy się:-)??? Ja kilka dni nie miałam czasu z Wami pisać a teraz mam kilkadziesiąt stron do nadrobienia na głównym wątku nie mówiąc o reszcie...
Co do szkoły rodzenia, to dziś zadzwoniła do mnie położna z Inflandzkiej i zaczynam w poniedziałek WRESZCIE:-):-):-)!!! Więc już chyba podpisali umowę ...
Dajcie znać co z czwartkiem?
No ja się mogę dostosować jak Wam wygodniej, Jutro na 14:00 mam wizytę, więc mogę rano jeśli chcecie ale najlepiej w arkadii bo potem mam dość blisko do lekarza więc dłużej mogłabym być a jak Wam nie pasuje to mogę 6-tego lub kiedy tam chcecie póki co czuję się ok i nie choruję, a w domu siedzę więc zawsze mogę:-)
Marteczka08
Fanka BB :)
Dziewczynki
ja chyba wolalabym za tydzien bo kurde jakis podły nastroj mam obecnie i nie chce wam smęcić:/
ja chyba wolalabym za tydzien bo kurde jakis podły nastroj mam obecnie i nie chce wam smęcić:/
No to date juz mamy - 6 luty super.. Czy w Arkadii jest oki? I o której Wam pasuje? ja moge jakos do 14, pozniej bede musiala zmykac. Wiec najlepiej nie pozniej jak na 12 sie umówic, moze byc wczesniej np. 10 rano - kawka po sniadanku Co Wy na to?
Marteczka a jak po szkole rodzenia? chodzisz? jestes zadowolona? i czy powiedzieli ci co z dofinansowaniem? u nas jeszcze nic nie mowili, przynajmniej oficjalnie.
Marteczka a jak po szkole rodzenia? chodzisz? jestes zadowolona? i czy powiedzieli ci co z dofinansowaniem? u nas jeszcze nic nie mowili, przynajmniej oficjalnie.
reklama
Super wyszło bo mój mąż jest dziś w domu i jedzie ze mną na 14:00 na badania więc też mi 6.02 pasuje bardziej :-)... Co do szkoły to chyba już podpisali umowy bo do mnie dzwonili i zaczynam w poniedziałek zajęcia :-)...