reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

ja niestety jutro odpdam :( mam nawrót przeziebienia :( i nie chce was pozarazac.. poza tym nie czuje sie na tyle dobrze z tym katarem i kaszlem zeby wychodzic z domu.. bawcie sie dobrze i napiszcie pozniej jak było. Naprawde zaluje ale nie dam rady tym razem.. :(

reklama
Kurcze strasznie szkoda dziewczyny, ale myślę że nadrobimy w końcu kiedyś musi nam się wszystkim udać spotkać, jak nie same to z maluchami :-)... Trzymajcie się ciepło, leżcie i zdrowiejcie szybko i jak to mówią "co się odwlecze to nie uciecze", czy jakoś tak ;-)

Jutro jak pisałam jestem u gina Zaraz potem dołączę do Was Numer Magdy8805 mam zapisany i Marteczki też Wychodzi na to że będziemy tylko trzy?

No tak wychodzi :) ale spokojnie, do mnie dzwoń ja będę na 100% ostatnio też nas było tylko trzy tylko zamiast Ciebie była L-oka ;-)... ale myślę że pomału się kiedyś skompletujemy w większe grono :tak:

Ja tez bede na pewno:)

Magda powiedz mi czemu tobie odwolali szkole rodzenia? podali powod?

L-oka ​czy tobie tez powiedzieli ze nie ma finansowania szkoly?

Marteczka ja i tak musze płacić sama bo zameldowana jestem w Markach :) ale tak - mowili ze z finansowaniem jest problem i to nie tylko ma tak ta szkola tylko ponoc wszystkie bo ministerstwo sie nie wyrobiło :-( Ale jakos tam sie dogadali i jeszcze nie wszystko przegrane.A jak po zajęciach? podobało Ci się? :) My dzisiaj idziemy na drugie.

Dziewczyny miłego spotkania życze!

Podczytuję Was kobitki czasami bo chętnie też bym się z Wami spotkała ale ja to chyba będę mogła dopiero po rozpakowaniu:)) Ciekawa bardzo jestem jak wyglądacie:))

Udanego spotkania:))

Spotkanie uważam za super udane, siedziałyśmy do 15:00 :szok::-D:-D więc chyba to o czymś świadczy ;-), następne jest planowane wstępnie na 30.01 więc te co teraz nie mogły może wreszcie się uda że dotrą:tak: mam taka WIELKĄ NADZIEJĘ :tak:...
Kroczek zapraszam serdecznie, na pewno nie będziesz żałować:-)!!!

reklama
Hej Kobietki!!

Dziękuję za spotkanie. Niestety ja nie mogłam siedzieć tak długo - obowiązki, do tego w tzw międzyczasie wyskakiwałam do lekarza :-) Mówię Wam, warto. Ja jestem juz wprawdzie stara, do tego żyję innymi problemami, ale było mi tak miło się z Wami spotkać, ze szok.
Kroczek, prawdę mówiąc miałam cichą nadzieję, ze się zdecydujesz na spotkanie z nami. Liczę na to, że jeszcze z brzuszkiem dostaniesz przyzwolenie na większą aktywność i wykorzystasz by nas zobaczyć :-)
A na styczniowy termin wstępnie się piszę :-) I znów pewnie koło Smyka, prawda?

Do góry