ja niestety jutro odpdam mam nawrót przeziebienia i nie chce was pozarazac.. poza tym nie czuje sie na tyle dobrze z tym katarem i kaszlem zeby wychodzic z domu.. bawcie sie dobrze i napiszcie pozniej jak było. Naprawde zaluje ale nie dam rady tym razem..
reklama
Kurcze strasznie szkoda dziewczyny, ale myślę że nadrobimy w końcu kiedyś musi nam się wszystkim udać spotkać, jak nie same to z maluchami :-)... Trzymajcie się ciepło, leżcie i zdrowiejcie szybko i jak to mówią "co się odwlecze to nie uciecze", czy jakoś tak ;-)
Marteczka08
Fanka BB :)
Ja tez bede na pewno
Magda powiedz mi czemu tobie odwolali szkole rodzenia? podali powod?
L-oka czy tobie tez powiedzieli ze nie ma finansowania szkoly?
Ja tez bede na pewno
Marteczka ja i tak musze płacić sama bo zameldowana jestem w Markach ale tak - mowili ze z finansowaniem jest problem i to nie tylko ma tak ta szkola tylko ponoc wszystkie bo ministerstwo sie nie wyrobiło :-( Ale jakos tam sie dogadali i jeszcze nie wszystko przegrane.A jak po zajęciach? podobało Ci się? My dzisiaj idziemy na drugie.
Dziewczyny miłego spotkania życze!
Spotkanie uważam za super udane, siedziałyśmy do 15:00 więc chyba to o czymś świadczy ;-), następne jest planowane wstępnie na 30.01 więc te co teraz nie mogły może wreszcie się uda że dotrą mam taka WIELKĄ NADZIEJĘ ...
Kroczek zapraszam serdecznie, na pewno nie będziesz żałować:-)!!!
Kroczek zapraszam serdecznie, na pewno nie będziesz żałować:-)!!!
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Hej Kobietki!!
Dziękuję za spotkanie. Niestety ja nie mogłam siedzieć tak długo - obowiązki, do tego w tzw międzyczasie wyskakiwałam do lekarza :-) Mówię Wam, warto. Ja jestem juz wprawdzie stara, do tego żyję innymi problemami, ale było mi tak miło się z Wami spotkać, ze szok.
Kroczek, prawdę mówiąc miałam cichą nadzieję, ze się zdecydujesz na spotkanie z nami. Liczę na to, że jeszcze z brzuszkiem dostaniesz przyzwolenie na większą aktywność i wykorzystasz by nas zobaczyć :-)
A na styczniowy termin wstępnie się piszę :-) I znów pewnie koło Smyka, prawda?
Dziękuję za spotkanie. Niestety ja nie mogłam siedzieć tak długo - obowiązki, do tego w tzw międzyczasie wyskakiwałam do lekarza :-) Mówię Wam, warto. Ja jestem juz wprawdzie stara, do tego żyję innymi problemami, ale było mi tak miło się z Wami spotkać, ze szok.
Kroczek, prawdę mówiąc miałam cichą nadzieję, ze się zdecydujesz na spotkanie z nami. Liczę na to, że jeszcze z brzuszkiem dostaniesz przyzwolenie na większą aktywność i wykorzystasz by nas zobaczyć :-)
A na styczniowy termin wstępnie się piszę :-) I znów pewnie koło Smyka, prawda?