reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Witajcie,

to jak - spotkanie pojutrze? w arkadii? ale gdzie dokladniej? :) moze w takim miejscu, gdzie na pewno sie poznamy :-D

No wlasnie chciałam spytac gdzie sie spotykamy?:) możemy umówić się pod smykiem - tak tematyczne tylko nie wiem czy zbyt dużo ludzi sie tam nie kreci hehe:)ale jak dłużej postoimy to mozna sie zorientowac że nikt az tak nie kreci sie w okolicy:)

reklama
ok, 7.11 o 10 :-)
Jotemka no pewnie, że chcemy Cię poznać! wiekowa jak wiekowa, ale ta ósemka jest imponująca :-D

zazdroszczę Wam spodni, właśnie przestaję się mieścić a dziecko się buntuje na ciasnotę :baffled:
czas na zakupy
Ósemka to nas będzie w domu jak się dzieć narodzi :-) Dzieci mam póki co piątkę plus aniołka w niebie.

Jeśli chodzi o miejsce, to Marteczka czytasz mi w myślach. Myślałam o Smyku. O 10 otwierają, wiec mozemy zacząć się zbierać nawet o 9.55 ;-) Po prawej stronie jest wielgachny napis BABY czyli coś dla nas. Myślę, ze tam możemy się spotkać. A może potem kawka w Coffee Heaven? Od razu zaznaczę, że mam max 1,5 godz....

Cześć dziewczyny :-)!

Ja również mieszkam na Białołęce ale niedaleko Mehofera lub Kauflanda przy Modlińskiej jeśli wiecie gdzie jest :-)
Kurczę widzę że w dobrym momencie wróciłam do forum bo do Arkadii mam dość blisko (5 minut do skm i w 20 min. jestem na Gdańskim) a żeby było jeszcze lepiej to właśnie od dziś siedzę na zwolnieniu :-) bardzo chciałabym Was spotkać i jak mi się uda i mąż mnie puści;-) to może zdecyduję się i przyjadę do Was ale nie mogę obiecać bo mam dość napiętą macicę i mam problemy trochę z chodzeniem i siedzeniem bo od wszystkiego mam skurcze i powinnam trochę poleżeć.... no ale zobaczymy jak coś to dam Wam znać jeszcze wieczorem może się uda, a jak nie to mam nadzieję że będzie jeszcze nie jedno ;-)!!!

Ósemka to nas będzie w domu jak się dzieć narodzi :-)

hehe, to się udałam :-p no piątka też imponująca!

Dziewczyny ja postaram się być, nie na 100% niestety. Wszystko zależy od tego, czy Maja pójdzie jutro do szkoły - ma sensacje żołądkowe. I mam nadzieję, że to nie jest zaraźliwe :eek:

Dziewczyny, strasznie Was przepraszam ale mnie jednak nie bedzie :( Zalalismy w nocy sasiadke, chyba z peknietej rury... Nie moge niestety zostawic z tym balaganem meza bo on po polsku ani w zab, a maja przyjsc hydraulicy i ubezpieczyciel :( Szlag by to trafil! Nie dosc ze mi przepadnie spotkanie z Wami to jeszcze beda mi pewnie rozkuwac kuchnie :(

oj to niefajnie Jouluatto. no to życzę Ci jak najmniejszych strat przy rozkuwaniu.
Ja też niestety jestem uziemiona Dziewczyny, szkoda :-(
bawcie się dobrze, cyknijcie jakąś fotkę ze spotkania i pochwalcie się jak było :happy:

reklama
Cześć, mi również dziś nie uda się z Wami spotkać, muszę chociaż ten tydzień grzecznie poleżeć żeby wszystko uspokoić bo chyba nie warto ryzykować... Ale naprawdę bardzo żałuję tego spotkania z Wami :-( mam nadzieję, że będzie jeszcze nie jedno i że będę miała okazję poznać Was osobiście :-)!
Życzę udanego spotkania i pochwalcie się jak było ;-)!!!

Do góry