reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

o kurcze, to zaszalałaś Dziewczyno :szok: :-)
ja tam myślałam o jednych dżinsach ciążowych i ze dwóch sweterkach :zawstydzona/y: kurtkę jakąś luźną mam.
Faktycznie ceny w sklepach dla ciężarnych są masakryczne, a kurtki to już jakiś kosmos - zwłaszcza biorąc pod uwagę termin ich przydatności :baffled:

Arkadia może być i dla mnie. Z terminem u mnie to trochę bardziej skomplikowana sprawa... bo córa ma 3 x w tyg lekcje na drugą zmianę, 2 x na 8 rano. Ale popołudniami jeździmy pn, wt, czw do muzycznej, więc też odpada. Jeśli środa to ja mogę 12-16. Czw do 12, Pt do 14.

L-oka dzięki za info o smyku :happy2: ja raczej nie szaleję zakupowo, masę rzeczy mam a na typowe szaleństwa dla dziecka jeszcze przyjdzie pora :tak: zwłaszcza, jak maluch coś zacznie "kumać".
Uratuje nas tylko spokój :-D i umiar.

reklama
no to ja proponuje spotkanie tak:
6.11. godzina 12:00
lub
7.11. godzina 10:00
lub
8.11. godzina 11:00

Ja sie dostosuje bo wszystko mi pasuje :) A jak Wy? A marteczka jak tam?

Napisalam ze jeszcze mieszkam na stegnach bo walcze z systemem i czekam az banki daza mi kredyt zebym mogla przeniesc sie na wilanow hehe wiec rzut beretem:)

Mi po za 6.11 pasuje bo 6.11 mam wizyte u gineko i nie wiem na ktora ona kaze mi przyjsc:)
wiec mi 7.11 pasuje jak ulał:))) i moze byc arkadia:)
Ja kupiłam spodenki i powiem szczerze ze super wygodnie na brzuszku jest ale...pas zawijam bo wysoki pas na moj bruszek jeszcze jest za dlugi i mi przeszkadza....
a ogolnie pierwszy raz kupilam LEGINSY ktorych zawsze nie lubilam bo nog nie mam najszczuplejszych ale one za to sa mega wygodne..i luzna gumka i moglabym nosic non stop:)

Hej Dziewczyny!!! Ja też mieszkam w Warszawie, ale w Wawrze :-) Mi godziny do południa pasują jak ulał, o ile bedziecie chciały poznać wiekową ;-)wielodzietną :-)

ok, 7.11 o 10 :-)
Jotemka no pewnie, że chcemy Cię poznać! wiekowa jak wiekowa, ale ta ósemka jest imponująca :-D

zazdroszczę Wam spodni, właśnie przestaję się mieścić a dziecko się buntuje na ciasnotę :baffled:
czas na zakupy

Jotemka, no pewnie ze chcemy! :) Ja wstepnie potwierdzam ze moge 7.11 przed poludniem, ale musze jeszcze mezula zapytac bo to nasza rocznica poznania i wiem ze ma jakies wielkie plany, mam nadzieje ze wieczorne i nie wyjazdowe ;)

hej, ja z Białołeki, obok Beatki przy CH Targowek.
Widze, ze tu wszystkie niepracujace- dobrze Wam, ja niestety w tygodniu do 16...

Milego spotkania!

reklama
Witajcie,

to jak - spotkanie pojutrze? w arkadii? ale gdzie dokladniej? :) moze w takim miejscu, gdzie na pewno sie poznamy :-D

Do góry